Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati PS3 Zone (PSN, Takas, v.b)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

herkeste var ondan asfds

ya ben yeni bir kol aldımda, bu kolun analogları bana çok sert geldi. Yani BC2 oynadım, birazda formsuzdum 2 haftadır oynamıyorum diye falan ama aim alamadım. Zaten basıyorum analoglara böyle normal kollarda olduğu gibi tık etmiyor, yani ediyorsa çok hafif sdafasd

anlatamıyorum işte analoglar çok sert, normal mi bu ? alışır mıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

tepkime süresinde ciddi sorunların olduğu söyleniyor. Ama alışanlar için analogdan daha rahat oluyormuş vs.

birde şey, modern warfare gibi oyunlarda tepkime süresi ayarlama varmış. Bu tip oyunlarda deneme-yanılma yönteimyle ayarlar yapıldığında tam zamanlı oynayabiliyormuşsun sorunsuz vs. deniyordu.

Konsolda bugüne kadar oynadığım tek FPS Bad Company 2 olduğu için oyunların ayar menüleri hakında pek birşey bilmiyorum ama normal şartlar da Frag Fx tarzı aparatlar yerine analog kasmak daha faydalı olur deniyordu.

Gerçi şuan bazı firmalar yeni mouselar üzerinde çalışıyorlarmış, onlar çok daha iyi olacakmış
Sosyal ağlarda paylaş

ürün hakkında pek bir bilgim yok ama mouse'un üstte verdiğim örnekte olduğu gibi sorun çıkaracağını düşünüyorum.

bunun dışında zaten ps3'e normal klavye takıp, chatleşirken kullanabiliyorsunuz. Oyun içinde kullanılabilir olması için normal bir klavyenin ps3 destekli olmalı ve tuşların karşılığı belirtilmeli, bunları sen atayamadığına göre kafasına göre de atayamayacağına göre sorun çıkartabilir.

pek güven verici birşey gibi gözükmedi ama araştırmak gerek
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Çok acil gow collection lazım bana. Bağdat caddesinde satan bir dükkan bilen yada caddeye yolum düşer sana ucuza bırakırım diyen olursa lütfen ulaşsın bana. Kadıköy'e falan gidemem çünkü kuzenime bakmam lazım bu hafta, yakına çıkabilirim ancak. Öyle işte, beni gow collectiona kavuşturanı rep yağmuruna tutacağım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...