Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu mümkünmü?

scorch

Öne çıkan mesajlar

orc warrior protection spec karabor training ground a geldi bütün bloodelfleri topladi (lvl 70 elite dahil) topladi hepsini bi köseye dogru düzgün hp bile kaybetmeden kesti hepsini 1-2 daikada atladi mountuna gitti. ilginc olan 57% civarina düsünce hp si 100% e geri firliodu trinket fln kullandı ilk seferinde
"regenaration" isimli bi skill kullandi 5 snde bir 480hp refresh eden bi buff :S sonra her block yaptiginda 140 hp dolduran bi buff kullandi Fel Regeneration Potion
kullandi desek bu kadar etkilimi bu?

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Earthen+Ring&n=Knack

Sosyal ağlarda paylaş

Figurune of colossus efsane ya :>
Deri lazim olduğunda arkadaşa ben pala ile girip bütün blackmorass i pulluyorum pot/heal felan kullanmaya gerek kalmadan çok rahat şekilde kesiyorum muazzam bi rahatlik en iyi aoe farm trinketi denilebilir.
tank statları buffsuz olarak
23% dodge 19% parry 33% block 450 dmg block/420 spell dmg.
O trainin groundda da elite derken içerdeki demon değildir bi tane teacher misali gezinen bi denyo var odur o yoksa içerdeki üzüyor.
En güzeli sporogar kalkaninin üsütne spike basip girmek blessing of sanct retri aura bide thorn veya başka bi guardian elixirden reflect dmg saniyeler içinde inior bütün moblar çiçek gibi yayılıyorlar :>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...