Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gittigidiyor dan abercrombie almak

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
And the only way to get into our newest clothing is by heading to one of our U.S., Canadian or UK stores, shopping our company websites, or ordering through our A&F catalog.

Direk Abercrombie & Fitch sitesinden alıntıdır...

İngiltere ve Kanada'da da varmış Amerika dışında, ben sadece amerika diye biliyordum...

Ama sonuç olarak sabacı bile gelse bayilik açamaz türkiyede abercrombie, benim dediğime geliyor yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Marv, biraz iddialı olmuş bavul ticareti ve kaçak mal olayı. YKM'den bende aldım geçen sene ki öyle bi mağazada kaçak satılması büyük enayilik olur. Capacity'de ki mağazanında ismi Abercrombie deil B612 mi ne böyle bişey ama sadece Abercrombie ürünleri var. T-Shirtler 50 YTL idi sanırım.

Neyse, gittigidiyor dan görmeden almaktansa oradan alabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:
Marv, biraz iddialı olmuş bavul ticareti ve kaçak mal olayı. YKM'den bende aldım geçen sene ki öyle bi mağazada kaçak satılması büyük enayilik olur. Capacity'de ki mağazanında ismi Abercrombie deil B612 mi ne böyle bişey ama sadece Abercrombie ürünleri var. T-Shirtler 50 YTL idi sanırım.

Neyse, gittigidiyor dan görmeden almaktansa oradan alabilirsiniz.

ykmde bende olan bi anf tisortun aynisindan vardi, ensedeki etiketi tamamen farkliydi,ama ayni tisort direk, yani ykm diye guvenme :D
Sosyal ağlarda paylaş

ykm taklit veya kaçak ürün satmaz. ben de gördüm 45 ytl idi en sevdiğim renkten bi tişörtü. ama az modeli olduğundan ve aberkrombiciler görür herkesle pişti olurum diye düşündüğümden almadım (yalan, no-fearlarda indirim vardı, onları alınca param kalmadı)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
abi girin kendi sitesinden alın, gg'de bir gömleğe 130-140 lira diyen komisyonculara para kazandırmayın.
afiç alırsanız 2, hollister alırsanız 3 gömlek alabilsiniz 160 kusur dolara kargosuyla vs kapınıza gelir 1 haftada.
ha zaten gg'de çoğu kişi çakmasını satıyor. 20-30 lira yazan afiçler dışardaki bandwagon insanların üzerinde. yoksa orjinal gömlekleri yurdum mavi, levis ürünlerinden çok daha düzgün şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok özenip 2 sene evvel aldım ben gg den abercrowni,satan kadın usa den getiriyormuş ancak tahminim orada sezon sonu ürünleri topluyor 15-20 dolardan buralarda satıyorlar 100 tl ye,benim ürünün kumaşı süper bişey ama kol uzunluğu saçma sapan rahat 15cm uzun kıvırmak zorunda kalıyorum,bedeni tam oturuyor bu arada

ölçülerini sor ölç,daha önceki yorumlarını oku zaten oradan anlaşılır satıcının orjinal satıp satmadığı
ama o kadar para vermem bir daha,hevesimi aldım ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...