Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akpli baskanin ataturk fikrasi!

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

sövsen anlamaz allahın bıyıklı malozları 2-3 parça kömür dagıtıp oy alıyorlar bu anlattıklarına gulen kitlede nasıl bi iq fakiri insan toplulugudur anlayamadım,anneleri babaları okuldaki öğretmenleri ne öğretti bu insanları nasıl bi eğitim alıp bu kadar ziyan oldular of acıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

olay aslında cok komik

Atatürk nasıl sindirmiş ki gericiliği,vefat etmesine rağmen kaç yıl geçti hala üstünden korku tozlarını atamıyorlar.tek başlarına iktidar oldular,yargı ellerinde,eğitim ellerinde hala deli gibi korkuyorlar.

ölümü gelen it camii duvarına işermiş,farklı değil yapılan.

şöyle birşey de var Atatürk'ü sevmeyebilir birisi,kendi arkadaş çevresinde istediği kadar alt seviye esprilerde yapabilir ama sen belli siyasal bir düzenin içindesin ve devletin bu konuda belli kuralları var.kankalarını yanına toplar böyle atıp tutarsan tepki görürsün.

şu anda süper düzenek kurulmuş durumda.tayyip çıkıyor çekinmeden herkese haddini aşan laflar fırlatıyor,unakıtan çıkıyor "alan benim-satan benim" gibi padişah edasıyla kameralara gülümsüyor adeta nazi partisi gibi.arkasındaki ekonomik destekler kaçtığında neler olacak merakla izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...