Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

26.01.2008 istanbul buluşması v1

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ulan ühüh o saatte ben uyuyo olacağım yarınki sınava kalkmak için, 3. ve 4. oturumlar var malum, lanpartide anca 1-2 saat durabilirim erken gidersek, 1'de evde olmam lazım. Ayı gibi bir bünye olarak, 8 saat uyku limitini doldurmazsam uyanamıyorum, imkansız oluyor, ikzun üstüme oturup CNMMM UYANNHHHH yapsa uyanamam, o derece.
6 buçuk gibi orada olurum muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

gelemememin sebebi:

saat 7de karanlık odaya girdim, hala karanlık odadayım son baskıdayım gerçi. teslim denilen meret var pazartesi
bugünde akşam girip 11 baskı alıcam mesela.
saat 7, baskıların kuruması 8.30 falan desen 9-10 gibi evdeyim. Uyusam kalksam 6 falan, 10a kadar cod4 atar sonra gene baskıya girerim.

Nası ama

SİYAH/BEYAZ KARANLIK ODA DERSININ AQ.
(yok lan sinirle yazdım hoşuma gitti sonuçlar keyfim yerinde aslında. ama her zamanki gibi "yeteri kadar iyi" teslimler yapıyorum. 1 kere osurtur insan dimi =/)
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bu adamlar eve geldi, kimisi uyku çekecek, kimisi kahveyi kökleyip devam edecek, ben yeni uyandım sınava gidiyorum şimdi. Zaten dötüm donmuş uyurken, monitör başında titriyorum.
Sağlamdı buluşma, akşam lanpartiye geldim, rune oynadık, Sina-Cüce ikilisi yine yargıladı, bi mapte zaten zamanın 4'te 3'ünü de Bodrack ya da Bellow'un kafasını elimde taşıyarak gezdim, 2-3 kişiye fırlattım, hatta yanlış hatırlamıyorsam iksunun kafasına fırlatıp kill aldım. BF2'de ağır yargıladık Bellow-Füksü-İksun-Delioğlan dörtlüsü olarak, mükemmel artillerylerimle Cüce'ye atar yaptım, gerçi ikzun, mape bak lan biraz, bayrağın dibine gidiyorsun bas bas bağırıyorum ARTİLERİ GELİYO LAN GAÇ diye dsf.

Jedi Academy attık, Custodem yine yargıladı, adam gitti 1 saatte falan Karazhan clearladı üstüne. Az kişiydik ama eğlenceliydi bayağı, hazır millet tatile girmişken bence Şubat ortasında bitane daha patlatalım, içimde kaldı lan sabahlayamamak. :/

Hadi ben kaçtım, çocuğu koymaya gidiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Beni , riverwindi , maxuthu ve cüceyi bf2den deilse bile bf2nin holocopterinden soguttunuz:)Ama en son repair için indiğinizde dötünüzde patlattım c4leri!Ayrıca bf2de madboy gittikten sora oynadik bayag.Üstelik işi kapınca maplerde eşitlenmeye flnda başladık:D Ama harbiden çok eğlenceliydi.Son olarak cüceye iyi commanderlıgı için teşekkür ediorm ve uykuya dalıorm
Sosyal ağlarda paylaş

saat 2de geldiğimizden gris'le bikaç muhabbete uzak kalmışız ((:

custodem çutulu (:P) gris spidee ve ben bi ara motogp attık abi..herkes tiksiniyo oyundan ama oynadık falan niyeyse..
flatoutmuydu neydi onu daha önceden keşfetseydik kesinlikle kök üç kat falan daha zevkli olurdu :P

bf2'dede commander yok bizde kafamıza artillery yiyip durduk zaten ben bf2'i ilk kez geçen seneki lan party'de oynadım ikinci kezde burada bu yüzden benim bahanem var yenildik ama böyle böyle arkadaşım diye yeniliyorum :P
(ayrıca frag saydım full noob olduğum için en yüksek bendim hep sdjadjıqwjeı)

o diil hala uyumadım ben.. allah saklasın falan gibiyim bide söz verdiğimizden tiyatroya gidecez falan
herkesle tanışamadım daha doğrusu tanıştıran olmadı, geç gelince bide çutulu ve custodemle tanışmış olduk
tekrar memnun oldum beyler nice bu tip eventlere artıkın :p
flatout partisi yapılmalı yalnız (büyük ihtimal yalnış yazdım adını oyunun)(kırıoyn böle araba falan vuu vuu onu diyom)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...