Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ps3 movie sorusu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
* MPEG-4 SP (AAC LC)
* H.264/MPEG-4 AVC Main Profile(AAC LC)
* MPEG-1 (MPEG Audio Layer 2)
* MPEG-2 PS(MPEG2 Audio Layer 2)
* MPEG-2 TS (MPEG2 Audio Layer 2)

Dışında desteklemiyor diyor ps3 ama yani ben dvd filmlerimi takınca acıyor.

Asıl sorun şu avi film var makınamda hangi formata sokup cdye yada dvd ye cekeyim.

Kafam karıştı msnden herkes ayrı birşey diyor...düzgünce hangi formatlrı oynatır ne gerekir ne gerekmez böyle film arşivimi hangi orgramla convert edip izleyim.

yardım PLX
Mesaj tarihi:
Nete baglı degıl benım ps3 ya BG deyım nasıl yaparım ederım araştıramadım bonepart paso işteyim zaten vakit buldukça buraya yazıyorum kafamdaki soruları :(
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Benim ps3 wireless range dışındayken nasıl update yapmayı başardı ben bunu merak ediyorum.

koyduğun oyun diskinden etmiştir update
Mesaj tarihi:
blu-ray filmler weblebi vs de satılıyor zaten hd-dvd ölü bir format çoğu film şirketi bu formatı kullanmıyor yani olsa da çok kısa bir süre için olup kaybolup gidecek
Mesaj tarihi:
warner dişindaki tüm yapimlar zaten 2 formatada cikiyor. sadece wb format savaşlarinin sektöre ve tüketiciye zarar vereceğini söyleyip sadece tek bi formati destekliyor dolayisiyla hd film cikarmiyorlar. benim uzak durdugum bi konu bu film formatlari falan. dvd leri yeni toplamaya basladim ben :P.
Mesaj tarihi:
jacabo ben media server felan yapmadim
normal bit torrentten cektigim heres dolu olan bi dvdyi taktim
moviesin en altinda data disc diye gordu bunnari
access dedim
acti icindekileri movie olarka gordu oynattim
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
dun usb hdd me cektigim birkac divx i unsupported format diyerek seyrettirmedi, 1280x1024 kalitesinde mp4 ve avi idi sanirim formatlar, codec lerini bilmiyorum.

her codec i oynatmaz gibi bir olay var mi ps3 te ?
  • Yeni Oluştur...