Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi RS4 vs BMW M5


Aykan

Öne çıkan mesajlar

böyle hareketlere uyuz oluyorum ben trafikte m5 alıcak paran varsa gayet lisans çıkartıp pistlerde takılabilirsin. hadi illaki yollarda yarışıcıcan gece yarısı incin top oynarken yap şu hareketi. Sen geberceksin diye benide yanında götürmenin amacı ne. Yollarda yarışırken bir aileyi öldürmekle, kafasına silah sıkıp öldürmek arasında bir fark göremiyorum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam rs4 m5 gıbı araba almıs bırakında arada bole cılgınlıklar yapsın kaldı kı hıc bır sey yapmıcaksan nıye okadar guclu motorlu araba alıcaksınkı al bıtane peugeot 106 smart falan takıl :).Cok asırı cılgınlıga kacmadan yapılmasını dogal goruyorum ama tabıkı hakkını veren arabalarla sahınler clıolar pejo 307 lerle degıl...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
ehehe o zaman ferrari, lamborghini, bugatti, koenigsegg, TVR, Maserati vs. gibi markaları satın alanlar ölmüş olmalı :D


bence bunlar +m5 ve rs4 sahibin olan insanlarin hiz tutkusundan cok arabanin gucune deger veren insanlar olmasi gerekir. ferrari alan adam kaliteli adamdir ve hiz yapmasi normal degildir. ben ferrarimi 300 km hizda kullanip hava aticagima yavas yavas gidip bende bu var ve sen altindaki pejola neler yapmaya calisiosun diip ezerdim yani:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz cok karmasik degil adamin dusunce yapisi soyliyim :)

eheh bir gun yanimda bir arkadasimla gidiyoruz, ilerde bir clk cabrio var , arkadas yaklas yaklas dedi anlamadim, neyse geldik dibine bizimki dondu

-gencler ustu acik arabalari seviyoruz bakiyorum demisti
boyle gerine gerine :)

sonra bir daha onunla cikmadim bir daha caddeye ama yani mantik cok uzak degil soliyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya kendin için yaşayacaksın zaten, başkasına göstermek için değil. Param varsa, hangi araba daha çok dikkat çeker diye değil, ihtiyacım nedir diye düşünerek alırım. (bu ihtiyaç spor araba ihtiyacı da olabilir tabii :P)

vay beee patinajda ulvi konulara değinmeye başladık. sdfsdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Videodaki bahsedilen tehlike hız yapması değil. Şimdi az çok herkes hız yapıyor. Yolu açık görüpte basmıyan insan görmedimde; böyle insanların arasında sadece sol iki şerittede değil yavaş şeritlere kamyon şeritlerinede geçiyor. Sol şeritte kapatsın gitsin önü açıksada, makasa atıcam diye birinide götürcek yanında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...