dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bilmeyan olabilir bu oyunu, bir nevi strateji bazlı rpg pvp oyunu :P Fileplanet ta 5 saatlik demosu bulunmakta, sonrası 30$ a key alınıp oynanabiliyor, aylık ücret sanırım yoktu, zaman geçirmek için birebir, abidik gubidik japon mmo larındansa... Download link
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bu arada eklemeyi unutmuşum, tutorial ı kesin oynayın. +oyun zevkli gerçekten, birde arkadaşlarınız varsa, dota nın gelişmiş modeli gibi :p
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 savage bir zevkliydi. Oyun mmorpg değil ama daha çok online strateji ve savaş oyunu diyebiliriz. Dota kıvamında ama gelişmişi :) Bir commender stratejik olarak yukardan yönlendiriyor alt taraftan playerlar asker olup savaşıyor. aylık ücret yok evet :D
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Server lag lıydı baya ping 110 olmasına rağmen, gerçi beta da olduğu için uyarmış adamlar olur diye..
Bevier Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ya bu oyun harbiden iyiymis :) Vakit gecirmek icin bire bir. Natural Selection'i hatirlatti bana onu da cok severdim.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 indiriyorum ilginç bi tarzı var. Umarım sınıflar arası dengesizlik yoktur :P
Bevier Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 FPS seven ama ayni zamanda kilic kalkan buyu hastasi olanlar mutlaka indirip denemeli bence bu oyunu.
Fly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ilk oyunu baya geç görmüştüm ona rağmen çok tutmuştum, dersler olmasa alıp bakayım diyeceğim.
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 birisi bana tortured souls'un son patchine direk link verebilir mi? yarım saattir sitesinde dolanıyorum bulamadım.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yamayı otomatik olarak indiriyor. Fakat şöyle bir durum var firewall programı kullanıyorsan programı tamamiyle kapatman gerekiyor. Öyle yaptığın taktierde yamayı otomatik olarak indiriyorsun.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 konuyu upladım, oynayan bulabiliyor musunuz ? almayı düşünüyorum rahat server bulunuyorsa.
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Vallahi uzun süredir girmiyorum oyuna, makinede de yüklü değil, çıkış döneminden sonra ilk 1-2 ay oynayan rahat bulunuyordu, şu anki hali nasıl hiç bilmiyorum. Güzel oyundur vesselam, independent gaming olayından pek anlamam da, kaliteli işler cidden çıkıyor aradan.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 9$10$ a düşmüş geçici bir süreliğine steam'de, sevmesem de sorun olmaz diye aldım. oyunla ilgilenen vardıysa diye, up.
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Almaya değer mi ya? Oyun ölüyor diyorlar fazla kişi oynamıyormuş sanırım bu sıralar.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 valla 1.si çok eski olmasına rağmen oynayan vardı baya. yüklüyor şu anda, bitince bakarım duruma.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 evet oynayan yok gibi sanırsam neyse sadece bir günlük yemek param gitti daha kötüsü de olabilirdi diye teselli edeyim kendimi :p beğendim yine de, umarım bu saatlerde böyledir.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 300 kusur kisi online oluyor ve oyun tamamen BEDAVA olmus. gelin oynayin :)
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 savage 2 iyidir linuxtada çalışır o yüzden daha da iyidir yani :P
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 evet, açık kaynak oldu bir süre sonra. özgürlükiçin gibi linux topluluklarında oynayan daha fazla kişiye rastlamanız mümkündür :)
fenris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 indiriyorum şu anda. öğrenmesi kolay mı? kastırasım yok şu aralar... girer girmez "nnapıyon nooobbb" nidalarıyla çok muhattap olur muyum? :P
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 başta karışık çoğu şey evet de oyuncu az falan diye daha kibar genelde insanlar, ilk birkaç oyunda habire şunu şunu yaparsam x olur mu diye soru yağmuruna tutmuştum kimse de vay nuba bak dememişti. Milamber said: evet, açık kaynak oldu bir süre sonra. özgürlükiçin gibi linux topluluklarında oynayan daha fazla kişiye rastlamanız mümkündür :) ahanda süper
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 commander olmaya çalışmazsanız kimse bişey demez :)
Öne çıkan mesajlar