dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bilmeyan olabilir bu oyunu, bir nevi strateji bazlı rpg pvp oyunu :P Fileplanet ta 5 saatlik demosu bulunmakta, sonrası 30$ a key alınıp oynanabiliyor, aylık ücret sanırım yoktu, zaman geçirmek için birebir, abidik gubidik japon mmo larındansa... Download link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bu arada eklemeyi unutmuşum, tutorial ı kesin oynayın. +oyun zevkli gerçekten, birde arkadaşlarınız varsa, dota nın gelişmiş modeli gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 savage bir zevkliydi. Oyun mmorpg değil ama daha çok online strateji ve savaş oyunu diyebiliriz. Dota kıvamında ama gelişmişi :) Bir commender stratejik olarak yukardan yönlendiriyor alt taraftan playerlar asker olup savaşıyor. aylık ücret yok evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Server lag lıydı baya ping 110 olmasına rağmen, gerçi beta da olduğu için uyarmış adamlar olur diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ya bu oyun harbiden iyiymis :) Vakit gecirmek icin bire bir. Natural Selection'i hatirlatti bana onu da cok severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 indiriyorum ilginç bi tarzı var. Umarım sınıflar arası dengesizlik yoktur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 FPS seven ama ayni zamanda kilic kalkan buyu hastasi olanlar mutlaka indirip denemeli bence bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ilk oyunu baya geç görmüştüm ona rağmen çok tutmuştum, dersler olmasa alıp bakayım diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 birisi bana tortured souls'un son patchine direk link verebilir mi? yarım saattir sitesinde dolanıyorum bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yamayı otomatik olarak indiriyor. Fakat şöyle bir durum var firewall programı kullanıyorsan programı tamamiyle kapatman gerekiyor. Öyle yaptığın taktierde yamayı otomatik olarak indiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 evet öyleymiş halletim sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 konuyu upladım, oynayan bulabiliyor musunuz ? almayı düşünüyorum rahat server bulunuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Vallahi uzun süredir girmiyorum oyuna, makinede de yüklü değil, çıkış döneminden sonra ilk 1-2 ay oynayan rahat bulunuyordu, şu anki hali nasıl hiç bilmiyorum. Güzel oyundur vesselam, independent gaming olayından pek anlamam da, kaliteli işler cidden çıkıyor aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 9$10$ a düşmüş geçici bir süreliğine steam'de, sevmesem de sorun olmaz diye aldım. oyunla ilgilenen vardıysa diye, up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Almaya değer mi ya? Oyun ölüyor diyorlar fazla kişi oynamıyormuş sanırım bu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 valla 1.si çok eski olmasına rağmen oynayan vardı baya. yüklüyor şu anda, bitince bakarım duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 evet oynayan yok gibi sanırsam neyse sadece bir günlük yemek param gitti daha kötüsü de olabilirdi diye teselli edeyim kendimi :p beğendim yine de, umarım bu saatlerde böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 zevkli olabiliyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 300 kusur kisi online oluyor ve oyun tamamen BEDAVA olmus. gelin oynayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 savage 2 iyidir linuxtada çalışır o yüzden daha da iyidir yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 adamların direk linux clientı mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 evet, açık kaynak oldu bir süre sonra. özgürlükiçin gibi linux topluluklarında oynayan daha fazla kişiye rastlamanız mümkündür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 indiriyorum şu anda. öğrenmesi kolay mı? kastırasım yok şu aralar... girer girmez "nnapıyon nooobbb" nidalarıyla çok muhattap olur muyum? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 başta karışık çoğu şey evet de oyuncu az falan diye daha kibar genelde insanlar, ilk birkaç oyunda habire şunu şunu yaparsam x olur mu diye soru yağmuruna tutmuştum kimse de vay nuba bak dememişti. Milamber said: evet, açık kaynak oldu bir süre sonra. özgürlükiçin gibi linux topluluklarında oynayan daha fazla kişiye rastlamanız mümkündür :) ahanda süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 commander olmaya çalışmazsanız kimse bişey demez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar