porsuk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 akşamları 2 saat boş vaktim oluyor 4 ay içinde biraz rusca öğrenmem gerek kendi kendine öğrenimde ne tür bi yol izlemeliyim veya edineceğim set nasıl olmalı bu konudaki önerilerinizi ve tekniklerinizi paylaşırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Alfabe konusunda bir sıkıntın olmasın. Neredeyse 1 saatte bütün harflere karşı bir göz aşinalığım olmuştu. Biraz pratikten sonra da kelimeleri okuyabiliyordum. Gramer konusu biraz sıkıntılı. Onun için de sesli cd'li rusça setleri oluyor. Ha ne kadar yararı olur bilemem, kursa gitsen daha iyi olur senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 En azından ilk kur için kursa git bence. Bambaşka alfabe, karman çorman okunuşları filan başta çok zorlar cidden. Temeli kaptıktan sonra sıkı çalışmayla evde halledersin. Yok illa evde bakacağım diyorsan şöyle bir kitap var: L.V.Miller, L.V.Politova, I.Y.Ribakova - 28 Urokov Ruskogo Yazika Dla Naçinayuştih (28 derste Rusça yazmak ve okumak anlamında sanırım)- Multilingual, yabancı dil yayınları, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Tell me more seti al yada böyle telafuzu öğretende bi set bul ben italyanca çalışıyorum bu şekilde boş vakitlerimde fakat italyacada telafuz gerektirmediği için bi set buldum o yeterli oluyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çok teşekkür ederim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Fono'nun kendi kendine Rusça seti var. Fiyatı biraz tuzlu ama iyi. Hem tamamlayınca sertifika da veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar