Densiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Cancel Subscription dediğimizde. Kredi kartı bilgimiz siliniyormu sistemden? Bir arkadaşım oyunun deneme sürümü ile başladı. Daha sonra sardığını ve devam etmek istediğini söyledi. Kullanıcı bilgilerini verdi, bende siteye girerek oyunu 20$ ile satın aldım. Ama kredi kartı bilgilerim şuan sistemde kaldı sanırım. Çünki yeni işlemler için hiç bir şey istemiyor gibi geldi (basmadım ama) Cancel Subscription dediğimde. Hesap kapanmıyor dimi? Ödeme günü gelene kadar açık kalıyor ve uzatmak istediğimizde yeniden kredi kartı bilgileri isteyecek. Bir yanlışlık olmasın diye yapmadan önce sormak istedim. resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 sistemde kalıp kalmadığından pek emin değilim ama, accountun iptal olmaz subscribe cancel ettiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 teşekkürler. Olmayacağı belli ama yinede sormak istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sistem den kalkıyo bilgilerin cancel ettiğinde, kredi kartından para cekemedinğinde, kredi kartın iptal olduğudunda, süresi bittiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar