Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

Magnum said:

cevap geliyo ya kadından, "maybe, why?" diye. asıl benim aklımdaki, o ilk mustard sahnesi neydi, o adam kimdi, niye öldürdü kendini? (yani polis peşindeydi ama gus ile ilişkisi neydi?)

sayfa başı, bullbird'ün spoya ekleme.

gus un bütün bağlantılarını bilmiyoruz zaten.adam gizli çalışıyordu baya ama ölünce kendisiyle bağlantısı olanlar patır patır dökülmeye başladı.mutlaka toplumda saygı gören bi insandı bu da uyuşturucu ticaretinden hapse girmektense ölmeyi seçti

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Ep 3'ün sonunda Walt'ın ne kastettiğini anlamadım biri açıklayabilir mi? Olayı hatırlıyorum ama alakayı kuramadım.

Bir önceki sezon

Bahsettiği Victor geçen sezonunun ilk bölümünde, bu ikisini öldürelim ben pişiririm meth'i diyen adam vardı ya, o işte. Gus maket bıçağıyla boğazını kesmişti. Sanırım Jesse'nin söylediği şeye(artık biz patronuz fln) karşı söyledi Walt onu, yerini bil anlamında.

Sosyal ağlarda paylaş

hikmetozsahin said:

Nigger_of_the_sand said:

Ep 3'ün sonunda Walt'ın ne kastettiğini anlamadım biri açıklayabilir mi? Olayı hatırlıyorum ama alakayı kuramadım.

Bir önceki sezon

Bahsettiği Victor geçen sezonunun ilk bölümünde, bu ikisini öldürelim ben pişiririm meth'i diyen adam vardı ya, o işte. Gus maket bıçağıyla boğazını kesmişti. Sanırım Jesse'nin söylediği şeye(artık biz patronuz fln) karşı söyledi Walt onu, yerini bil anlamında.

s05e03

Heh o olayı hatırlıyorum da orada Jesse'ye ultimatom olarak mı söyledi o konuda emin olamamıştım. Jesse'nin şok olmasından anlamalıydım gerçi.

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Spo+lar

Orda ki mesaj yada ultimatom değil klasik thought injection gusda jessiyi ele gecirdi zaten bir ara mikela beraber zaten jessinin mike saygısı ordan kalma onu için ön hazırlık yapıo sdgks zaten walt sezon 1den beri jessiyi manipule ediyor hatta bütün ailesini en sonunda gussu bile tongaya getirdi bi jessinin hatunun cocuktan rahatsiz oldu iki kelime ile jessinin kismeti kapadi valla, dizi cok iyi gidio hikaye cok iyi hic kopmadilar bu sezon zorlama olucak diye dusunuodum ama hala 1.sezondan bile baglantilar var cok iyi kurgulanio senaryo gecenlerde gus gercek adini unuttum bir röportajı vardı gecen aradım kaldırılmıs zaten times haber olarak verdiginde spoiler vardir demisti belki bulunur adam vince hayatta guzel mutlu bi sonla bitirmicektir felan diodu.

son spo trailerlarda ki 52 yas olayi skylarin vegi baconuna gönderme oda 50.ci yasta ole yapiodu birinci sezonda suanda tek endisem en beklenen son jessinin waltu oldurmesi butun hersey dank edince ama tabi cok cok farkli biticektir ben skylardan bekliorum bisiler.

Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Nigger_of_the_sand said:

Spo+lar

Orda ki mesaj yada ultimatom değil klasik thought injection gusda jessiyi ele gecirdi zaten bir ara mikela beraber zaten jessinin mike saygısı ordan kalma onu için ön hazırlık yapıo sdgks zaten walt sezon 1den beri jessiyi manipule ediyor hatta bütün ailesini en sonunda gussu bile tongaya getirdi bi jessinin hatunun cocuktan rahatsiz oldu iki kelime ile jessinin kismeti kapadi valla, dizi cok iyi gidio hikaye cok iyi hic kopmadilar bu sezon zorlama olucak diye dusunuodum ama hala 1.sezondan bile baglantilar var cok iyi kurgulanio senaryo gecenlerde gus gercek adini unuttum bir röportajı vardı gecen aradım kaldırılmıs zaten times haber olarak verdiginde spoiler vardir demisti belki bulunur adam vince hayatta guzel mutlu bi sonla bitirmicektir felan diodu.

son spo trailerlarda ki 52 yas olayi skylarin vegi baconuna gönderme oda 50.ci yasta ole yapiodu birinci sezonda suanda tek endisem en beklenen son jessinin waltu oldurmesi butun hersey dank edince ama tabi cok cok farkli biticektir ben skylardan bekliorum bisiler.

nokta virgül çalışmıyor mu klavyede? ne güzel yazmışsın ama okunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bullbird said:

iarwain said:

ya işte kavga etmeyin benim payımdan alın muhabbetinden kıllandı w.zaten bu sezon full mike-walter gerilimi izlicez anlaşıldı

hank'te isine geri dondu,mavi mal sokaklara yayilinca gizemi takip etmeye devam edecektir ve walt'un foyasi ortaya cikicaktir.bu sezon boyle gecer bence.

hank'in patronu gus hakkında "dibimde duruyordu ama farkedemedim, ah benim aptal kafam" muhabbeti derken hank fazlasıyla kıllandı zaten. kaldı ki bence hank önceden de kıllanıyor ama bir türlü inanmak istemiyor buna sadece.

reampage said:

Nigger_of_the_sand said:

Spo+lar

abi o vince muhabbetini ben de şey diye biliyorum; walt hak ettiği cezasını çekecek, kendi edecek kendi bulacak gibisinden bir finalin olacağından bahsetti diye. ama nasıl bir final olacaksa olsun o ilk başlardaki gibi adamı don-gömlek kombinasyonunda görmek istiyorum bir şekilde.

Sosyal ağlarda paylaş

doğru şeyleri yapmıyor sykler hanım. herifinin kara parasını aklıyor bir güzel. hem de walter daha önce "istersen ben yokum diyebilirsin" diye çıkış yolu sunduğu halde kendisine. kendi eliyle kendisini batağa sürükledi bir güzel, skyler. walter kalkıp eve geri taşındı mesela. skyler hanım "hayırdır birader?" deyince bir etkisi olmadı. daha önceden evleri ayırmış ve boşanma planları yapıyordu. eli ağırdı ve doğru bir yolda ilerliyordu. artık o da walter'la birlikte bu işin içerisinde. dank etti kadına. o kriz o yüzdendi işte.

bu dizide masum insanlar var mesela hank gibi, walter jr. gibi, marie (kleptomanisini saymazsak, çok şeker bir kadın) gibi, o kel herifin torunu gibi... geri kalan herkes kötü ve daha kötüden oluşuyor. jessie şimdi bizim için kurban rolünde walter'ın her oyununu yuttuğu için. acıyoruz adama ama jessie bir katil, bir drug dealer, bir meth cook. diziyi izlerken bunu unutuyoruz işte. yazar bunların hepsini yerle yeksan edecek bu sezonda. karakterler için kötü sonlar olacak ama başı çeken tüm karakterler aslında pislik oldukları için hakettiklerini bulacaklar. biz de şok olmuş olacaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...