Regalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Neyse uzatmayalım çok artist kendini bilmez bi tavrınızvar. (Senin gibilerle çok uğraştım,ayar bağımlısı genç vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drerd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 gangren said: Bu başlığın nesi vardı? Tamamen guildinize ayrılmış, resim eklenebilecek bir başlık. Peki bu? Eminim bunun da kesin bir sorunu vardır. Mutlaka bu da sorunludur. Bir dakika, bir dakika bu da ne? Yanlış görmüşüz biz, bu sizin bildiğiniz başlıklardan değil. işte bu başlıkları tıpkı yaptıgınız sabit bir başlık altında toplamanızı öneriyorum yada bana katılanlar vardır bilemem gangren said: Buraya gelip "ben XXXX, bunun guild lideriyim" diye yazı yazmak maalesef ne bizim yönetimimizi, ne de fikirlerimizi değiştirir. yönetimini yada fikrini değiştirmek adına değil bu forum topic sayfasında kim olduğumu bilmen adına yazmıştım. adını, kim olduğunu yazmak yerine forum şebekliği yapmak daha makbul sanırım. gangren said: Belli birşeyler var, onlara uyarak gidiyoruz. Sonuçta bu kadar guild var (ki her biri sizin kadar başarılı) Onlar da oynuyor, onlar da kesiyor, ama her biri, Shine olsun, Destination olsun, Lechium olsun, ÖM atıp "Update edebilir misin lütfen?" diyor. bizde uygulanan sistem hantal, daha uygunu var böyle uygulayın diyoruz. bir tek lütfen demedim sanırım :) gangren said: "Biz geliriz, başlığımızı açarız, biz buyuz." diyerekten mesajlar, başka üyelere ayar verme çabaları, başka sitelerden örnek vermeler falan. Ne gereği var? Bir açıklayın lütfen. XXXX sitesi size başlık açıp altında 2 moderatör verdiyse, biz de mi aynısı yapalım? evet yanlış olduğunu düşündüğümüz birşeyi guild adına sana/size iletiyoruz burdan. sms atacak halimiz yok. olay moderatörlük almak filan değil bu bahsettiğiniz 'x down by revo' kirliliğini engellesin ki başkalarının paladinine ne isim koyabileceğimizi daha kolay görebilelim diye herşey bide kime ne ayarı verdik anlamadım. yanlış olduğunu düşündüğüm şeyi söylememi başkası kendine ayar olarak değerlendiriyorsa büyüde gel canım derim. objektif eleştirileri hakaretten ayırmalı herkes gangren said: İnsanların açtığı başlıkları eleştirmek sana mı kaldı? bizim topic eleştirilirken diğer topiclerin de neden aynı şekilde değerlendirilmediğine yönelik basit bir kıyaslamaydı bu oysaki o isim soran topicteki arkadaşlara da gider yapardım eleştirimi ama gereksiz gördüm ama zaten burda birşey eleştirme, yorum yapma, sana yorum geldimi gıkını çıkarma politikası uygulanıyor yada uygulatılmaya çalışılıyorsa uygulayın. banlayın. her şey tıkırında derler kafanız rahat olur. gangren said: Herkesin yazacakları var, isteyen nick sorar, isteyen resim koyar, isteyen (uygun bir şekilde) başarısını belirtir. Senin "RoS down" başlığın, başkasına göre etkisiz, gereksiz, değersiz bir mesajdır. Sana göre de başkasının "isim" başlığı, gereksiz, değersizdir. evet bende aynen başlığımı koyuyorum her first kill'imde sorunun uygun şekilde değerlendirilmediğini, varolan sistemin yetersiz olduğunu düşünmem ve öneride bulunmamı vay efendim sen kimsin, sen nasıl eleştirirsin, nasıl yorum yaparsın'a getirmende ayrı bir ironi. gangren said: Herşey söylenebilir, herşey yazılabilir ama kimse kimseyi aşağılayamaz. senin gözünde neyi aşağıladım merak ettim o topicleri aşağılayacak olsam gider zaten yapardım forum trollüğümü aşağıladığım şey x down by y topiclerini kirlilik olarak görmek, x charıma ne isim koyayım topiclerini görmekten rahatsız olmamanız gangren said: Drerd şansını zorlama. eee... bırakalım tehtid kokan mesajları burda yorum-fikir belirtmek sanş zorlamaksa daha yeni başladım o zaman. nedir alt tarafı ban yerim görmem karakterine isim soran topicler arasında kirlilik yaratan x down by y topiclerini. sana/size kalmış eleştirel yaklaşımlara uygulamalarınız open your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 "sanırsam" diye başlık açılan yerde ingilizce kelimelerde yanlış aramak çok güzel. afferin, devam edin böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Misafir olduğunuz forumun kuralların uyun. Laf ebeliği yapmak size saygı kazandırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kuru kuru gitmiyorsun yanına kankalarınıda al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drerd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bu forumda kimseden saygı yada sevgi beklediğimden yazmıyorum yada yazmadım şimdiye kadar yazdıklarımı eleştiri/öneriyi laf ebeliği olarak algılamak yada asıl laf ebelerini görmezden gelmek hoş belki bende senin gibi bende laf ebeliği yapıyordum ama aralarda öneri yada eleştiri oluyordu tıpkı senın bana yol göstermeye çalışman gibi neyse out gl patiçük.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bu forum üyeleri için burda, üyelerden biri de yanlış olduğunu düşündüğü bir uygulamayı belirtmiş, ne zamandan beri laf ebeliği oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 2 tartışmada salya sümük ağlayıp hakaret edeceksen zaten yerin burası değilmiş. Ne diyerlim başarılar hayatta. Hatasını kabullenmek yerine laf sokmaya çalışmak laf ebeliği oluyor onu dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 coşmaa coşmaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 GM of Revolution Guild @ Grim Batol-EU : ya gaza gelindi bayadır fk olmadığı için direkt konu açıldı ve bu yanlışın üzerine gittiniz tartıştınız ve hala haklı olduğunuzu belirtmeye çalıştınız.tamam diyin kabul edin üzgünüz yine gaza geldik yaptık bi hata.. ama yok böle bişi olmaz olamaz...başka forumlardan bile örnekler verildi böle böle olsun diye e yok artık.uymuyor işte arkadaş böle karar verildi bu forumununda özelliği böyle işte.size gelincemi değişecek kural? bossu kesmenize rağmen stresinden kurtulamamışsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 sleepingdeath kimsin bilmiyorum ama ağzından çıkanı kulağın duysun karşında kardeşin veya arkadaşın yok terbiyeli konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bu arada http://forum.paticik.com/read.php?43,3078106,page=1 topiğinde sevgi kelebekleri uçuşurken , burada sert rüzgarlar esmesi de ilginç olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 DePeCHe said: Bu arada http://forum.paticik.com/read.php?43,3078106,page=1 topiğinde sevgi kelebekleri uçuşurken , burada sert rüzgarlar esmesi de ilginç olmuş cunku archimonde ve illidan ayri bir basligi biraz olsa da hakediyor. istisnai bir durum ve kimse laf etmez. ama sen haksiz bir sekilde kirlilik yapip ustune bir de uyaranlara laf ebeligi yaparsan boyle tepkiler alirsin. 8 senedir paticik boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bana bu lafı söliyeceğine önce sen karşındaki insanla terbiyeli konuş, git kankalarını al gel tek başına çekilmiyor senin tadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Yakışıksız bir uslup kullandığınız için antipati topladınız. Eğer bu kadar üzüleceğinizi bilsek herkes eminim congratz, tebrikler derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Keşke demek istediklerini düzgün dille anlatabilseydin ben de düzgün bi karşılık yazardım ama :( olmamış anlatamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bende X bir guildin Y bir oyuncusuyum bizde sizin kestiginiz bossları kestik ettik vs... guildimin yarısı türk diger yarısı arap (onları türkten sayıyoruz biz, anadil dışında bizden pek farkları yok) bende her first boss killde buraya bi topic acayım o zaman ki kestiginiz boss o kadar kasıntılı bir boss degil. Burası sizin guild forum sayfanızda degil burası paticik buranında kendine has kuralları vs... var, bunlara uymak zorundasınız hala insanlara laf sokmanın da manası oldugunu düşünmüyorum. Biz iyi oyuncuyuz şunu bunu kesiyoruz havalarınıda anlamıyorum benim için karazhan full clearla BT full clear arasında fark yoktur aslında, önemli olan yaptıgın aktiviteden haz almaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 sleepingdeath said: kuru kuru gitmiyorsun yanına kankalarınıda al ilgili guildi tanımam bir baglantım yok sadece su acıdan sorucam hangi hakka dayanarak herkesin üye olabildigi bir yerden kankalarınıda al git deme hakkına sahipsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 anlayana kkthnxbb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 GZ beyler...ileriye doğru durmayın. da... başlığa ne olmuş böyle ¿ Temiz hava alın beyler ^^, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yazik. sevinirdim boyle bi turk guildinin progress yapmasina ama gordum ki bi grup arrogant fool (hani basliga uygun olsun diye) dan ibaretmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Ya hayretler içinde okudum olan biteni,revonun alayına fool diyen var,ros ne olcak kasıntı degil diyen var,ne kirlilik yaratıonuz diyen var.Gz diyen cok az...Hakikaten ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 *Revo down by Paticik* hadi bakim açın dükkanın önünü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kendileri bu hale getirdiler ufacik bi kurala uysalarda hic buraya gelmiycekti bu konu. +sleepingdeath biraz saygili olsan insanlara iyi olucak burada sevilen insanlara laf ederek prim yapamiosun . ii eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Şu hale bakın ya.. Moderatör olmasam cidden tepkim farklı olurdu da; yani, ettiğiniz laflara, şuraya gelip, kendinizi soktuğunuz hallere bakın. Laf ettiğiniz insanlar, sizden uzuuuuuun süre önce MMO oynamaya başlamış, bu forumda uzuuuun süredir aktif üye olan insanlar.. Siz kalkıp abuk subuk konuşarak sadece ortamı bozuyorsunuz, neyse, gereği yapılır elbet. Her ne kadar biz Revolution'un önceki hallerini bilsekte, iyi bir yol kattetiler, umarım saygınlıklarını böyle 3 - 5 kişi yüzünden kaybetmeden başarılarına devam ederler. Konu kitlenmiştir, daha fazla şaklabanlığa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar