Magnum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 VAY ŞU FOTO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 biri özet geçebilir mi bu diziyi eleman kimya hocası sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Kanser olduğunu öğreniyor, sonra da olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Afişi gördüm gaza geldim resmen başlasın geri de izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 pontipati said: biri özet geçebilir mi bu diziyi eleman kimya hocası sonra çok bilinen bir diziden, lost'tan örnek vereceğim şimdi. son sezonlarını değil ama ilk üç sezonunu getir gözünüzün önüne. bu dizi tıpkı lost gibi çok iyi drama. oyuncular, yönetmen, senaryo (lost'un ilk üç sezonu) çok başarılı. şimdi ben kalkıp bu diziyi sana özet geçsem büyük ihtimalle izlemezsin. Mesela Lost'un pilotunun özetine bakalım: said: Forty-eight survivors of an airline flight originating from Australia, bound for the U.S., which crash-lands onto an unknown island 1000 miles off course, struggle to figure out a way to survive, why trying to find a way to be rescued. Bir de diziyi açıklamaya çalışan cümlelere bakalım: said: The survivors of a plane crash are forced to live with each other on a remote island, a dangerous new world that poses unique threats of its own. Kısacası dizinin ilk bölümünü indir ve izle. Beğeneceğine inanıyorum. Beni bu diziye bir arkadaşım başlattırmıştı. İlk dört bölümünü çekmişti. "Meh" diyerek izlemiştim ilk bölümünü ama hemen ardından ilk dört bölümünü birden izleyip bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 pontipati said: biri özet geçebilir mi bu diziyi eleman kimya hocası sonra özeti falan boşver direkt izlemeye başla. izledikten sonra tek pişman olcağın nokta, bu kadar geç başlamış olmak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 haha teşekkürler(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 2 önceki sayfaya bak ben de soruyordum aynı şekilde ve 3-4 sezonu 1 haftada izledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bu dizi zaten bir acayip... cok yavas ilerliyor konu falan ama inanılmaz sarıyor nedense çözemedim.. ilk 2. sezon yayınlanırken baslamıstım bu diziye ilk iki bolumu sadece indirmiştim .. çatır çutur bitti hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 abi su diziyi izlemeyen hic izlemesin ya, boyle bi yapitin var oldugu gercegi ile bile yasamak uzun sure yeter ehueh, bir gun zamani geldiginde izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Breaking Bad -> 2012-07-15 kalan gun :29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 UFF Ama şu video çok iyiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 1 aydan az kaldı verinays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 şaka maka bu dizi bitecek ya. başlamadan bunu düşünmeye başladım. uff ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XVNk5qGEAt4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 6 bölüm bekletiyordum. 1 ay kaldıysa izleyeyim yavaştan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bende dün 4. sezonun son 7 bölümünü seyrettim bitirdim. şimdi bekliyorum yeni sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m53ll3lA7h1qi5fayo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 all hail the king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Resim muhteşem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 tekrardan gaza gelmek isteyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 tuco iyiydi yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 aaron paul twitterdan spoilledi bizi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 abi ahahahaha aaron'un yaptığı ayıptır yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar