pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 aboov diyorum, seat leonla aston martin db8 karisimi falan gibi bisey olmus sanki. baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 cok saglam begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ilk resim concept mi bilemiyorum ama video lardaki o kadar guzel gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ilk resim conceptin 3d haliymis, eed cok begenmedim ben de simdi sitesine bakinca. arka kizim saab, yanlar audi, farlar ve izgara seat leon, kaput hyundai coupe, biraz da nissan 350z. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Araba çirkin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 konsept halinde farları daha güzeldi ya üretim sürümünde yuvarlak bişey sokmuşlar farın şeklini bozmuşlar bi acaip olmuş. Ama geneline bakınca hoş bi görüntüsü var aracın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Selam, Kediye çevirmişler :( Hele o farlar :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 öndeki ızgara çok biçimsiz ne sportiflik katmış ne asillik anlamadm beğenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 nissan olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hyundai gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bence harika olmuş. Arkası da ayrıca en çok aston martin e benziyor nası hyundailere falan benzettiniz anlamadım... Önu de gayet anlamlı. Hele s-type fiyaskosundan sonra bu taze tasarım anlayışı çok iyi olmuş... Artık ciddi ciddi satar bu araba. 2.7 turbo dizelinin fiyatı 530d lerle aynı olacakmış, bmw de harika ama bu da jaguar ve dışarda bmw 5 den çok daha fazla ilgi çekecek bi jaguar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Arka stoplar aston martin buna katiliyorum ama cok satacagini düşünmüyorum. Türkiye'de en cok satilan jaguar x-type tir. Cok satmasinin sebebi dizel+full ünü 40k euro ya sattilar ve satiyorlar. 40k euro ya ayni özelliklere sahip 3serisi, a4 veya c serisi alamazsin. Bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 İyi de özünde x-type eski nesil ford mondeo... hatta ford fabrikalarından çıkıyor ülkemize gelen x-type lar... ayrıca öyle aham şaham bi opsiyonu teknolojisi de yok... sadece adı jaguar... XF ise BMW 5, Mercedes E ve Audi A6 klasında rekabet etmek üzere çıkıyor piyasaya... Fİyatları da bu segmente yakın olacağından s-type gibi umursanmayacak bir alternatif olmayacak... Fiyatları BMW ile denk olacak hatta. Ancak bi farkla. Jaguar XF de pek çok şey standart gelecek: direksiyondan vites değiştirme, bluetooth, deri koltuklar, çift bölgeli digiat klima falan... onları da hesaba katınca denk bir bmw ya da mercedesten daha ucuz olacak... o yüzden tutar... adı var sonuçta, Jaguar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 adı jaguar, kendi mondeo :S sanırım firma yetkilileri "apple yapıyor satıyor! isimden satıyor, çözdüm olayı..." gibi bir şey düşünmüş olması lazım. yoksa böyle bir aracı çıkarmaları bile ayıp.. birilerinin firma yetkililerine milletin apple ürünlerini alma sebebinin güzelliği olduğunu anlatması lazım. ismi yüzünden değil.. bir sonraki adımda renault 19 görümlü jaguar üretmelerini bekliyoruz.. giderek çirkinleşiyor efendim durduramıyoruz.. marka değeri diye bir şey vardı en son baktığımda. işte burada ayaklar altına alınmak istendiğini görebiliyoruz.-lanet olsun mike! yanına üç kız koymamıza rağmen hala çirkin gözüküyor! keşke daha güzel kızlar seçseydin.. veya daha fazla kız olsaydı.. +efendim biz bir hyundai ford kırması yarattık, bu bir jaguar değil! -öyle deme mike öyle deme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Her ne kadar çirkin bir tasarım olsada eski s serisinden güzel olmuş! Bu yüzden uygun bir fiyatlandırma ile satabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ford mondeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Farları hafif Fiat Sienanın farlarınada benzıyor diyebiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 niye sende siena mı var :) pek alakası yok be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 arkası tatlı olmuşta! Bu arabayı önden göresem amblemi olmasa; Hyundai yada Kianın yeni modeli diye düşünürüm. Bu arada top gearın videosuyla, resimlerdeki arasında fark var gibi acaba kamera filtrelerinden dolayı mı videoda ki araba daha şık görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 İşte bakış açısı farkı... Ön ızgara ben jaguarım diye bağırmıyor çünkü tarz değiştirdiler... ama gerçek hayatta kia görüntüsü vermeyecek tabi. bi ihtişamı olacak artık ebatlarından mı olur malzeme kalitesinden mi bilemem ama... çok baktıracak bu araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mr_Hand said: niye sende siena mı var :) pek alakası yok be. Bisikletim bile yok :) ayrıca fazlamı yerden yere vurduk arabayı ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 sen bu fiyat segmentinde arabayı gidipte ford mondeo tadında bir hale getirirsen vururlar ama tabi yerden yere :P ama jaguar deseydi ben mondeo sınıfında bir arac yapıyorum, fiyatta o civar ya da biraz yuksek olacak, o sınıfa hafif premium tadını tattırıcam. o zaman kimse bir sey demezdi. ama s type in yerine bu geldi denince ho? oluyor insan dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Neresini beğenmediniz şu arabanın ben anlamadım ya. Eski jaguarla alakası olmayınca ille kötü mü oluyor? Ben bayıldım. Bu segmentte araba alacaksam direk bunu alırım BMW 5 miş Audi A6 imiş falan yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 arkası baya iyi de öne bişey yapmaları lazım bence bildiğin japon olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar