Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 gece duser mi acaba ? kac gibi duser ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Eskiden lost falan sabah 4e 5e doğru düşüyordu. bunda da öyledir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 sabah 6 civarlari duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 beklerim vall asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bakamadim spoilerlere resmen elim gitmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 hasret sona erdi beyler, herkez bi keyf sigarası yaksın suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Memphis said: hasret sona erdi beyler, herkez bi keyf sigarası yaksın suan torrent linki versene şukuluyam terazini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 daha düşmemiştir yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 korsan limanda gördüm de feyktir muhtemelen yarın izlerim paşa paşa 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 abi zaten yarınsabah 5'de yayınlanacak o yüzden sabah 7de falan anca düşer yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 dediğim gibi 6 gibi düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ohs 720p hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 her yerde divx var daha ya bi 720 göremedim. fake değilse bi pm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi çok bomba başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 benmi unuttum? beyler neydi o, bastaki sahnenin olayı, gecen sezonu tam hatırlamıyorum walter kacıodu falan sonra ne alaka basta bi mal oldum biri ısık yaksın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 turkce altyazi gelmemis daha yaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Memphis said: benmi unuttum? beyler neydi o, bastaki sahnenin olayı, gecen sezonu tam hatırlamıyorum walter kacıodu falan sonra ne alaka basta bi mal oldum biri ısık yaksın bana flash-forward abi o sahne ve büyük ihtimal sezon finalinin bu arada kanser geri dönmüş sanırım hap içiyordu orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 @knox peki? o kahvaltıda çizdigi yesin bi anlamı varmıydı orayıda hatırlayamadım, ben cok kopmus hissettim kendimi izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yok ya dendiği gibi flashback o ,önceki sezonda da vardı uçak olayını hatırlarsan zamanla ortaya çıkar ( bu spoiler sayılmaz artık) yalnız çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Memphis said: @knox peki? o kahvaltıda çizdigi yesin bi anlamı varmıydı orayıda hatırlayamadım, ben cok kopmus hissettim kendimi izlerken rakam çizdi oraya '52' ya gerçek doğum günü yada fake id'nin doğum günü tam emin değilim bu konuda ufak bir düzeltme waltun kendi doğum günüymüş,bu sezonun 4.bölüm adı 'Fifty-One' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 52 gün ömrü kalmış walter reyizin abv senaristler (yav günü gününe bilemez insan da doktorlar 2 ay ömrünüz kaldı demiş olabilir misal.6 sezon olacak mı var mı anlaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yok bu sezon son ama bu sezon fazla bölüm var 16 filan bilgim bu yönde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bu sezon 2 sezon gibi gosterilcek,8 bolum bu sene 8 bolum seneye seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 spoiler amerikada karakolların dışında polisler nöbet falan tutmuyor sanırım.adamlar koca kamyonla binanın yanına kamp kurdular.zorlama sahneler haricinde klasik bb çizgisini sürdürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 spoiler spoiler spoiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar