BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Yeni konu açayım oradan devam etmek zor olcak gibi birde tarihi görmeyenler filan burada görsün ilk sayfadan :) Buluşma tarihi : 26.01 Saati : 13.00 (Frp oynayacaklar daha erkende buluşabiliriz.) Yapılacaklar : Şimdi bu biraz multi social bir buluşma olcak gibi. Nargile isteyenler, bar ve frp isteyenler olarak ikiye ayrılacağız. Çünkü frp oynancak yerde alkol bulunmakta ama nargile bulunmamaktadır böle bir kötülük sorunu var. Veya toptan önce nargile yapılır daha sonra bara akılır buna karar verilir. Gecede lan party e akılcaktır. 21.00 gibi lan partye akarız sabaha kadar oynadıktan sonra 27.01 tarihinde buluşma devam etme akabinde frpnet frp conv a katılcaktır isteyenler. Bölede uzun çaplı bir buluşma olacaktır. Gelenler : BeIlow Bodrack + 1 Villians Silwarwen Phobos Ardeth (sorun çıkmazsa) Xhunarion CusTodeM Cuce Masakari eisenheim Vingthor Kahnx CthuLhu unuttuklarım varsa geliyorum diye belirtsinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çutulu da yaz..o gecenin üstüne pek kalamam ama gelcem =) yahu can yok.. 25i olsun ya..madboii =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 16-24 arası çalışmam gerekiyo 26'sı heralde 21 gibi gelip cafeden devam ederim lan parti olayına gelebilirim ancak ayrıca sabah gris buradaydı ve geleceğini söyledi çok net griswold yazın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ailevi bi meseleden ötürü gelme durumum sakata bindi. Ama büyük ihtimal gelebilirim. Nihai durumu en geç Cuma günü bir şekilde bildiririm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Lan Party frp ne varsa hepsine katılacam niho Yanımda bi arkda gelcek oys 15 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Cumartesi gelemem, pazar devam ederseniz gelebilirim. Ararım ama heralde uyuyo olursunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 abi 25i olsun o zaman ya herkes gelsin diyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bugün gittim bar sahibi ile konuştum istediğiniz özel bir yemek varsa yapalım filan dedi xD halka patates mi isterseniz yaptırabilirim veya cüce geldiğinde mutfağa sokarız kendi yapar güzel yapıyomuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yaa ben bısey soracam diyelimki barın yemeklerini sevmedim dısarıdan bisey getirip barda yiyebilir miyiz(kfc den tavuk mısal)?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ben Phyx'le geliyorum, ekle füksüyü. efarpi'ye değil, bar/yemek + lan'a geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Zaten frpye sadece ben geliorm heralde:D Kaan yatar frp işi bence frpden vazgeç biz senle haftaiçi yaparız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yok olum frpye baya gelen war saddece frp die belirtmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sadece bar isteyenler ve nargile istemeyenler napcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Lan isteyip nargile istemeyip frp isteyip bar istemeyenler napcak??Cevap ver below! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yahu frpnizi erken yapın..yemek + bar hatta direk bar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ee senden başka birşey beklenmez zaten.. Alkoliq heriffdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bu buluşma Özgür iradeye dayalı bir buluşma kimse kimseyi gelip gelmemesi için zorlayamaz cık cık cık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Özgür kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 frp frp diye tutturmuşunuz be biz yemek alkol lan yapıyoruz gelen gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 25 inde yapsaydık manyak olucaktı her şey dahil . böle frp li falan bayık oldu gibi sankin . 25inde yapalım ozman aehea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 25 i yapın uğrarım ben de tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 CusTodeM said: frp frp diye tutturmuşunuz be biz yemek alkol lan yapıyoruz gelen gelir aynen gelen gelir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 frpyi sabah oynayın ona isteyenler katılsın çok kişisel bi aktivite zaten 20 kişi yapılmaz. sonra öğlen isteyen yesin isteyen içsin isteyen nargile yapsın akşam da lan parti. ama ayarlandı mı 26sı? ya da 25i işte neyse.. 25i olursa gerçi ben geç gelirim hatta belki sadece lana gelirim okula gitmem lazım 3-6 arası tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar