Luinir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ankara 19 Mayıs Stadı 19.00 Galatasaray beraberlik ve galibiyet halinde lider olarak çıkacak, yenilgi halinde diğer maçın sonucuna göre gruptan 2.çıkma şansı olacak. Yedek ağırlıklı bir kadro bekleniyor, Oftaş as kadrosunu sahaya sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 oftaş 1-0 önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 D GRUBU 1 Galatasaray 3 7 4 2 G.Birliği OFTAŞ 3 6 4 3 Bursaspor 3 4 0 4 Denizlispor 3 3 -1 5 Sarıyer 4 3 -7 yani bursa 2 farklı yenerse gs çıkamıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bordeaux çakar 2 tane galatasaray çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 evet dün mısırın kamerunu yenmesiyle sevinen cimbom bugünde karamanlisin türkiyeyi ziyaretiyle turu garantiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bursanın birşey yapacağı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ayti cok güldüm ilker tahsin diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 allah belanı versin feldkamp, sevmiyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 o değil de maç öncesi nonda ısınırken sakatlanmış umarım bişiyi yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 aytimania said: D GRUBU 1 Galatasaray 3 7 4 2 G.Birliği OFTAŞ 3 6 4 3 Bursaspor 3 4 0 4 Denizlispor 3 3 -1 5 Sarıyer 4 3 -7 yani bursa 2 farklı yenerse gs çıkamıyo sanırım ilk 3 cıkıyor gs önceden garantilemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ilk iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 doğru. uefa cup deil bu eheheu karıstırdım. salak bursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 lig de de böyle şampiyon olucak gs düşünsenize son hafta aynı puanda rakibi düşmeyi garantileyene yeniliyo gs de yeniliyo ama şampiyon oluyo fln :D nese fantazi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 3-0 ageageageagagaegageagea. ayrıca fenerbahçe topiğinde bazı çok bilmişler 5 ten fazla atılır mı demiş,ben yazdığımı tekrarlıyorum. 7 averaj lazımdı 3 yedik 10 attık, 7 averajı aldık,grup lideri çıktık. bilmem anlama kapasiteleriniz zorlanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 geyik yapmış adamlar niye bu kadar alındın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 gönderme olarakdan oftaşdanda 3 tane yenirmi be diyim :D ama gerçekten oftaş çok diri çok yetenekli bir takım , maçın tammamını gs lı arkadaşımla izledim ikimizde şaşırdık kaldık böyle bir futbol kimse beklemiyordu herhalde, taraflı tarafsız herkesin beyenisini kazanmıştır kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Heimdall said: geyik yapmış adamlar niye bu kadar alındın ki geyik meyik değil ayıp falan diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 neyse uzatmaya gerek yok da bence ciddi diildi orda soylenenler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 fizban said: bordeaux çakar 2 tane galatasaray çıkar. aytimania said: evet dün mısırın kamerunu yenmesiyle sevinen cimbom bugünde karamanlisin türkiyeyi ziyaretiyle turu garantiledi ahahah, sahane olmus bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 off 3 tane oftaştan fasdasd ahfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Madcat said: 3-0 ageageageagagaegageagea. ayrıca fenerbahçe topiğinde bazı çok bilmişler 5 ten fazla atılır mı demiş,ben yazdığımı tekrarlıyorum. 7 averaj lazımdı 3 yedik 10 attık, 7 averajı aldık,grup lideri çıktık. bilmem anlama kapasiteleriniz zorlanıyor mu?niye buraya yazdın peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Madcat said: 3-0 ageageageagagaegageagea. ayrıca fenerbahçe topiğinde bazı çok bilmişler 5 ten fazla atılır mı demiş,ben yazdığımı tekrarlıyorum. 7 averaj lazımdı 3 yedik 10 attık, 7 averajı aldık,grup lideri çıktık. bilmem anlama kapasiteleriniz zorlanıyor mu? Haklısın tabi Fenerbahçe grup lideri olup 1 üst tura çıkarak olası rakipler olan ; Barcelona , Chelsea , AC Milan gibi rakiplerden kurtuldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Madcat said: 3-0 ageageageagagaegageagea. ayrıca fenerbahçe topiğinde bazı çok bilmişler 5 ten fazla atılır mı demiş,ben yazdığımı tekrarlıyorum. 7 averaj lazımdı 3 yedik 10 attık, 7 averajı aldık,grup lideri çıktık. bilmem anlama kapasiteleriniz zorlanıyor mu? ne uzatıyorsun konuyu ya, hem de alakasız bir yerde ? maç kötüydü, kaybettik. söylenecek pek birşey yok. oftaş da harbi iyi top oynadı, bizim yedeklerinde ne kadar yetersiz olduğu iyice görüldü. kalede orkunu beğenmeyenlere de kapak olsun ayrıca bu. fenerbahçe gruptan lider, galatasaray 2.çıktı, eşleşme şansı var. açıkçası ben çok istiyorum fener-gs çeyrek finali. fenerin şansı daha fazla ama böyle bir eşleşme izlemek zevkli olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 suBzer0 said: Madcat said: 3-0 ageageageagagaegageagea. ayrıca fenerbahçe topiğinde bazı çok bilmişler 5 ten fazla atılır mı demiş,ben yazdığımı tekrarlıyorum. 7 averaj lazımdı 3 yedik 10 attık, 7 averajı aldık,grup lideri çıktık. bilmem anlama kapasiteleriniz zorlanıyor mu? Haklısın tabi Fenerbahçe grup lideri olup 1 üst tura çıkarak olası rakipler olan ; Barcelona , Chelsea , AC Milan gibi rakiplerden kurtuldu.. cimboma 3 atan oftaştan kurtulduk? var mı başka sorun? ROFL. buraya yazıyorum çünkü başlık kitlendi ne biçim adamlarsınız anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar