Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Essence of Souls down & die

Necrogarth

Öne çıkan mesajlar

gangren said:
Bu başlığın nesi vardı? Tamamen guildinize ayrılmış, resim eklenebilecek bir başlık.

Peki bu?

Eminim bunun da kesin bir sorunu vardır.

Mutlaka bu da sorunludur.

Bir dakika, bir dakika bu da ne?

Yanlış görmüşüz biz, bu sizin bildiğiniz başlıklardan değil.

işte bu başlıkları tıpkı yaptıgınız sabit bir başlık altında toplamanızı öneriyorum yada bana katılanlar vardır bilemem

gangren said:
Buraya gelip "ben XXXX, bunun guild lideriyim" diye yazı yazmak maalesef ne bizim yönetimimizi, ne de fikirlerimizi değiştirir.

yönetimini yada fikrini değiştirmek adına değil bu forum topic sayfasında kim olduğumu bilmen adına yazmıştım. adını, kim olduğunu yazmak yerine forum şebekliği yapmak daha makbul sanırım.

gangren said:
Belli birşeyler var, onlara uyarak gidiyoruz. Sonuçta bu kadar guild var (ki her biri sizin kadar başarılı) Onlar da oynuyor, onlar da kesiyor, ama her biri, Shine olsun, Destination olsun, Lechium olsun, ÖM atıp "Update edebilir misin lütfen?" diyor.

bizde uygulanan sistem hantal, daha uygunu var böyle uygulayın diyoruz. bir tek lütfen demedim sanırım :)

gangren said:
"Biz geliriz, başlığımızı açarız, biz buyuz." diyerekten mesajlar, başka üyelere ayar verme çabaları, başka sitelerden örnek vermeler falan. Ne gereği var? Bir açıklayın lütfen. XXXX sitesi size başlık açıp altında 2 moderatör verdiyse, biz de mi aynısı yapalım?

evet yanlış olduğunu düşündüğümüz birşeyi guild adına sana/size iletiyoruz burdan. sms atacak halimiz yok.
olay moderatörlük almak filan değil
bu bahsettiğiniz 'x down by revo' kirliliğini engellesin ki başkalarının paladinine ne isim koyabileceğimizi daha kolay görebilelim diye herşey
bide kime ne ayarı verdik anlamadım.
yanlış olduğunu düşündüğüm şeyi söylememi başkası kendine ayar olarak değerlendiriyorsa büyüde gel canım derim. objektif eleştirileri hakaretten ayırmalı herkes

gangren said:
İnsanların açtığı başlıkları eleştirmek sana mı kaldı?

bizim topic eleştirilirken diğer topiclerin de neden aynı şekilde değerlendirilmediğine yönelik basit bir kıyaslamaydı bu
oysaki o isim soran topicteki arkadaşlara da gider yapardım eleştirimi ama gereksiz gördüm
ama zaten burda birşey eleştirme, yorum yapma, sana yorum geldimi gıkını çıkarma politikası uygulanıyor yada uygulatılmaya çalışılıyorsa uygulayın. banlayın. her şey tıkırında derler kafanız rahat olur.

gangren said:
Herkesin yazacakları var, isteyen nick sorar, isteyen resim koyar, isteyen (uygun bir şekilde) başarısını belirtir.

Senin "RoS down" başlığın, başkasına göre etkisiz, gereksiz, değersiz bir mesajdır. Sana göre de başkasının "isim" başlığı, gereksiz, değersizdir.

evet bende aynen başlığımı koyuyorum her first kill'imde
sorunun uygun şekilde değerlendirilmediğini, varolan sistemin yetersiz olduğunu düşünmem ve öneride bulunmamı vay efendim sen kimsin, sen nasıl eleştirirsin, nasıl yorum yaparsın'a getirmende ayrı bir ironi.

gangren said:
Herşey söylenebilir, herşey yazılabilir ama kimse kimseyi aşağılayamaz.

senin gözünde neyi aşağıladım merak ettim
o topicleri aşağılayacak olsam gider zaten yapardım forum trollüğümü
aşağıladığım şey x down by y topiclerini kirlilik olarak görmek, x charıma ne isim koyayım topiclerini görmekten rahatsız olmamanız

gangren said:
Drerd şansını zorlama.

eee...
bırakalım tehtid kokan mesajları
burda yorum-fikir belirtmek sanş zorlamaksa daha yeni başladım o zaman.
nedir alt tarafı ban yerim görmem karakterine isim soran topicler arasında kirlilik yaratan x down by y topiclerini.
sana/size kalmış eleştirel yaklaşımlara uygulamalarınız

open your mind
Sosyal ağlarda paylaş

bu forumda kimseden saygı yada sevgi beklediğimden yazmıyorum yada yazmadım şimdiye kadar yazdıklarımı
eleştiri/öneriyi laf ebeliği olarak algılamak yada asıl laf ebelerini görmezden gelmek hoş

belki bende senin gibi bende laf ebeliği yapıyordum ama aralarda öneri yada eleştiri oluyordu tıpkı senın bana yol göstermeye çalışman gibi

neyse out
gl patiçük.com
Sosyal ağlarda paylaş

GM of Revolution Guild @ Grim Batol-EU : ya gaza gelindi bayadır fk olmadığı için direkt konu açıldı ve bu yanlışın üzerine gittiniz tartıştınız ve hala haklı olduğunuzu belirtmeye çalıştınız.tamam diyin kabul edin üzgünüz yine gaza geldik yaptık bi hata..
ama yok böle bişi olmaz olamaz...başka forumlardan bile örnekler verildi böle böle olsun diye e yok artık.uymuyor işte arkadaş böle karar verildi bu forumununda özelliği böyle işte.size gelincemi değişecek kural?
bossu kesmenize rağmen stresinden kurtulamamışsınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

DePeCHe said:
Bu arada http://forum.paticik.com/read.php?43,3078106,page=1 topiğinde sevgi kelebekleri uçuşurken , burada sert rüzgarlar esmesi de ilginç olmuş

cunku archimonde ve illidan ayri bir basligi biraz olsa da hakediyor. istisnai bir durum ve kimse laf etmez. ama sen haksiz bir sekilde kirlilik yapip ustune bir de uyaranlara laf ebeligi yaparsan boyle tepkiler alirsin. 8 senedir paticik boyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende X bir guildin Y bir oyuncusuyum bizde sizin kestiginiz bossları kestik ettik vs... guildimin yarısı türk diger yarısı arap (onları türkten sayıyoruz biz, anadil dışında bizden pek farkları yok) bende her first boss killde buraya bi topic acayım o zaman ki kestiginiz boss o kadar kasıntılı bir boss degil. Burası sizin guild forum sayfanızda degil burası paticik buranında kendine has kuralları vs... var, bunlara uymak zorundasınız hala insanlara laf sokmanın da manası oldugunu düşünmüyorum. Biz iyi oyuncuyuz şunu bunu kesiyoruz havalarınıda anlamıyorum benim için karazhan full clearla BT full clear arasında fark yoktur aslında, önemli olan yaptıgın aktiviteden haz almaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu hale bakın ya..

Moderatör olmasam cidden tepkim farklı olurdu da; yani, ettiğiniz laflara, şuraya gelip, kendinizi soktuğunuz hallere bakın.

Laf ettiğiniz insanlar, sizden uzuuuuuun süre önce MMO oynamaya başlamış, bu forumda uzuuuun süredir aktif üye olan insanlar..
Siz kalkıp abuk subuk konuşarak sadece ortamı bozuyorsunuz, neyse, gereği yapılır elbet.

Her ne kadar biz Revolution'un önceki hallerini bilsekte, iyi bir yol kattetiler, umarım saygınlıklarını böyle 3 - 5 kişi yüzünden kaybetmeden başarılarına devam ederler.

Konu kitlenmiştir, daha fazla şaklabanlığa gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...