CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 böyle hareketlere uyuz oluyorum ben trafikte m5 alıcak paran varsa gayet lisans çıkartıp pistlerde takılabilirsin. hadi illaki yollarda yarışıcıcan gece yarısı incin top oynarken yap şu hareketi. Sen geberceksin diye benide yanında götürmenin amacı ne. Yollarda yarışırken bir aileyi öldürmekle, kafasına silah sıkıp öldürmek arasında bir fark göremiyorum ben.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 1:35'te bi "OO-HAAA" dedim. bu adamlar tuvalette kaka yaparken fazla ıkınıp beyinlerini de düşürmüş galiba. Nası cesaret bu be :/
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Biraz videonun çekim açısından olsa gerek, bi de çok kamyon var falan, yaptıkları şey olduğundan daha riskli görünüyor... Bizim yollarda bundan çok daha dar makaslara giren gençler var :D onayladığımdan anlatmıyorum tabi bunu
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 clioyla yapmak başka, M5 ile RS4'ü geçmeye çalışırken yapmak başka ama.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 İyide adamlar 3 araba boyluk aralardan geçiyorlar.. Benimde altımda M5 olsa çok rahat yaparım onu...
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bu video çok eskiya.çok zamanlar önce açılmıştı bu..
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 1.12 dekı hareket guzel yaw dogaclama yapmıs aga resmen, orda onu yapamazdım bak =).
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Adam rs4 m5 gıbı araba almıs bırakında arada bole cılgınlıklar yapsın kaldı kı hıc bır sey yapmıcaksan nıye okadar guclu motorlu araba alıcaksınkı al bıtane peugeot 106 smart falan takıl :).Cok asırı cılgınlıga kacmadan yapılmasını dogal goruyorum ama tabıkı hakkını veren arabalarla sahınler clıolar pejo 307 lerle degıl...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ehehe o zaman ferrari, lamborghini, bugatti, koenigsegg, TVR, Maserati vs. gibi markaları satın alanlar ölmüş olmalı :D
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mr_Hand said: ehehe o zaman ferrari, lamborghini, bugatti, koenigsegg, TVR, Maserati vs. gibi markaları satın alanlar ölmüş olmalı :D bence bunlar +m5 ve rs4 sahibin olan insanlarin hiz tutkusundan cok arabanin gucune deger veren insanlar olmasi gerekir. ferrari alan adam kaliteli adamdir ve hiz yapmasi normal degildir. ben ferrarimi 300 km hizda kullanip hava aticagima yavas yavas gidip bende bu var ve sen altindaki pejola neler yapmaya calisiosun diip ezerdim yani:)
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Selam, Yuhh... adamdaki derin düşünce yapısına bak :P Saygılar.
matama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yalniz cok karmasik degil adamin dusunce yapisi soyliyim :) eheh bir gun yanimda bir arkadasimla gidiyoruz, ilerde bir clk cabrio var , arkadas yaklas yaklas dedi anlamadim, neyse geldik dibine bizimki dondu -gencler ustu acik arabalari seviyoruz bakiyorum demisti boyle gerine gerine :) sonra bir daha onunla cikmadim bir daha caddeye ama yani mantik cok uzak degil soliyim
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ya kendin için yaşayacaksın zaten, başkasına göstermek için değil. Param varsa, hangi araba daha çok dikkat çeker diye değil, ihtiyacım nedir diye düşünerek alırım. (bu ihtiyaç spor araba ihtiyacı da olabilir tabii :P) vay beee patinajda ulvi konulara değinmeye başladık. sdfsdf
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Videodaki bahsedilen tehlike hız yapması değil. Şimdi az çok herkes hız yapıyor. Yolu açık görüpte basmıyan insan görmedimde; böyle insanların arasında sadece sol iki şerittede değil yavaş şeritlere kamyon şeritlerinede geçiyor. Sol şeritte kapatsın gitsin önü açıksada, makasa atıcam diye birinide götürcek yanında.
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Selam, Bu sabah ben de bastım gaza ama MNG kargonun kamyonu ile bir ben vardım yolda :) O trafikte delilik denildiği gibi. Saygılar.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 cok onceden tartisilmisti ztn bu video evet. en son olarak m5in kasmadigina, vites kucultmeden kovaladigina, havada karada avant rs4u rahat alicagina karar vermistik galiba :)
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bir gun beyin de nasip olur bunlara umarim. amin.
Öne çıkan mesajlar