geffen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 40 dakikada gidemezsin ama istanbul gibi bi şehre alıştıktan sonra köy gibi geliyor bursa tabi.. istanbul kadar büyük değil ama çok da küçük bi şehir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 olsun arkadaşlar siz bana yine de bildiğiniz hostel, pansiyon vs. varsa söyleyin, en kötü pansiyon bile daha nezih kalır kaldığım yerin yanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ataevlerde kalıyorum demişsin. ataevler bursanın en yaşanacak yerlerinden biridir. (ben de ataevlerde oturuyorum bu arada) görükle falan da iyidir :) ayrıca gece dışarı çıkamıyoruz falan diyen arkadaşlar bana uğrasın göstereyim her yeri. nasıl çıkamıyorsunuz ya. istanbul kadar değil tabii ki ama gece gidilecek bir sürü mekan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bekleriz icabında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 garaj civarında pansiyonlar var da tabi iyi mi kötü mü bilemem :) ben de her sabah 7'den 7:30'a kadar Gemlik-Yıldırım arasında gidip geliyorum da, yol çekmek kötü birşey evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 özellikle şehir merkezi tarafında (çekirge-heykel vs) pansiyon-yurt-hostel-öğrenci evi ne varsa araştırıyorum ve bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ve gerçekten yardımcı olabilirlerse çok sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bursaya gittim geldim bi poh yok. :P bi pati de tutup beni götürmedi bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 la_bombonera said: özellikle şehir merkezi tarafında (çekirge-heykel vs) pansiyon-yurt-hostel-öğrenci evi ne varsa araştırıyorum ve bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ve gerçekten yardımcı olabilirlerse çok sevineceğim. beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 var ya dolu var ama, pansiyona otele işim düşmedi hiç kalitesi nasıldır hangisinin bilmiyorum. öğrenci evi derken yrtlar falan var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 abi buluşsanıza bigün adamla :D bitanenizde bi haftasonu falan bulualım şuraya buraya götüreyim gezdireyim dememişsiniz Pati misafirperverliğine yakıştıramadım :O :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Maddog35 said: abi buluşsanıza bigün adamla :D bitanenizde bi haftasonu falan bulualım şuraya buraya götüreyim gezdireyim dememişsiniz Pati misafirperverliğine yakıştıramadım :O :D olm öyle bir anda gezdirilicek şehi değil bursa tüm gününü hatta tüm haftanı ayırman gerek o yüzden kimse kolay kolay diyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ya yok ondan değil öncelikle merkezde heykel taraflarında uygun pansiyon-motel-öğrenci evi hatta cüzi kiraya ev bile tutmayı düşünebilirim. öncelikli hedefim kaldığım yerin muntazam olması. birlikte kaldığım insanların da muntazam olması önemli tabi ama yalnız kalacağım için böyle bir endişem olmayacak doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bu arada bu konuda google'ın suyunu çıkarmış bulunuyorum ama nafile. tek bulabildiğim uludağ üniversitesi ve görükle civarında bir iki yurt ve Kervansaray gibi 5 yıldızlı klas oteller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 la_bombonera said: bu arada bu konuda google'ın suyunu çıkarmış bulunuyorum ama nafile. tek bulabildiğim uludağ üniversitesi ve görükle civarında bir iki yurt ve Kervansaray gibi 5 yıldızlı klas oteller... arkadaşım heykel ve altıparmak senin sandın gibi ugun değil ama biraz paran varsa 350 YTL gibi veya biraz üsütünde çekirgede veya doburcanın dikkaldırıma yakın herlerinden bulabilirsin ev kiralık hem merkezede ulaşımlar kolaydır hem otobüs hemde dolmuş olayı boldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 anlıyorum... bu arada bugün ilk defa işten vakit bulup etrafı dolaştım.... tek başıma! ve gördüm ki ataevler hakikaten güzel bir muhit çok güzel ve kaliteli siteler binalar var. anladım ki benim asıl mutsuzluğumun çıkış noktası kaldığım evin iç düzeni (düzensizliği) ve ev arkadaşımın pek tekin bir insan olmaması. ben yine de aramalara devam edeceğim. dışarı çıkıp baya bir yürüdüm bu arada. hava çok güzeldi. otobüs bileti aldım ki hakikaten otobüs biletleri çok ilginç - kart şeklinde. sonra bir tane halk otobüsüne atlayıp zafer plazanın orada indim. orayı gezdim ve hakikaten çok beğendim. oradan altıparmak tarafına indim sağa sola bakındım sonra da geri döndüm. bursa'nın kızları hakikaten çok güzel ama huyları nasıl bilmem, zira artık çok oldu güzellik silahına teslim olmamaya başlayalı. ve benim için en önemlisi insanlarınn %90 ı gerçekten de insan. çünkü istanbul'da insanlık diye bir şey kalmadı açıkçası. bursa'dakiler güleryüzlüler ve yardımseverler. gözlemlerimi burada yazmaya devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Kızlarımız biraz maldır abisi..haberiniz olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ev için mutlaka emlakçıları bir dolaş, internet kullanımı yeterince yaygın değil. ataevler, ihsaniye, namazgah, falan fiyat olarak uygun ortam da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 oralardan uzak dur derim sadece görüntüsü var okadar başka hiç birşey yok en ufaçık birşeyde yine dışarı çıkacaksın eyer düzen li ve merkezde bir yer arıyorsan kükürtlüye bir ugra derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 yok yok ölümü gör bırakmam direkt bademliye gitsin o zaman. villa kiraları çok düştü bu aralar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 arkadaşım ben zaten yazmıştım doburca diye daha ilk başlarda ama düzenli bir yer deyince işte ... kükürtlü geldi merkeze yakn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Aket-Atum said: Kızlarımız biraz maldır abisi..haberiniz olsun :D bu nedemek şimdi bence kurdugun cumlelere dikkat et sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Aforoz said: Aket-Atum said: Kızlarımız biraz maldır abisi..haberiniz olsun :D bu nedemek şimdi bence kurdugun cumlelere dikkat et sen. valla yalan da dememiş hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 24 senelik Bursalıyım. Kızlar konusundaki yorum yüzde yüz doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bende 17 senelik, evet kesinlikle doğru :D ortalama çok düşük seviyede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 21 yıllık deneyimle yaptım o yorumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar