Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

Yalnız e-2 de Emmy ödülü kazanan dizilerini gösterirken dikkat ettim de, Bryan Cranston'ın aldığı ödüle aynı zamanda House M.D'den Hugh Laurie, Dexter'dan Michael Hall ve Mad Men'den Jon Hamm(miş)'de adaymış. Benim gözümde büyük bir başarıdır, ki normalde de öyle olmalı, adı geçen diğer dizilerin ve oyuncuların ne kadar başarılı olduğunu izleyen herkes biliyor.

Sanıyorum ki dizi ilerledikçe çok daha güzel olucak. Şimdiye kadar çekimlerinin pek iyi olmaması dışında hiçbir eksiğini görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ben de emmy almasına çok şaşırmıştım o kadar aşmış adam arasından, ama bir gecede 7 bölümü ardarda izleyince anladım, gerçekten döktürmüş herif ve cidden çok başarılı bi dizi. ama 7 bölüm bi sezon için çok kısa, bi an önce bissürü bölümünü çekmeliler plz
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
yaw tesadüfe bak şok oldum, bu topice baktım tam, breaking bad'i andım, yatmadan bi seinfeld izleyeyim dedim kaldıgım yerden açtım sezon 6 episode 12

bi baktım bryan carston oynuyo konuk oyuncu olarak, dedim kesin benzeyen bi heriftir falan, baktım imdbye hakkaten oymuş, toplamda 5 bölümde oynamış seinfeldde.

gencecik valla seinfeldde, vay be.

buda oynadıgı bölümler:

Bryan Carston as Dr. Tim Whatley

- The Strike (1997) (Season 9, Episode 10)
- The Yada Yada (1997) (Season 8, Episode 19)
- The Jimmy (1995) 16 March 1995 (Season 6, Episode 18)
- The Label Maker (1995) (Season 6, Episode 12)
- The Mom and Pop Store (1994) (Season 6, Episode 8)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ve sadece 13 bölüm olacak :(

konu
Walter goes missing from his family, Walter and Jesse's new druglord partner goes even more psycho, and Walter is pushed to the limit with his actions from season one.

"We start off with a clue as to how the season is going to end," Gilligan said. "We have a slam bang ending."

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...