PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 o kadar playboyum diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 vay lan ben neden burda ayar vermemişim zamanında. tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 geç olsun güç olmasın aga. ver kurtul. ayrıca kız defansını yapmış ilk atakta. sen de değişik varyasyonlar denemişsin. gol olur. irin garbıç marbıç hatırlamıyorum ben. ben niklere bakmıyorum zaten. sadece mesaja bakıyorum, ayarlık pas geldiyse gole çeviriyorum güzel gol olacaksa. güzel gol olmıcaksa auta şutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 PrudenT said: o kadar playboyum diyon zuha :D sdf oda varda.. üstünden baya geçti ondan yani B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar