Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Wall of text crits you for 1337 damage. You die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 3x06 da çalan enfes şarkı, dünden beri tekrar tekrar dinliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=qujx1RFMniE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bir de polis çevirmesine yakalanmadan önce arabada kendi başına söylediği şarkı vardı. onun da adını söylersen çok güzel olur. teşekkürler şarkı için bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Horse with no name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 3x08 trailer'i. http://www.youtube.com/watch?v=dT7cuWnNVSQ yine bomba şeyler olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 şimdiye kadar izlediğim en iyi dizi diyebiliyorum bu dizi için, naptın sen hank yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aboooooooooov los pollos aslanım tavukçu (tu) istanbula şube açsın acilen. "so roll me further bitch" ahaha jesse ya hastanım. yanlız kartelin meksika ayağını kaydırdı bizim tavukçu. kademe atladı. normalde baya tırt bi mevkideydi. bu böyle nazik falan gözüküyo walter yan çizerse üretim işinde feci şeyler yapacak gibi. süper gidiyo valla bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 POLLOS. yine mükemmel bölümdü. kuzenin sürünme sahnesi efsaneviydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 POLLOS ne yapıyor arkadas, 3x08 o son pollos sahnesindeki sırıtışı nedir ya, bi adam bu kadar nazikken oyle *pnece nasıl gülebilir :F. bu arada jessie labda can sıkıntısını gidermek icin yaptığı şeyler inanılmaz komikti ahuha, hele o kompresorlu sahne, nutellem olsaydı sandalyeden duscektim neredeyse. ayrıca, o sahnedeki müziği tekrar dinlemek, indirmek isteyenler için gelsin. Ol' Dirty Bastard - Shimmy Shimmy Ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 çok güzel bölümdü yine hakkaten ya ve şuna +1 arcane said: kuzenin sürünme sahnesi efsaneviydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 now thank me again, and shake my hand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 POLLOSB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 aabi yine efsane bölümdü, sonlara doğru ara ara aaabiii nidalarıyla eşlik ettim diziye. spo -marie öne çıktı biraz oyunculuğuyla. -jesse'nin labda yaptığı şebeklikler süperdi. -ikizlerden birinin hastane odasındaki sürünüşü. bunlar öne çıkan sahneler oldu. POLLOS'a gelirsek, abi bi insanın yüzü bu kadar mı garip olur ya, adam gülüyor ama tırsıyosun, süper oyuncu herif. POL LOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yeni bölüm çıktı bile izlemediniz mi :) güzel bölümdü 3 aylığına 3 milyon$ olayına ben de takılmıştım jesse de takılmış ehüehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 artik izlemediginiz en iyi dizi falan degil, direk en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 of of pollos reklami cok fena aciktirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 3x09 durgundu, çok fazla bir olay olmadı, ama yine çok güzel yine çok güzel. pinkman'ın rehabilitasyon merkezinde ortaokuldaki ödevini anlattığı tiradı müthişti. skyler çok feci yalanlar uydurdu, fazla zorlama olmuş gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 yahu şu diziyi izleyin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 -Darth Vader had responsibilities. -He was responsible -for the Death Star. +True that. Two of them bitches. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 heralde lost final ile çakıştığı için böyle eğlencelik bi bölüm yayınlamışlar bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 lol ben de sinekten gicik kaparim ama bu kadar da degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ilk defa izlerken bayıldığım bir bölüm oldu. fringe'in müzikal bölümü gibi farklı bir şey yapmışlar. yine de kral dizisin breaking bad. ve tahminim, eğer yine 13 bölüm olucaksa, son 3 bölümlere saklıyorlar aksiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ben de izlerken sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bir dizinin tek bölümü bile sıradan, dandirik olmaz mı arkadaş..yardırıyorlar her bölüm, bu sezon özellikle baya baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Clearly his taste in women is the same as in his taste in lawyers, only the best with just the right amount of dirty. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar