Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Discovery'den İki Belgesel

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Heh daha iyi başlık bulamadım kusura bakmayın,şimdi reklamlarında gördüm paylaşayım dedim.

Salı günü Extreme Engineering'de Marmaray Proje'si anlatılacak,saatine tam bakamadım bir yandan kafam PC'de olduğu için,ama bayağı bahsedildi.Mühendislik harikası olduğu,Dünya'nın en işlek boğazlarından birinde yapıldığı vs.

Birde ne zaman olduğunu duymadım ama Alinur Veli Dedeoğlu'nun hayat hikayesi de "Dünyanın En Zengin İnsanları" adlı belgeselde.Reklamda bahsedildiğine göre 300 milyon dolarlık bir servete sahip,Türk televizyonlarının gelişiminde en büyük katkı sahibi insanlardan biri.Büyük bir evi,klasik arabaları var ve kendi sanatını konuşturabiliyor vs.

İkinci belgeselin ne zaman olduğunu görmedim ama merak ettim doğruyu söylemek gerekirse :)İkisini de izlemeyi düşünüyorum.Yayın Akışına falan ulaşabilen varsa bakarsa iyi olur,ya da yarın kalktığımda araştırırım bende :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın en zenginlerinde son iki bölümdür Türkleri gösteriyorlar.

Discovery'de aralarda çıkan minik tanıtımlarda da sürekli türkiyeden kesitler gösteriyorlar.

Acaba Discovery Türkiye olarak Türkiyeye ayrı bir yayın akışımı oluşturuyorlar iyice?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...