mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kardeşim evde bana sordu -kal oldum :) şimdi diş macunu düşünün ... ve düş macunlarını neresinden sıkarsanız sıkın hep aynı çıkıyor cizgisi ve diş fırçasının üstünde hemen karışıyor bu cizgiler ... nasıl oluyorsa içinde karışmıyor veya ucundan sıkınca mavi az beyazı çok çıkmıyor hep aynı çıkıyor... yani nasıl bir teknoloji bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 iç içe iki tüp işte bişey deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mr_Hand said: iç içe iki tüp işte bişey deil :)gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ama neresinden sıkarsam sıkayım hep aynı çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 az hayalgücünü geliştir. çözeceksin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Jedi said: az hayalgücünü geliştir. çözeceksin olayı. bunu 9 yaşında cocuğa böyle anlat ? ben bunu 9 yaşındaki cocuga nasıl anlatıcam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yar diş macunu tüpünü inceleyin içini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 9 yaşındaki bir çocuk için iyi bir soru (yani soru süper zeki bir soru diye değil de daha ziyade bu tür şeylere açıklama istiyor olması ve bu olayın kaynağını merak ediyor olması). Fizikçi olmayı düşünür mü ilerde? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 çocuun hayatını karartmayın olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 en kıl olduğum şeydir diş macununun ortasından sıkılması ! o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ardeth said: 9 yaşındaki bir çocuk için iyi bir soru (yani soru süper zeki bir soru diye değil de daha ziyade bu tür şeylere açıklama istiyor olması ve bu olayın kaynağını merak ediyor olması). Fizikçi olmayı düşünür mü ilerde? sdf. valla ben başımdan savdım anlatamayınca çok zeki olmak bazen karşındaki kasar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ben de hep merak etmişimdir (yaş 9u hatta 19u geçeli çok oldu) Nası oluyo da macunun çizgileri hep düzenli çıkabiliyo? AÇıklayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 iki farklı tüp var dedik ya içinde :p aç bak içini anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar