ALoNe_Ar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Arkadaslar cogu serverda oynadım ama lagsız ve playerı cok server bulamadım bildiginiz varsa yazarmısınız(age of shadow haric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 127.0.0.1,2593 Acc'lar free..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 yapmayın su espiriyi adam ciddi bir soru sormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Espiri güzel bozma :)[signature][hline]Be nice or be gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: ALoNe_Ar, 26 January 2004 21:01 tarihinde demiş ki: Arkadaslar cogu serverda oynadım ama lagsız ve playerı cok server bulamadım bildiginiz varsa yazarmısınız(age of shadow haric) www.intergame.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Blak1ce'ın Soyledigi server gercekten Cok ii Bak ben zaman zaman girerim o servere staff falan cok kafa insanlardır tafsiye ederim...[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- -Dw-Strong Life- Senior Game Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Madem ki bu espiriyi cok sevdiniz ozaman size bişey sölicem oranın admını benım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 AA bende Stafftayım ama seni hiç görmedim oradan başka bir isim mi kullanıyorsun aceb ?[signature][hline]Be nice or be gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar