faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 iki saat ciktim evden, dedemle anneannem evdeydi. bi geldim kedim yok anneannem dedi ki minderinde uyuyodu, gittim, o da daginik. anneannem delirdi tabi ne bu diye falan, dedem kalktı noluyo diye, kadının 60 yıllık takıları gitmis, dedemin de bi miktar nakiti. kredi kartlarını almamıslar, tek bir odaya girmisler.. kedimi de balkondan atmislar, asagida bir arabanin altinda buldum.. tek bacagi aksıyo biraz.. mal mülk degil tabi derdim ama ben gelecek sene bu evde tek yasayacagim, kız basıma.. tırstım ufaktan. yatağın altına tabanca tüfek mi saklasam? o degilde korktum ben cidden.. bi yere yazmak, acılmak lazımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 geçmiş olsun. hangi şehir? hangi semt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 istanbul, ulus. akmerkezin yanı nerdeyse. apartmanımın önünde özel güvenlik var 7/24. daha ne olsun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ver adresini ver :D sonra nie hırsız girio de =p evde yaşlı 2 kişi bir de genç kız var. direk soyulası mekan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 verdim adresi evet, 66666666666666 civari eve kadar indi sayı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bu gece benim bile başıma gelebilir aynı hadise, herhangi birimizin de başına gelebilir. ha ben ne önlem aldım? kapı ve pencere alarmlarımız var, beyzbol sopası var kauçuktan, kedim var, çatal var bıçak var v.s bunları kullanmak zorunda kalmamayı dilerim : ) başka bi önlem de gelmiyo aklıma. o denyoların insafına kalıyo biraz hayatımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 geçmiş olsun. eğer kapıdan girdiyse alarm taktırın, hem caydırıcı hem de etkili. pencereden girdiyse demir parmaklık aklıma gelen tek çözüm, bombeli ve şık olanları var tabii biraz tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya parmaklık var, alarm var, ve alt katımda suikast düzenlenesi bi adam oturdugu icin apartman önünde özel güvenlik de var.. anneannem camasırları toplarken dedem cagırmıs onlar itisirken girip cikmis heralde.. balkonun penceresinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kedi nasıl iyi mi ? en çok ona üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bende ona üzüldüm.. kayıplar arasına kedimin akıl sagligini da ekledim. mama verdim bol bol en sevdiginden, kaloriferin altina kıvrıldı uyuyo.. yazık sesi solugu cikmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kediyi neden atmıslar o cok anlamsız geldi komplo teorileri üret evde diger yasayanlarla kedinin arası nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kedinin hiç düşmanı varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 oha yatağın altına tabanca tüfek saklamak? sakladığınla da kalırsın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 benim kedim hırcındır, viyk viyk edip tirmalamistir tahminen.. onlar da savurmustur. yok ya kim sevmicek benim pisimi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Şikayet ettin dimi polise? Polis napıcak deme, vatandaşlık görevini muhakkak yap. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ettim ettim.. olay yeri inceleme ekibi geldi, araştırma ekibi geldi, simdi de dedemler gitti (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 eviniz kaçıncı katta bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bence o kedi evi soydu sonra kendini camdan attı başkası yaptı havası vermek için. sakın gelip msnden küfür etme ahfuaehfuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Finkel said: eviniz kaçıncı katta bide?ben finkelden şüpheleniorum açıkçası =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 çıktığın 2 saat boyunca dışarda olduğunu gören tanık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kızın evi soyulmuş dalga geçiyosunuz püü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 çok fena ev soyarım.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya bende sabahları 6 da servise biniyorum erkenden bahçeye iniyorum da bizim bekçiyi uyurken gördüm otomatik kapıda bozuk azona kadar açık bide kadıköy belediyesi sitenin parkını halka açık park yapmaya karar verip arka bahçenin duvarlarını kırdırtmış güvenlik sıfır hırsız falan girse hiç koruma yok bekçide 19 yaşında çocuk şikayet etsem atılır etmesem güvenli değil sonunda bekçilerin en kıdemlisine söyleyelim uyarsın bikerelik dedik şimdi bekçinin bana garezi var pispis bakıyo işten atılırsa güvenliğim dahada fena olacak KÖŞEYE KISTIRILDIM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar