Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bugun ki barcelona racing macini ntv falan vermiyor mu ya? eskiden her macini izlerdik, bu sene cok macini kaciriyoruz :/ bilen varsa yonlendirebilir mi? sopcastle de ilgilenmiyorum tv den izlemem lazim. thx simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ntvspor dadır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Maç NtvSpor'da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ntvspor diye kanal mi var? varsa da kabloda var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Kabloda yok,digitürk 79. kanal,d-smart ve uyduda da var ama bilmiorum kaçtan çıkyıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ya bende bu nvtspor'u ve ntv'yi maç zamanı izleyemiyorum bende ki uydudan nedendir niçindir bana bi çare :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 digiturk al ayda 9 liraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 digitürk hıyarları gelip keşif yaptılar bizim buraya çanak olmazmış. ben napıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ulan eskiden lig maçlarını bile trt verirken düştüğümüz durumlara bak hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar