Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hırsız.

faerie

Öne çıkan mesajlar

iki saat ciktim evden, dedemle anneannem evdeydi. bi geldim kedim yok anneannem dedi ki minderinde uyuyodu, gittim, o da daginik.

anneannem delirdi tabi ne bu diye falan, dedem kalktı noluyo diye, kadının 60 yıllık takıları gitmis, dedemin de bi miktar nakiti. kredi kartlarını almamıslar, tek bir odaya girmisler..

kedimi de balkondan atmislar, asagida bir arabanin altinda buldum.. tek bacagi aksıyo biraz..

mal mülk degil tabi derdim ama ben gelecek sene bu evde tek yasayacagim, kız basıma..
tırstım ufaktan.
yatağın altına tabanca tüfek mi saklasam?
o degilde korktum ben cidden..

bi yere yazmak, acılmak lazımdı..
Sosyal ağlarda paylaş

bu gece benim bile başıma gelebilir aynı hadise, herhangi birimizin de başına gelebilir.

ha ben ne önlem aldım? kapı ve pencere alarmlarımız var, beyzbol sopası var kauçuktan, kedim var, çatal var bıçak var v.s

bunları kullanmak zorunda kalmamayı dilerim : ) başka bi önlem de gelmiyo aklıma. o denyoların insafına kalıyo biraz hayatımız.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende sabahları 6 da servise biniyorum erkenden bahçeye iniyorum da bizim bekçiyi uyurken gördüm otomatik kapıda bozuk azona kadar açık
bide kadıköy belediyesi sitenin parkını halka açık park yapmaya karar verip arka bahçenin duvarlarını kırdırtmış güvenlik sıfır hırsız falan girse hiç koruma yok

bekçide 19 yaşında çocuk şikayet etsem atılır etmesem güvenli değil sonunda bekçilerin en kıdemlisine söyleyelim uyarsın bikerelik dedik
şimdi bekçinin bana garezi var pispis bakıyo
işten atılırsa güvenliğim dahada fena olacak KÖŞEYE KISTIRILDIM!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...