knoxville Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bu frostmane'de açtığım karakter her gün rare düşürüyo abi. kesin var loot pattern. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 aynı raidde hem garr hem geddon bindingleri düşmüştü. progresste geride olmamıza rağmen ilk thunderfury'i yapmıştık serverda :P ama loot random :P size şimdi çok küçük ihtimalli gelen loot serileri de sonuçta olasılık dahilinde. milyonda bir de olsa sonuçta hergün binlerce raid oluyor. herkesin vardır o yüzden böyle garip hikayeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 3.5-4 ay ne druid ne pala chest düşmüştü nefarion dan.. hep aynı classlar alıyordu, nasıl sinir olmuştuk =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bilmiyorum da 3 haftadır MH bekliyorum, mantıklı bişi mi böyle beklemek onu da bilmiyorum 5% drop şansı var itemın. Düşsün artık da bitsin bu işkence, huzur içinde oynayayım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 blizz random demişse random dur.. ama deneyıp te gordugumuz bişeyi söleyım.. her hafta cıkan aynı loot lardan bizde bıkıstık bla bla aynı kelamlar sonucta. nese bizde her hafta butun ins lere sadece 1 kişinin girmesini deneyelım dedik.. sonuc ise kesinlikle farklı loot lar oldu.. sans olabilir bişi demiyom blizz abimizde random demiş ama onca zaman aynı loot dan sonra farklı loot ların farklı kişilerde cıkması ilginc ti.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 raide paladin almadığımız zaman habire paladin lootu düşüyor bizde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Gangren said: Vis'kag enteresan bir drop evet, biz de mesela uzuuuuuuuuuuuuuuuuuun bir süre Onyxia'dan düşen 16mp5 trinketi alamamıştık :po serefsiz kanser etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ben hiç görmedim o trinketi 2 senede felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bize oynxia da hep hunter helm ile warlock helm düşerdi lol viskag hüç düşmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bence loot random mandom deil hiçbi şekilde ne bu ya bi sm-library yaptık 3 kez ustuste trash moblar dahil bosslardan falan herşeyden aynı şey cıktı nası random bu anlamadım gitti walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Viskag demeyin bana ya ağlicam şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bize de talon of azshara düşmüyor morogrimden ffs. bugün yarın kaeli kesicez şaka gibi : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Sparkcaster said: magtheridonda bi raid leader 6 tane phoenix gördü 1 er hafta arayla kim bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar