eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 gelemedim böhüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Gece 12-1 gibi lan parti olacaksa gelebiliriz vingthor'la, buluşmaya yetemedik. Arkadaşı göndericez erasmusla veda şeysi var falan. Olacaksa lan parti hedesi biri haber ederse bana süper olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ulan ühüh o saatte ben uyuyo olacağım yarınki sınava kalkmak için, 3. ve 4. oturumlar var malum, lanpartide anca 1-2 saat durabilirim erken gidersek, 1'de evde olmam lazım. Ayı gibi bir bünye olarak, 8 saat uyku limitini doldurmazsam uyanamıyorum, imkansız oluyor, ikzun üstüme oturup CNMMM UYANNHHHH yapsa uyanamam, o derece. 6 buçuk gibi orada olurum muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bende cıkıyom yola adeks1 dır ınsallah kımse cafe adı vermemıs bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 adeks 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Griswold said: Gece 12-1 gibi lan parti olacaksa gelebiliriz vingthor'la, buluşmaya yetemedik. Arkadaşı göndericez erasmusla veda şeysi var falan. Olacaksa lan parti hedesi biri haber ederse bana süper olur =) olacak buyrun bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 lan partye başlıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şu an adeks 2deyiz isteyen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ardeth yanıp tutuşuyor, Rune'da biri gelse de kafama hammer'ı çarpsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 gelmeyenleri kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Full tempo devam ediyoruz, kolofdüti bitti sıra ceyda akademisinde. Az sonra Efe bize mass yargı castleyecek, bekliyoruz. (Çok fena olacak muhtemelen, ekran başında kriz geçirebiliriz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 go on! yee =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 gelemememin sebebi: saat 7de karanlık odaya girdim, hala karanlık odadayım son baskıdayım gerçi. teslim denilen meret var pazartesi bugünde akşam girip 11 baskı alıcam mesela. saat 7, baskıların kuruması 8.30 falan desen 9-10 gibi evdeyim. Uyusam kalksam 6 falan, 10a kadar cod4 atar sonra gene baskıya girerim. Nası ama SİYAH/BEYAZ KARANLIK ODA DERSININ AQ. (yok lan sinirle yazdım hoşuma gitti sonuçlar keyfim yerinde aslında. ama her zamanki gibi "yeteri kadar iyi" teslimler yapıyorum. 1 kere osurtur insan dimi =/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Az önce bitti baskım. Son baskıda osurttum harbiden, buraya yazıp kendi kendine gaz veren ilk patiyim. kurumalarını bekleme kısmı varya, eziyet.. keşke iksun yanımda olsada omzuma masaj yapsa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 güzeldi iyiydi. ciddi ciddi paticik araba parçalamaca oyunu serverı istiyoruz =) oyanamayn gay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ulan bu adamlar eve geldi, kimisi uyku çekecek, kimisi kahveyi kökleyip devam edecek, ben yeni uyandım sınava gidiyorum şimdi. Zaten dötüm donmuş uyurken, monitör başında titriyorum. Sağlamdı buluşma, akşam lanpartiye geldim, rune oynadık, Sina-Cüce ikilisi yine yargıladı, bi mapte zaten zamanın 4'te 3'ünü de Bodrack ya da Bellow'un kafasını elimde taşıyarak gezdim, 2-3 kişiye fırlattım, hatta yanlış hatırlamıyorsam iksunun kafasına fırlatıp kill aldım. BF2'de ağır yargıladık Bellow-Füksü-İksun-Delioğlan dörtlüsü olarak, mükemmel artillerylerimle Cüce'ye atar yaptım, gerçi ikzun, mape bak lan biraz, bayrağın dibine gidiyorsun bas bas bağırıyorum ARTİLERİ GELİYO LAN GAÇ diye dsf. Jedi Academy attık, Custodem yine yargıladı, adam gitti 1 saatte falan Karazhan clearladı üstüne. Az kişiydik ama eğlenceliydi bayağı, hazır millet tatile girmişken bence Şubat ortasında bitane daha patlatalım, içimde kaldı lan sabahlayamamak. :/ Hadi ben kaçtım, çocuğu koymaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Sanırım biz insanları BF2'den soğuttuk bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Beni , riverwindi , maxuthu ve cüceyi bf2den deilse bile bf2nin holocopterinden soguttunuz:)Ama en son repair için indiğinizde dötünüzde patlattım c4leri!Ayrıca bf2de madboy gittikten sora oynadik bayag.Üstelik işi kapınca maplerde eşitlenmeye flnda başladık:D Ama harbiden çok eğlenceliydi.Son olarak cüceye iyi commanderlıgı için teşekkür ediorm ve uykuya dalıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 flatout serverı isteriz:d Edit:Ama school bus yasaklansın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 schoolbus yedigi her dmgda içinden ögrenciler saçılsa ortama neşe gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Burdan yazmak istemezdim ama bir arkdaşımız parasını vermeyi unutmuş kredi kartıyla vericem demiş ve sonra unutmuş sanırım kimse gidip ödesin. Ondan başka flatout rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 saat 2de geldiğimizden gris'le bikaç muhabbete uzak kalmışız ((: custodem çutulu (:P) gris spidee ve ben bi ara motogp attık abi..herkes tiksiniyo oyundan ama oynadık falan niyeyse.. flatoutmuydu neydi onu daha önceden keşfetseydik kesinlikle kök üç kat falan daha zevkli olurdu :P bf2'dede commander yok bizde kafamıza artillery yiyip durduk zaten ben bf2'i ilk kez geçen seneki lan party'de oynadım ikinci kezde burada bu yüzden benim bahanem var yenildik ama böyle böyle arkadaşım diye yeniliyorum :P (ayrıca frag saydım full noob olduğum için en yüksek bendim hep sdjadjıqwjeı) o diil hala uyumadım ben.. allah saklasın falan gibiyim bide söz verdiğimizden tiyatroya gidecez falan herkesle tanışamadım daha doğrusu tanıştıran olmadı, geç gelince bide çutulu ve custodemle tanışmış olduk tekrar memnun oldum beyler nice bu tip eventlere artıkın :p flatout partisi yapılmalı yalnız (büyük ihtimal yalnış yazdım adını oyunun)(kırıoyn böle araba falan vuu vuu onu diyom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Flatout yönetti. -xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar