knox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 saatler kaldı heyecan dorukta sdssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Gus Gus Gus çok iyidi,başlangıçtaki flashback'den anlaşıldığı üzere gale,gus'ı walk'ın onun için çalışmasında büyük bir payı olduğunu öğrendik.zavallı gale.gus adamamım ya nasıl bir oyunculuk akıyor resmen,viktor'ın gırtlağı kesti mike dahil herkes şok oldu.son sahnede ise lab notes masada gözüktü /gg en iyi dizi falan! AMC story matters here (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahanda iniyoooooo yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çok heyecanlıyım iniyo zıhı zıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ing altyazı bulan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ALLAAM ÇOHEYCANLIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Memphis said: ing altyazı bulan varmı http://www.addic7ed.com/season/240/4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 büyük adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 keske hiç izlememis olsaydım suan 1. sezondan baslamak vardı 4. sezon güzel basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 cok cok cok cok iyi.. acayip özlemişim, jenerik girdiğinde öyle gaza geldim ki.. kadın eve girdiğinde çalan müzik süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 İmdb'de 9.9 almış ilk bölüm. Respect. Ama şunu tam olarak anlamadım Gus Japonu niye öldürdü ya? Adam ne güzel pişirmeyi öğrenmiş, büyük bir hatası da yoktu. Pat diye kesti adamı anlayamadım neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şu diziyi beğenmeyenler bi zahmet çıkıp balkondan atlasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hep başlamayı düşünüyodum da öyle birike birike nasıl izleyecem şimdi diye düşünüyom. kısa zamanda muhtelif yerlerden torrentler sezonlar artık indirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bence drama janra sahip diziler arasında gelmiş geçmiş en iyisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ya dizi güzel olabilirde baya sabır lazım sıkıcı dizilerin adamıyım ama sarmadı işte breaking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yapma bunu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yok valla o flashforwardlarda bir an dizi sarar gibi oldu ama çok yavaş ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Aluriel said: şu diziyi beğenmeyenler bi zahmet çıkıp balkondan atlasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 balkon yok, cam olur mu? gerce izlemedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi sevilmemesi,izlenmemesi beni şaşırtmıyor. dallas'I alıp kılıç kalkan ejderha ekliyorlar,bide arkaya demoklasin kılıcı gibi sallanan bi winter koyuyolar,millet ayıla bayıla izliyor ilk okul seviyesinde atar gideri olan dizileri. benim izlediğim gelmiş geçmiş en iyidir dizidir Breaking bad(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 _Mikael_ said: İmdb'de 9.9 almış ilk bölüm. Respect. Ama şunu tam olarak anlamadım Gus Japonu niye öldürdü ya? Adam ne güzel pişirmeyi öğrenmiş, büyük bir hatası da yoktu. Pat diye kesti adamı anlayamadım neden. ölen kimyacının onun hatası olduğunu düşündü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 game of thronesa laf eden adamin begendigi seyin yuzune bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Zor tutuyorsun kendini izlememek için. İtiraf et. Hatta indirdin hazır hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 izlerim bi ara ya acelesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar