Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 herkeste var ondan asfds ya ben yeni bir kol aldımda, bu kolun analogları bana çok sert geldi. Yani BC2 oynadım, birazda formsuzdum 2 haftadır oynamıyorum diye falan ama aim alamadım. Zaten basıyorum analoglara böyle normal kollarda olduğu gibi tık etmiyor, yani ediyorsa çok hafif sdafasd anlatamıyorum işte analoglar çok sert, normal mi bu ? alışır mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Call of Duty Modern Warfare 2 ve Demon's Souls arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 http://www.prensesstore.net/index.php?do=catalog/product&pid=301 bu nasıl birşey bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 tepkime süresinde ciddi sorunların olduğu söyleniyor. Ama alışanlar için analogdan daha rahat oluyormuş vs. birde şey, modern warfare gibi oyunlarda tepkime süresi ayarlama varmış. Bu tip oyunlarda deneme-yanılma yönteimyle ayarlar yapıldığında tam zamanlı oynayabiliyormuşsun sorunsuz vs. deniyordu. Konsolda bugüne kadar oynadığım tek FPS Bad Company 2 olduğu için oyunların ayar menüleri hakında pek birşey bilmiyorum ama normal şartlar da Frag Fx tarzı aparatlar yerine analog kasmak daha faydalı olur deniyordu. Gerçi şuan bazı firmalar yeni mouselar üzerinde çalışıyorlarmış, onlar çok daha iyi olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 teşekkürler süper açıklama, beklemek en iyisi o zmn gerçi fps leri hep pc den oynuyorum ama ps3te mouse düşününce güzel geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 serjuhan said: Sorun yaşayamadım bile , cünkü bizim memlekete yollamıyorlarmış :( http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=08.0139 aralda bu var ama fiyat aşırı saçma bi de bu varmış http://www.aralgame.com/asp/product/1809/GUITAR-HERO-5-SUPER-BUNDLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Evet Aral'ın sitesinde ki fiatı gördüm hatta DnRda filanda o fiyata gördüm de valla shopto'da filan görüorum içim gidiyor şunlara verdigimiz paralara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 zırt pırt soru soruyorum ama http://forum.donanimhaber.com/m_39501037/tm.htm bunun hakkında bilginiz var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ürün hakkında pek bir bilgim yok ama mouse'un üstte verdiğim örnekte olduğu gibi sorun çıkaracağını düşünüyorum. bunun dışında zaten ps3'e normal klavye takıp, chatleşirken kullanabiliyorsunuz. Oyun içinde kullanılabilir olması için normal bir klavyenin ps3 destekli olmalı ve tuşların karşılığı belirtilmeli, bunları sen atayamadığına göre kafasına göre de atayamayacağına göre sorun çıkartabilir. pek güven verici birşey gibi gözükmedi ama araştırmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sorunsuz çalışıyorsa çok iyi olur :) rahat rahat gidip fps alabilirim o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 konsolun rahatlıgı o joyisyik ya.hiç mouse klavye tribine giremem ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben konsolu pek sevmiodum da red dead redemption ın trailerlarını izleyince döndüm pc den konsol a, ama klavye mouse a alışık olduğum için bi çözüm arıyorum hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bende ilk zamanlar böyle çözümler arıyordum ama şimdi alıştım :) biraz daha zorla kendini ilerde pek koymayacak sana oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Satılık FF13,GOW3 ve KZ2 PM atınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Final Fantasy 13 God of War 3 Killzone 2 Resident Evil 5 Fifa 09 Pes 09 NBA 09 GT5P Elimdeki oyunlar. Özellikle aradıklarım : Prince of Persia Eye of Judgement MW2 Demon's Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Çok acil gow collection lazım bana. Bağdat caddesinde satan bir dükkan bilen yada caddeye yolum düşer sana ucuza bırakırım diyen olursa lütfen ulaşsın bana. Kadıköy'e falan gidemem çünkü kuzenime bakmam lazım bu hafta, yakına çıkabilirim ancak. Öyle işte, beni gow collectiona kavuşturanı rep yağmuruna tutacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 gow 3 vereyim collection yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 3 bende de var ama 2'yi bitirememiştim korsandı ortasında takılıyordu. Efsaneyi tüm oyunları ardarda maraton yaparak noktalamak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ne gerek kolekşına o zaman.güzel bir korsan al bitir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 150'ye satarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 150 ne ya? 0'ı o kadar değildir heralde artık :D Ayrıca PS2 yok ki ne korsanı? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bunu dediğin için fiyat 200 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Kötüsün =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 sdfsd neyse, sirkeci'ye gidebilirsen orada ki spotçularda var ucuza, 60tl mi neydi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Ya en kötü gittigidiyordan alırım da kredi kartım benim üstüme değil, ek kart o yüzden annemin gazabından korkuyorum. 5 oyun aldım zaten ps3le beraber toplam. 3ü hediye 2sini ben aldım. Gidip şimdi bunu alırsam kavga çıkar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar