Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Heh daha iyi başlık bulamadım kusura bakmayın,şimdi reklamlarında gördüm paylaşayım dedim. Salı günü Extreme Engineering'de Marmaray Proje'si anlatılacak,saatine tam bakamadım bir yandan kafam PC'de olduğu için,ama bayağı bahsedildi.Mühendislik harikası olduğu,Dünya'nın en işlek boğazlarından birinde yapıldığı vs. Birde ne zaman olduğunu duymadım ama Alinur Veli Dedeoğlu'nun hayat hikayesi de "Dünyanın En Zengin İnsanları" adlı belgeselde.Reklamda bahsedildiğine göre 300 milyon dolarlık bir servete sahip,Türk televizyonlarının gelişiminde en büyük katkı sahibi insanlardan biri.Büyük bir evi,klasik arabaları var ve kendi sanatını konuşturabiliyor vs. İkinci belgeselin ne zaman olduğunu görmedim ama merak ettim doğruyu söylemek gerekirse :)İkisini de izlemeyi düşünüyorum.Yayın Akışına falan ulaşabilen varsa bakarsa iyi olur,ya da yarın kalktığımda araştırırım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 extreme engineering Salı 21.00 dda Alinur velidedeoğlu nu çok merak ediyorum çok beğendiğim insanlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Seri katillerin hayatini ve psikolojilerini anlatan bir belgesel vardi. 1 kere denk gelmistim, siddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 embesil digiturkte yok ki discovery :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 marmaray bu salı mı oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 evet,Dünyanın En Zenginleri belgeseli ne zaman bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Dünyanın En Zengileri de Pazar günü 21:00'de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Dünyanın en zenginlerinde son iki bölümdür Türkleri gösteriyorlar. Discovery'de aralarda çıkan minik tanıtımlarda da sürekli türkiyeden kesitler gösteriyorlar. Acaba Discovery Türkiye olarak Türkiyeye ayrı bir yayın akışımı oluşturuyorlar iyice? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Dünyanın En Zenginleri Pazar Günü 16:00'daymış,özür dilerim yanlış bilgi için hemde uplamış olduk çaktırmadan sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Extreme Engineer'in tekrarı var şuan,açın izleyin sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 torrent falan bulup indirecem ben sdfsdf digiturk : paranla rezil olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 football holligans international da türkiye var bu hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 international football factories değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar