Kenu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 50-0-11 arcane blast + icy veins deneyen oldu mu merak ediyorum. arcane power + 3xab debuffu + icy veins damageini düşünmek bile istemiyorum. terkedilmiş bi magim var ama denemeye üşeniyorum ve 550 spell damage ile zaten ne kadar farkedebilir ki :P tecrübeli ve iyi gearlı mage arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bi işe yaramaz. 2 parça t5 olmadan hiç bir işe yaramaz. bizim magelerden biri specledi dps yerlerde sürünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 spellstrike geara sadece intellect gem abanarak belki bir şeyler olabilir ama ben bunu level 41 mage tecrübemle (yani tecrübesizlikle) söylüyorum. tecrübeli mageler bir yorum yapar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 neden int gem? 9 dmg gemi abanarak delirtilir asıl o :) talent intlerin %25ini dmg olarak veriyo, onun için pure dmg daha iyi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 TBC ilk çıktığında yapmıştı Shadowpanther sitesi bi test. En yüksek sustained DPS 1100 ile Arcane Mage'deydi. Ama tabi o zaman Vindicator's Brand en imba silahtı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ben yaptım raid de yani arcane power + trinket + ice vein + trinket proclarsa deli dps yapıyorsun ama ben arcaneblast yerine arcane missile atıyorum bi heroic birde akşam ssc yi denedim Heroic de realmimdeki cok kaliteli lock ve dps palayı az farkla geçtim hepsi full pve spec saglamlardı raid de ise dps te mageler ile aynı idi dez avantaajı her zaman mage armor açmak zorundasın cok mana gidiyor çünki. end game de kullanmak cidden uzun combatlar için zor ama 1v1 de birine nuke yapıcaksanız en saglam nuke biçimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 0/50/11 oldu bizim mageler alt runa girdi biri elime verdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Sparkcaster said: bi işe yaramaz. 2 parça t5 olmadan hiç bir işe yaramaz. bizim magelerden biri specledi dps yerlerde sürünüyo aynen oyle abi arcane blast 2 parca t5 olmadan yalan. acayip dps kaybi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bizim guildeki mageler arcane idi ama üstlerinde t5 ler vardı helmdeki meta gem zaten olayı koparıyordu cast time düşüren sonra nerflendi zaten metagem+illhofdaki trinket+t5 ezer mode idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 10/48/3 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bu arada last resort dan felan magelere bakiyorum alayi http://www.wowhead.com/?talent=obZxgRzfcIoeRtMA00o yapmis. denedim, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sildiğim mage'im de 3/47/11 di. ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 onemlı olan arcane blast la calısıp cons acıldıgında missile e gecmek ozellıkle (sans ama ) denk gelırse arcane miss de 2 ıncı bi cons proc larsa mana artısı baya yukselir. arada shcorh da kullanılıyo sadece AB nın debuff ını yok etmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar