Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Kaan aldın mı babayı:D Ben sana dedim frp isteyen yok die:D Hem zaten öbür gün con yok mu daha ne yetmio mu lan!! Birde custodem landa ne oynarız?Ben herşeyi oynarımda fpsmiz eksik olmaz dimi?Gerçi bana kalsa sırf dota atarız ya nese:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 frp yalan olduysa ben aksam lan party gelırım nerde yapılcak fıyat ne bf2/bf2142/cod 4 var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 uyumayan varsa bana nerde buluşcağımızı bi söylesin plz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 İstanbulda yazıyo ya sdfsdf *kaçar*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 taksim buluşma yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Saat kaçta şimdi detaylar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 BeIlow said: Yeni konu açayım oradan devam etmek zor olcak gibi birde tarihi görmeyenler filan burada görsün ilk sayfadan :) Buluşma tarihi : 26.01 Saati : 13.00 (Frp oynayacaklar daha erkende buluşabiliriz.) Yapılacaklar : Şimdi bu biraz multi social bir buluşma olcak gibi. Nargile isteyenler, bar ve frp isteyenler olarak ikiye ayrılacağız. Çünkü frp oynancak yerde alkol bulunmakta ama nargile bulunmamaktadır böle bir kötülük sorunu var. Veya toptan önce nargile yapılır daha sonra bara akılır buna karar verilir. Gecede lan party e akılcaktır. 21.00 gibi lan partye akarız sabaha kadar oynadıktan sonra 27.01 tarihinde buluşma devam etme akabinde frpnet frp conv a katılcaktır isteyenler. Bölede uzun çaplı bir buluşma olacaktır. Gelenler : BeIlow Bodrack + 1 Villians Silwarwen Phobos Ardeth (sorun çıkmazsa) Xhunarion CusTodeM Cuce Masakari eisenheim Vingthor Kahnx CthuLhu unuttuklarım varsa geliyorum diye belirtsinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 LAN party adekste mi? Adeksteyse ne kadar? Kaçtan kaça? Alov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Bulldog ekle oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ben yokum, yarın ev arkadaşım ilk maaşının şerefine sofra kuruyor bize. İyi denk düşürmüşsünüz aferim :P Belki gündüz bi uğrarım zaten karşıya geçicem bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Xhunarion said: LAN party adekste mi? Adeksteyse ne kadar? Kaçtan kaça? Alov. cevap beklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yarın gelin en iyisi yemekte fln öreniriz ne kadar oldugnu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 öğlen nerde yemek falan yenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 frp yalan olunca gunduz kendıme baska program yaptım ancak lan party gelebilirim onunda su vakit yer ve zamanı belli deil nasıl olcak bu ıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 frp yalan olmadı hadi oldu diyelim nie lan party lol satıslara gel hem icerik hem frp yaparık neo lcak :D alkolik frp yaparız gelin boswerin milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 satıs degıl ben bastan frp ve lan party ıcın gelıcegımı solemıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 abicim kafalara göre kafeye 11-12 gibi gidilir sanırım. fiyatta arkadaşlar muhtemelen bişi içer yerseniz desek max 10-15ytl tamam mı herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 tamam da ondan önce ne yapılacak? bişey yapılmayacaksa ben evde oturup makale okuycam arkadaş ona göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ben hala frp nin arkasındayım valla :D ondan önceside bar sohbet ve yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Biri çıkıp şu saatte, şurada buluşup yemek yiyiyoruz, oradan cafeye geçiyoruz desin. Diyelim artık bunu lütfen. Buluşma yeri saati buluşma günü kesinleşmezki yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 lol bulusma yeri taksim burge önü artık yazma geregi duymamız lazım öhhh yani =) kadıköydeyse boga taksimde burger önü ögrenin artık =) ayıp ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 taksim BK önü saat 1 de pizza hutta yemek yeriz sonra klana geçer içeriz işte yani dahi olmaya gerek yok bunu bilmek için:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ok 1 de bk önünde bulusalım bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Oy, ben çıkayım öyleyse. Füksü uyuyor hala, saat 1de frp vardır diyoduk biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar