kaanunlu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 prot. 70 paladın var yenı heroıclere gırmek ıstıorum pve gear kasmalıyım defansımm ve hp mın en az kac olması lazım?
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Direkt olarak Avoidance itemlerine yönel başlangıç için 10k+ bufflu hp orta seviyeli heroicler için yeterli olacakdir Yanlış hatırlamiyorsam 495 def di crit için Mavi itemlerle çok rahat bi şekilde 40-45% avoidance yapabilirsin (Avoidance = Dodge/Parry/Def skillinden gelen Miss)
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 patchten sonra pally lerin tanklık yapmasından çok memnunum 2-3 hatta daha fazla mob u rahatlıkla tanklıyorlar o kadr çok heroic yaptım pally tanklar ile zorluk çekmedim hiç ama ne olursa olsun Shield wall ı dogru zamanda kullanan warior herşeyi önler :)
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 "defanse"!?! oh noez i kno english mo than ne1 guys inc
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 paladin tank için, ne kadar çok mob varsa o kadar iyi durum. bildiğim tanıdığım bütün protection paladinler aynı şeyi söylüyor, (no need for cc, i tank all) dün akşam heroic SH yaptık 0 cc ile, çok kolaydı. manası bitmediği sürece agro sorunu olmuyor paladin de. heal geldikçe de mana bitmiyor. çok güzel.
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Catzee said: "defanse"!?! oh noez i kno english mo than ne1 guys inc tebrikler
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Catzee said: "defanse"!?! oh noez i kno english mo than ne1 guys inc adamin yaptigi typo a bu sekil asagilamak seni kucuk dusuruyor
CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Catzee said: "defanse"!?! oh noez i kno english mo than ne1 guys inc Afferin Arkadaşın sorusuna gelincede ben www.wow-loot.com dam bakarak topladım itemları gayette yeterli oluyor. Paladin bölümüne gir ve prot itemlara bak.
kaanunlu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hunterda var bu pala kardesimin..defanse:)a gelınce yanlıs yazılmıs nie bukadar sorun olduki bu.tesekkurler bu arada yardımlar için
Öne çıkan mesajlar