Nomak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 * MPEG-4 SP (AAC LC) * H.264/MPEG-4 AVC Main Profile(AAC LC) * MPEG-1 (MPEG Audio Layer 2) * MPEG-2 PS(MPEG2 Audio Layer 2) * MPEG-2 TS (MPEG2 Audio Layer 2) Dışında desteklemiyor diyor ps3 ama yani ben dvd filmlerimi takınca acıyor. Asıl sorun şu avi film var makınamda hangi formata sokup cdye yada dvd ye cekeyim. Kafam karıştı msnden herkes ayrı birşey diyor...düzgünce hangi formatlrı oynatır ne gerekir ne gerekmez böyle film arşivimi hangi orgramla convert edip izleyim. yardım PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 div x oynatiyo x vidde oynatiyodur buyuk ihtimal gecen gunnerde cunku bi patch cikti ondan sonra heroes dvdmi koyudm data disc olara gorud ve catir catir acti oynatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Nete baglı degıl benım ps3 ya BG deyım nasıl yaparım ederım araştıramadım bonepart paso işteyim zaten vakit buldukça buraya yazıyorum kafamdaki soruları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 abi son surumu download edip direk ps3 une aabilirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Benim ps3 wireless range dışındayken nasıl update yapmayı başardı ben bunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 http://uk.playstation.com/help-support/ps3/guides/detail/item89434/ abi mesela burdan dl edip dvd ya da flash discle tasiyabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Xaenin said: Benim ps3 wireless range dışındayken nasıl update yapmayı başardı ben bunu merak ediyorum. koyduğun oyun diskinden etmiştir update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ben de şey sormak istiyorum, HDDVD desteği var mı? HDDVD film alsam da HD HD izlesem ne güzel olur mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 olmaz öle bişe...zaten hd dvd formatı son demlerini yaşıyor blu-ray 1 numara her zaman...malesef fiyat olarak da öyle ama kalite daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ne bileyim Tr'de daha yeni çıktı hddvd filmler, bluray zaten çok pahalı filmleri gelene kadaarr... Gerçi makineye indirilebilir netten alınıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 blu-ray filmler weblebi vs de satılıyor zaten hd-dvd ölü bir format çoğu film şirketi bu formatı kullanmıyor yani olsa da çok kısa bir süre için olup kaybolup gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hd dvd nasil oluyor ya paramaount arkasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 warner dişindaki tüm yapimlar zaten 2 formatada cikiyor. sadece wb format savaşlarinin sektöre ve tüketiciye zarar vereceğini söyleyip sadece tek bi formati destekliyor dolayisiyla hd film cikarmiyorlar. benim uzak durdugum bi konu bu film formatlari falan. dvd leri yeni toplamaya basladim ben :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ya ben gecen hafta son update i yaptim ne geldigini okurken divx olayini gordum sevindim ama iste media server dan actigimda desteklenmeyen dosya diyor avi lere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 jacabo ben media server felan yapmadim normal bit torrentten cektigim heres dolu olan bi dvdyi taktim moviesin en altinda data disc diye gordu bunnari access dedim acti icindekileri movie olarka gordu oynattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 dun usb hdd me cektigim birkac divx i unsupported format diyerek seyrettirmedi, 1280x1024 kalitesinde mp4 ve avi idi sanirim formatlar, codec lerini bilmiyorum. her codec i oynatmaz gibi bir olay var mi ps3 te ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 her codeci oynatmayabilir tabe ben sadece xvid ve divx oynatiyo dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hd ripleri oynatmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 mp4 formatli 1280x720 720p h264 u bir guzel fullscreen oynatti. mkv leri oynatmiyor dendigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar