Arnis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Takas Güncel listem; PES 2010 PES 2009 FIFA 2008 LittleBigPlanet MotorStorm FEAR Prates of the Caribbean NeedforSpeed CARBON Grand Turismo 5 Prologue Tekliflere göre anlasırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Baya bosa para harcamisin.Lbp ve gt harici hepsi çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bir cogunu severek oynadım digerleride esantiyon sayılır, Pes10 suan iclerinden en fazla ederi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 nba 2k10 oyunumu takaslamayı dusunuorm. uygun bi teklifi olan varsa öm atsın. biliosunuz yeni bi oyun. ona gore teklif verin pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yahu biri burda caddede over game mi ne öyle bi yer var demişti oyun almak için tam neydi o hatırlamıorum.kim söylediyse cıksın ortaya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 mokoko said: nba 2k10 oyunumu takaslamayı dusunuorm. uygun bi teklifi olan varsa öm atsın. biliosunuz yeni bi oyun. ona gore teklif verin pls :D yabma be daha bugun satın aldım. o kadarda gezmiştim 2. el forumlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Aiko said: mokoko said: nba 2k10 oyunumu takaslamayı dusunuorm. uygun bi teklifi olan varsa öm atsın. biliosunuz yeni bi oyun. ona gore teklif verin pls :D yabma be daha bugun satın aldım. o kadarda gezmiştim 2. el forumlarında geri ver hemen D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 royal mail den item track yapılmıo varmıdır bi olayı yeni sipariş veren varsa:).geçici bi problem falan mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 panik yapma gözükür yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 panikten değil.14. oyunumu alıyorum shoptodan :) ilk defa böyle oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu aralar mumkunse yurtdisindan alisveris yapmayin yilbasi cilginliginda dunay posta servisi felc oluyor, turkiyede kaybolmasa avrupa ustundne gecerken filan kayboluyor paketler gumrukteki asiri yogunlugu saymiyorum bile heuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 neyse bi uncharted kaldı.yılbaşına kadar almam lzm :) onun harici mart 2010 a kadar rahatız :).butun oyunları aynı anda sürüyorlar arkadaş.martta gow cıkıcak mgs cıkıcak.para mı dayanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 re:nemesis gelmiş psn e.Pek özlemiştim alayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Takaslık Infamous var, sahibinden temiz :p Özel Mesajdan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 PSN: MrBoorky [hr] Oyunlar: * Uncharted 2: Among Thieves * Call of Duty: World at War * Legends of WrestleMania * Need for Speed Undercover * MotorStorm [hr] Filmler: *Iron Man *Constantine [hr] Ayrıca CoD MW2 ye adam lazım; şurda görelim, bilelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 mokoko said: nba 2k10 oyunumu takaslamayı dusunuorm. uygun bi teklifi olan varsa öm atsın. biliosunuz yeni bi oyun. ona gore teklif verin pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 uncharted a wolverine + 30 kagıt veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 uncharted a ozelden ilk ben sulandim red sori. nbka 2k10 uda istiyorum konusalim anlasalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 volverine + bourne + 40 kagıt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hedegog said: PSN: MrBoorky [hr] Oyunlar: * Uncharted 2: Among Thieves * Call of Duty: World at War * Legends of WrestleMania * Need for Speed Undercover * MotorStorm [hr] Filmler: *Iron Man *Constantine [hr] Ayrıca CoD MW2 ye adam lazım; şurda görelim, bilelim... Yok mu yaa daha yeni bişeyler vericek assassin's creed, dragon age falan... boşa mı hayalleniyorum yoksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 assasins creedi olan verir belki ama dragon age e sahip bu yola bas koymus kimseler asla vermez dragon age ini. anca yanlisikla falan almis olmasi lazim dragon age hayal o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 AC 1 ise kolay ben bile temin ederim takasa AC 2 ise baya zor dragon age hele cok zor listede bu yeni oyunlara denk bir uncharted var oda anca AC2 ile takas edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 viktor assasins creed 1 varsa ben isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 OZSİY ne bicim bir nickim varmıs dusnunce oyunlar grid-dirt-nfs shift-cod 4-modern warfare 2-uncharted 1-2-racket and clank-beijing2008-tekken 6-pes 08-pes 09-pes 10-fifa 10-resistance-resident evil 5-assasins creed 1 -GTA IV-final fantasy-unreal-gran turismo edit:bir oyun ismini yanlıs yazmısım ps2 idi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 anelor 2k10 a talipsen bi ara bi konusalım. oyunların neler var yaz bana bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar