Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Takaslık Brutal Legend var, isteyen olursa ÖM :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bende de simpsons var takaslık / satışlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 DarKRideR said: http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3AC02-Assassins%20Creed%202.html dün stoklarda vardı bitirmişler :) pre-order açık ki 20 pound için şipariş verip beklenirde hehe yani 30'unda ssf4 alacağım için buna para ayıramıyorum şuan, eğer mayıs'ın ilk haftasına kadar kalırsa bu kampanya kapacam 2 tane sanırım aha 19 pound ac2.direk alırım.gerçi ilkini oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 gow3 verip heavy rain almak istiyorum. ilgilenen varsa öm atsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Red said: DarKRideR said: http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3AC02-Assassins%20Creed%202.html dün stoklarda vardı bitirmişler :) pre-order açık ki 20 pound için şipariş verip beklenirde hehe yani 30'unda ssf4 alacağım için buna para ayıramıyorum şuan, eğer mayıs'ın ilk haftasına kadar kalırsa bu kampanya kapacam 2 tane sanırım aha 19 pound ac2.direk alırım.gerçi ilkini oynamadım tekrar girmiş stoklara, hemen alabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 onu bırakta noldu var mı haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok yalan oldu galiba asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 14 gün oldu shopto anca 28 iş gününde bişi yapıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 andy bana 1 mayıs'ta dön dedi, dönecem valla asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 asıl şey komik olur, dün postaya verilen SSF4 eğer GTA'dan önce gelirse safasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Takaslık Tekken 6 ile Gow 3 var, Pm atıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 DarKRideR said: asıl şey komik olur, dün postaya verilen SSF4 eğer GTA'dan önce gelirse safasd ikisini bende pre-order ettim muhtemelen SSF4 önce gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 takas olayını eldenmi yapıosnz ?? bnde god of war 3 ve infamous var takas etmek istediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 şimdi baktım ssf4 ptt merkeze teslim edilmiş, yarın bile gelme ihtimali var ama gta yok halen ortalıklarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 [biraz off topic gibi] eheh evet istanbul ptt de ssf4 :) yuh gta yalan oldu, geri gönderip paramızı alma şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 heavy rain satmayı düşünen varsa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Berkovich said: [biraz off topic gibi] eheh evet istanbul ptt de ssf4 :) yuh gta yalan oldu, geri gönderip paramızı alma şansımız var mı? 28 günden sonra para iadesi veya yenidne ürün yollanmasını isteyebiliyorsun. Gelecek hafta gelir büyük ihtimal çünkü Royal Mail kara yoluyla 2 hafta sürüyor gelmesi ürünler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 benim headset bozuk cıkarsa döverim perişan oldu haftalardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 geldi ssf4 :D 3 günde sdfsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 varmı diğerinden haber :) bu haftada bitti.gelmez daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yok, ben günü dolsun da iade isteyeyim diye bekliyorum artık, yani iyice yalan oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 16 gün oldu bence 28 gün olmadan gelir paket :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 28 iş günü birde hehe mayıs sonu işte, sdfds gerçi şey surfacemail'e vermişler olaydan sonra ki 5 haftaya kadar oluyormuş bazen surfacemail'in postalarının ulaşması, minimum ise 2 haftaymış. 2 hafta oldu zaten, 3. hafta geldi geldi yoksa :( birşey yapacağım yok kötü bir deneyim oldu ya, aptal royal bekleyip sonra uçakla yollasa çoktan elimize geçmişti. Forumları vs. okuyorum da birçok ülkeden de aynı tepkiler doğuyor, hatta ingilizler bile laf söylüyorlar royal mail'e ... çok aptallık ettiler şu son olayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bayonetta mı aliyim ac2 mi :).fiyatlar düşmüş.karar veremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ikisini de al, birinden biri dersen, bayonetta al derim önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar