Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savaş!

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

her imparatorluk yükseldikçe çöküşünü de hazırlar
diyalektiğin en doğal sonucudur bu
buna rağmen her imparatorluk yükselmeye çabalar.
enseyi karartmamak lazım
belki biz göremeyiz ama çocuklarımız torunlarımız görecektir.
hoş bu gidişle biz de görürüz ama[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McFrenzy, 20 Mart 2003 17:02 tarihinde demiş ki:
Ahan buraya yazıyorum yaza girmeden önce TÜRK askeri kuzey ırakta. ABD'nin kürt devleti kuracağı kesin bişi bence. Adamlar bunu açık açık belli ediyo. Bu arada abd israilin kutsal topraklarına sahip olmalarına da yardım edecek... Ulan bea şu Türkiye bi gün yüzü görmicek mi... daha kıbrıs var... pfff :([hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "

ne yazı ya kuzey ırakta zaten 10-20 bin arası Türk askeri var, bu savaştan falan çok önce de vardı hatta ;)
Sosyal ağlarda paylaş

kıl işte :-P mecliste bile çıkıo bi tane.

bide bazı tvler her zamanki gıcıklıklarını yapıolar, ulen acaba ilk tezkereyi geçirsemiydi turkiye hata mı yaptı falan diye, 2 gün önce barış barış diye böğürenler/eleştirenler de onlardı. en iki yüzlü tvciler bizde mi kardeşim ya[hline] AO-Swg-WoW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 21 Mart 2003 00:17 tarihinde demiş ki:
ya tezkereye çekimser veren şaban kim ehehe[hline]dark-dr, 20 Ağustos 2001 15:37 tarihinde demiş ki:
LOOK DUDE IM LOGGING FROM ***IN TURKEY AND I PING 640. TODAY I PING 200 SO I PK PPL GOT THAT?

senin benim oyumla milletvekili olan yani bizi temsil eden bir insan

şaban olan biziz yani [sen oy verebiliyo muydun veya verdin mi bilmiyorum tabi de :)]

[Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Mart 2003 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kaç ay oldu hatırlamıorum Güneri Civaoğlu'nun tv'deki yorumlarından birine rast geldim zapping yaparken. Birkaç gazeteci körfez savaşında bağdat'a gitmişler turgut özal ile. Gitmeden öncede işte dışişleri bakanı mı ne açıklama yapmış işte saddam o zamanlar bombalıo ya bağdat'ı. İşte açıklamada saddam'a işte "turgut özal bağdata gitti inşallah bomba atılmaz" diye bişi denmiş. Güneri Civaoğlu'da diyo "Saddam'da insan anlamıştır artık".

O gün kaldıkları otelde "oh ne güzel bugün bombalama olmadı" diye düşünürken gece yarısı bombalar patlamış. Hemen ertesi gün ilk uçakla geri dönülmüş. Özal acaip sinirliymiş. Zaten dönüştede amerika'ya destek verilmiş körfez savaşı için.

BM, NATO, AB bunların hepsinin fasafiso olduğunu Amerika kanıtladı işte. Bizim AB'den medet ummamıza gerek yok. Nasıl olsa sadece sözde kalıolar. Kendi politikamızı geliştirmemiz lazm ama bu Tayyeep'in halka yük olmaktan başka becerebileceği bişi yok. Becerse bile kendi değil etrafındaki adamlar becerir.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

91 yılında ben daha 14 yaşındaydım ama böyle bir şey olsa cidden hatırlardım yani. Ne demek Saddam Bağdatı bombalarken filan, lütfen biraz yavaşşşş....[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

Kızmayın yanlış hatırlamış çocuk. Bağdat Irak'ta. Anlattığı hikaye doğru, ancak Saddam'ın emriyle bombalanan yer tabii ki Bağdat değil. =]

Israil olabilir, Iran geldi ilk etapta aklıma ama yanlış hatırlıyor olmalıyım, o dönemde Irana sataşmamıştı galiba Saddam?

[Bu mesaj Nefr tarafından 21 Mart 2003 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ırak iranla savaştı, amerika ırakı destekledi, ırak kuveyte sataştı, amerika taraf değiştirdi, ıraq tel aviv (israil)'i bombaladı amerikanın iran savaşı sırasında sattığı füzelerle sonrada abd (elindeki satış fişlerine bakıp biyo ve kimyasal silahlar olduğunu görmüş olacak ki), ırakdan silahsızlanmasını istedi, ırakta olmaz zaten sen satmadın mı onları bana dedi, amerika da ambargo koydu (diğer ülkeler ile beraber), şimdide iran savaşında kendi sattığı WMD'leri geri almak için savaş çıkardı. bu "önce silah sat, sonra tehdit olduklarında geri almaya çalış" hatasını amerika çok yaptı geçmişte, bildiğiniz gibi usame bin ladini de CIA silahlandırdı, para desteğinde bulundu çünkü rusya tehdidi vardı afganistanda ama sovyetler dağılınca desteği kesti çünkü gerek kalmadı, usame de çok kızdı buna wtcleri yıktı, şimdi de amerika kendi pisliğini temizliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ehehe :)
bugun bir okuldan geçtimde okul panolarına savaş hayır falan ama sırf hani şeyler olurya abuk subuk fen ve türkçe şiirleri onların yerine savaşa hayır falan demişlet biri ilgimi çekti:
Bush'u
Bushu'na
Savaşa girdik... :)
İyi bulmuş çocuk ne diyim :D[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

var öyle bi laf da o çocuk bulmamıştır muhtemelen.. önceden de duydum bi kaç kere..
bu arada amerikan ürünlerini elimden geldiği kadar boykot etmeye çalışıyorum.. mesela kola içmeyerek başlanabilir bu işe[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Sosyal ağlarda paylaş

ne olursa olsun yani illa sidik yarıştırıp biz sizi kınıyoruz diye kıçımızı yırtmamızın bir anlamı yok

ama şunu da teslimiyetçi zihniyetle kabullenmemek lazım, amerikanın bu olayda yanlışları var hem de öyle yenilir yutulur cinsden değil, bir ülkeye diğer bir ülkenin diplomatlarını sınır dışı etmesini söyleyemezsiniz, ha tamam müttefiksinizdir kankasınızdır [ne kadar öyle oldukları ortada ya neyse] ve bunun sonucu size bu niyetlerini bildirirler siz de ya ben öyle düşünmüyorum dersiniz olur biter, ama nedir yani sen şu adamı kov bunu getir hükümetini sevmedim seçime git bilmemkimi getir eh yani verelim zaten her bişeyine karıştıkları ülkeyi de yönetsinler o zaman, hoş bizimkiler sağolsun onlardan iyi yönetecekleri ve şimdiye kadar da aslında gizli kapaklı zaten öyle olduğu da ortada

her neryse burada amerika kahrolsun demek değil zaten asıl niyet, ama yapılan yanlışları görmezden gelip biz müttefikiz olur o kadar demek de pek bir abes, bu kadar korkmayın yaw doğruları söylemekten, evet biz beceriksiziz, ihtiyacımız var, muhtacız ama lütfen kırılın ama eğilmeyin çok zor değil bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...