LonelyWolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bugün gitti. 6 ay yok. haftaya da ben gidiyorum. ben de yokum baya. üff içim sıkıldı işte...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 kadının mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 AGA şöyle bir sirkelen kendine gel, neler yapıyorm ben de. tokatla kendini, sen YALNIZ KURTSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 üzüm sirkesi mi elma sirkesi mi önerirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 o şarap çok güzel bol bol içiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bozukları sirke diye satıyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sktret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 giden gitsin kalan sahalar senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 limon sirkesi en idaeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 cumaya gitmiştir gelir birazdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 kkbb deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 o mu yok sen mi yoksun onu düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ben de "gitti..." diye konu açmaya gelmiştim. 3 haftadır beraberiz ve en fazla 1 gün ayrı kaldım ondan.o zaman da pis özledim.şimdi gitti 2 hafta yok.ne yapıcam bilmiyorum.makattan çıkmış dışkı gibiyim afedersiniz.culk diye düştüm suya. şimdilik şoktayım.muhtemelen bi ara patlayıp hüngür olcam.sonra da nolcak bilmiyorum.canım hiçbişey istemiyor. onu çok özledim. evet bu yeterince kişisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 proggorp said: makattan çıkmış dışkı gibiyim afedersiniz.culk diye düştüm suya. şimdilik şoktayım.muhtemelen bi ara patlayıp hüngür olcam.. bu, bu, nedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 benimkide gitti 3 ay yok.. 2. kez gitti. sinirlendim bak simdi. alcak ! gel la buraya biliorm forumdasin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 LonelyWolf said: üzüm sirkesi mi elma sirkesi mi önerirsin? bacardi 151 seni keser aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bir fincan kahve balonun ucmus hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 a cup of coffee said: proggorp said: makattan çıkmış dışkı gibiyim afedersiniz.culk diye düştüm suya. şimdilik şoktayım.muhtemelen bi ara patlayıp hüngür olcam.. bu, bu, nedir bu ? o şaşkınlık, şoka girme durumunu düşününce bu örnek geldi aklıma.tuhaf olmuş olabilir özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 LonelyWolf said: üzüm sirkesi mi elma sirkesi mi önerirsin? viski iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 o gitmeden önce nabıyosan onu yaparsın. benim 4 ay 16 gündür yaptığım gibi. hatta 1 sene 1 ay 2 gündür yaptığım gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 kimse yazmamış lan ben yazam montla sıç AH HA HA HA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=6168816607 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 @Quibble ( biliyorm yanlış yazdım ):agali çok seviyordum onu hayatla aramdaki yegane köprü idi onsuz yaşamasını öğreneceğim bi bacardi açayım ben =/ teşekkürler genede edit: haha ismide doğru yazmışım hayret lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar