becool Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Assasins Creed satılıktır, izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Assassin's Creed Call of Duty 4 Resistance Fall of Man Bunlar hep takaslık bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Fight Night Round 3 arıyorum bunlarla takas edilecek. Güncelleyemedim vakit geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 fight night gittigidiyorda boldu fiyatida nispeten düşüktü en son. bi oraya bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 skate ve cod4 var elimde fnr3 arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 PSN: Kumadam, Oyun namına fazla birşey yok şimdilik elimde onalar PES2008, NBA2K8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hoba, kumadam abide ps3 fanı cıktı. hehe valla sevindim abi. arada oyun takaslarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 PSN: Luinir oyun olarak elimde box ile gelen GTA4 var zaten =) o da takaslık değil. 2-3 hafta içinde birkaç oyun alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 GTA4 ASSASINS CREED SKATE FORMULA 1 takaslıktır. istediğim oyunların başında mgs4 ve cod4 vardır. sonrasında fight night round 3 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 psn: ck350 gta 4 virtua tennis 3 pes 2008 ninja gaiden metal gear solid 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 psn: vingthor elimde mgs4 ve skate var fnr3 ve madden 09 arıyorum hatta izmirde birileri varsa direk takassız al oyna abi şeklinde oyun bile verebilirim illa takas etmeye gerek yok mesela uncharted oynamadım hala alıp bigünde bitirip geri getirmek gibi böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ya o madden ömrümü yedi valla 2 hafta oldu halen bekliyorum Collector's Editionı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 zaten o ikisi olsun bide ilerlemeli bir oyun alıp takas'a fln girersin sonralardan sonsuza kadar götürür :D Kumadam said: PSN: Kumadam, Oyun namına fazla birşey yok şimdilik elimde onalar PES2008, NBA2K8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 fifa 08 ile nba2k8 imi satmak istiyorum ilgilenenler mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Revangelis said: fifa 08 ile nba2k8 imi satmak istiyorum ilgilenenler mesaj atsınpardon ama iki oyununda yenisi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Aiko said: pardon ama iki oyununda yenisi çıktı o yüzden satıyorum niye şaşırdın ki ucuza fifa ve nba sahibi olmak isteyen vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 revangelis spor oyunlarında yenisi çıkan oyun 'kelepir' muamalesi görüyor malesef. tahtakalede bile 20 milyona falan bulunabiliyor. satma derim kalsın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 satmıyıp napayım besliyim mi :p nasılsa açmicam bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yok yani 20 milyona satacağına dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben 21 ytl veririm, düşünürsen öm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ikisini 50ye bırakırım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ambalajında fifa 09 satıyorum açılmamış 100 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Kumadam said: PSN: Kumadam, Oyun namına fazla birşey yok şimdilik elimde onalar PES2008, NBA2K8 Merhaba, Store'a girememe nedenim olan adresi türkiye göstermem'den dolayı bu hesabımı silip yeni bir hesap açtım. yeni PSN : Kumadam1 Oyunlarda; PES 2008 NBA2K8 MGS4 GTA Orange box Fifa 09 PES 2009 Not: yeni PSN ile ekide yer alan tğm arkadaş listem silindi, sizden ricam bana mesaj atmanız oalcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 takaslık conan adlı oyun vardır elimde ilgililere duyrulur hele izmirse süfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar