Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 böyle bi sehpa istiyorum =) http://link.brightcove.com/services/player/bcpid932579976?bctid=933742930 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Supermis hakketten. ayo teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 vay anasını sayın seyirciler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bi de mikrosoftu beğenmezler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 aynı teknolojinin birazını :P apple piyasaya sürdü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Çok güzel yahu. Evime almak istedim.. sonra hiçbir işime yaramayacağını fark ederek vazgeçtim. Ama yinede güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 zeki lan bu adamlar kim bilir ne bilim yatıyodur bunun altın öff be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Microsoft'un applea cevabı. snırım bu alet csi miami dizisinde kullanılıyor ben hollywood yazışı zannetim ama gerçekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ardeth said: zeki lan bu adamlar kim bilir ne bilim yatıyodur bunun altın öff bebilim değil teknik yatıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bilim de yatıyordur, electron tunelling denen hadiseden tunelling microscope yapmak gibi durumlarda beni ilgilendiren bu enteresan şeylerin altında yatan bilim oluyor d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 +rep surface computinge.. böyle bişi benimde aklıma gelmişti valla benden önce davrandılar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ardeth çok teknik terim kullanıyorsun =/ nickini okumadan okusam mesajları kendimden utanırım ulan neler diyor sorsam dalga geçilcek falan diye ama allahtan avatarın var sen olduğun gayet anjlaşılıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 inanılmaz. yalnız üzerine aletleri koyup daha sonra dosya aktarımı nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 wireless. ama yapılış şekli nedeniyle sihir gibi görünüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mr_Hand said: wireless. çok büyütmüşüm kafamda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ahahahah. wireless'sa zaten masaya koymadan da çalışır abi, artistik olsun diye işte sdfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hayır ama hangisinin bağlanığ hangisinin bağlanmaması gerektiğini gayet pratik şekilde seçiyosun böylece. Masanın üstüne koyduğun alet direkt bağlanıyo. diğerleri bağlanmıyo. bağlanan aletin masa üstündeki yeri biliniyo falan, dosyaları direkt olarak fiziksel bir iş yapıyormuş gibi aktarıyosun. yenilikçi yanı bu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mühendis olduğuma sevindim. Türkiyede mühendis olduğuma utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 utan utan.. bak elalem neler yapıyo.. :D sdf :D şaka şaka utanma sakın biz senle gurur duyyoz (tu) X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar