Greeny Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 7 bölümü dek usursuz yazıyorum gene kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Greeny said: 7 bölümü dek usursuz yazıyorum gene kaçırmayın ben anlamadım şahsen alt yazı ile ilgili birşey yok demi kelimelerin arasında gizlenmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bi six feet under, bi oz kalitesinde dizi kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 delihan said: Greeny said: 7 bölümü dek usursuz yazıyorum gene kaçırmayın ben anlamadım şahsen alt yazı ile ilgili birşey yok demi kelimelerin arasında gizlenmiş :) 7 bölümü de kusursuz, yazıyorum gene kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Yalnız e-2 de Emmy ödülü kazanan dizilerini gösterirken dikkat ettim de, Bryan Cranston'ın aldığı ödüle aynı zamanda House M.D'den Hugh Laurie, Dexter'dan Michael Hall ve Mad Men'den Jon Hamm(miş)'de adaymış. Benim gözümde büyük bir başarıdır, ki normalde de öyle olmalı, adı geçen diğer dizilerin ve oyuncuların ne kadar başarılı olduğunu izleyen herkes biliyor. Sanıyorum ki dizi ilerledikçe çok daha güzel olucak. Şimdiye kadar çekimlerinin pek iyi olmaması dışında hiçbir eksiğini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Greeny said: delihan said: Greeny said: 7 bölümü dek usursuz yazıyorum gene kaçırmayın ben anlamadım şahsen alt yazı ile ilgili birşey yok demi kelimelerin arasında gizlenmiş :) 7 bölümü de kusursuz, yazıyorum gene kaçırmayın yine anlamadım ben alt yazı istiyorum:)( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben de emmy almasına çok şaşırmıştım o kadar aşmış adam arasından, ama bir gecede 7 bölümü ardarda izleyince anladım, gerçekten döktürmüş herif ve cidden çok başarılı bi dizi. ama 7 bölüm bi sezon için çok kısa, bi an önce bissürü bölümünü çekmeliler plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Sezon 2 için tarih verilmedi daha, bekliyoruz hala. Ayrıca yarın e-2 de ilk sezon finali yayınlanıcak olmalı, tekrardan izlemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 çok başarılı.. amca döktürüyor edit: Bryan Cranston'ın oyunculuğu zaman zaman diziyi aşıyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 adam bildiğin yakışıklı bu kadar değişebilir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Hazır bahanesini bulmuşken uplayayım istedim, 2. sezon çekimleri bir süredir devam ediyormuş cnbc-e derginin söylediği kadarıyla, ama hala bir tarih verilmiş değil, beklemekten anamız ağladı, hadi pls. Ayrıca e-2 de tekrardan gösteriyorlar ilk sezonu, izlemeyenler, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Dizideki flashbacklerde Obi-Wan'ımsı saç modeliyle acayip karizmatik. 2. sezon başlangıcı hala belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 yaw tesadüfe bak şok oldum, bu topice baktım tam, breaking bad'i andım, yatmadan bi seinfeld izleyeyim dedim kaldıgım yerden açtım sezon 6 episode 12 bi baktım bryan carston oynuyo konuk oyuncu olarak, dedim kesin benzeyen bi heriftir falan, baktım imdbye hakkaten oymuş, toplamda 5 bölümde oynamış seinfeldde. gencecik valla seinfeldde, vay be. buda oynadıgı bölümler: Bryan Carston as Dr. Tim Whatley - The Strike (1997) (Season 9, Episode 10) - The Yada Yada (1997) (Season 8, Episode 19) - The Jimmy (1995) 16 March 1995 (Season 6, Episode 18) - The Label Maker (1995) (Season 6, Episode 12) - The Mom and Pop Store (1994) (Season 6, Episode 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 disci eleman degil mi? sonradan yahudi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 dişçi evet, daha yahudi olmadı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 entay dentay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 X-Files'ın bir bölümünde oynamış hatta o bölümün yazarı Breaking Bad'in yaratıcısı. Breaking Bad'deki rolü onu düşünerek yazdığına dair birşey okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 said: Breaking Bad Season 2 premieres March 8 on AMC. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ve sadece 13 bölüm olacak :( konuWalter goes missing from his family, Walter and Jesse's new druglord partner goes even more psycho, and Walter is pushed to the limit with his actions from season one. "We start off with a clue as to how the season is going to end," Gilligan said. "We have a slam bang ending." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 az önce izledim ilk bölümü. çok iyiydi ya. iniyor bakalım devamı. hala alt yazı arayan varsa subscene de buldum ben bi kaç tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Abi ayıptır, yeni bölüm çıktı sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 haha greeny yok yeni bölüm falan. ben geriden takip ediyor 1 yıl kadar asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 9 Mart 02x01! Seven Thirty-Seven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 obarey! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Birkaç saate çıkar, özlemişsinizdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar