Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sövsen anlamaz allahın bıyıklı malozları 2-3 parça kömür dagıtıp oy alıyorlar bu anlattıklarına gulen kitlede nasıl bi iq fakiri insan toplulugudur anlayamadım,anneleri babaları okuldaki öğretmenleri ne öğretti bu insanları nasıl bi eğitim alıp bu kadar ziyan oldular of acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bişi sorucam youtube neden kapanmıstı hatırlayan varmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Virus said: bu asaletteki birinin ibne olacagini hec sanmiyorum... daha fazla yorum yapmakta istemiom... ama bu ulkede bi gun darbe yada isyan cikcak ve o gun bence cok yakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 olay aslında cok komik Atatürk nasıl sindirmiş ki gericiliği,vefat etmesine rağmen kaç yıl geçti hala üstünden korku tozlarını atamıyorlar.tek başlarına iktidar oldular,yargı ellerinde,eğitim ellerinde hala deli gibi korkuyorlar. ölümü gelen it camii duvarına işermiş,farklı değil yapılan. şöyle birşey de var Atatürk'ü sevmeyebilir birisi,kendi arkadaş çevresinde istediği kadar alt seviye esprilerde yapabilir ama sen belli siyasal bir düzenin içindesin ve devletin bu konuda belli kuralları var.kankalarını yanına toplar böyle atıp tutarsan tepki görürsün. şu anda süper düzenek kurulmuş durumda.tayyip çıkıyor çekinmeden herkese haddini aşan laflar fırlatıyor,unakıtan çıkıyor "alan benim-satan benim" gibi padişah edasıyla kameralara gülümsüyor adeta nazi partisi gibi.arkasındaki ekonomik destekler kaçtığında neler olacak merakla izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 o adam anasinida alsin gitsin... burasi Ataturke laf atilacak yer degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Gün onun günü elbette diyecek böyle şeyler ama gün gelicek o lafı yiyecek merak etmeyin. Burası Tğrkiye kimler geldi kimler geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 This is Sparta! diyesim geldi acaip. Trollin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 böyle konuların hep gün yüzünde tutulması taraftarıyım. her gün girip baktığımızda nefretimizin sebebini bir kez anlayıp, bir kez daha böyle insanlara kin kusmalıyız. bu gün yarın ve ertesi günlerde hiç durmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARÝF SUSAM Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Hahaha güzel bir fıkraydı. Paylaşım için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bu salak hangi RTE kic yalayicisinin fake'i acaba.Asil ib.e bunlar , korkularindan acele fake acip zehirlerini saciyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARÝF SUSAM Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Hahaha sen fıkrayı anlamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hah kokusunu aldı geldi itlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 fıkra bişeye benzese gam yemicemde bu tarz bişeye gülenlerin zeka seviyesi koyunların zeka seviyesiyle eşittir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ya yapmayın allah aşkına,fakesin kendi aramızda geyik yapıyoruz ediyoruz ama şöyle aptal aptal şeyler yazmayın ananızın bacınızın günahı yok benden küfür yiycekler.bi çok şeye eyv ama şöle aptal aptal şeyler yazmayın geyik maksadıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Pff bunlar yine mi geldi? Kim türban dedi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bu gerçek mi ki ? Ben önce bunun dogrulanmasını istiyorum..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 iyide buna fıkra denmez cok mizahtan uzak cünkü. bildigin sıgırlık yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Sam gelip de personal cult yazsın da topik şenlensin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bu tip insanlar İyice azdı... Umarın Hrank'dan ne farkı var ki Suçaları kesin Vatan Suçu işliyorlar... Yakında hesapları kesilir... :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Orman Çocugu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ne mal adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 inanmıyorsanız saygı duyun ııh uymadı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ARİF SUSAM said: Hahaha sen fıkrayı anlamamışsın. "hahaha" sen bence kendi ve vatanının varlığını bütünlüğünü kime borçlu olduğunu anlamamışsın. bence git ilkokulu bir daha oku belki anlarsın. yine de anlayacağını sanmam ama neyse. kapasite meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Arif Susam Sana bi kosam Uçsan uçsan Barrağıma konsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar