thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ya aklımda bişey dönüyo, benim bunama krizlerimden birini yaşıyorum yine, nerden hatırladığımı bulamıyorum. netteki bir video muydu bir geyik dialog muydu, bilen varsa yardım plx. telefon konusmasi gibi bişeyde "i want to talk to your mom, put your mom on the phone" diyo adamımız psikolojik baskı yapr bi şekilde, gülmekten gebermiştim de, nerde geçiyodu bu :/ vent harassment mıydı neydi.. YARDIM PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 aklıma megafon geldi. MEEEEEEMUUUUUUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 baba onla ne alakası var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 benimde aklıma o geldi nie acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ne bileyim abi öylesine esti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 benim aklıma hiç bişey gelmedi niye acaba .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Holy bible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ventrilo harassment - arnold şchwar.... (bilmiyorum tam, cahillik işte) youtube a nedense buradan giremiyorum, linkini de bulur verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Fly said: ventrilo harassment - arnold şchwar.... (bilmiyorum tam, cahillik işte) youtube a nedense buradan giremiyorum, linkini de bulur verirdim yutup sizlere ömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar