Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Holic Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sitesinde baktım , çözebildiğim kadarıyla partili olunca kombo çekebiliyormuşsunuz.

ingilizceye bittim ama heh , rose online beta oynar gibi hissettim bir an.

monk ve rogue biraz benziyor sanki ama ?

veya mage priest dışındaki karakterler klasik fighter rogue ikilisinden değil mi ?
Mesaj tarihi:
bu arada tek charda tum class lari kasabilirsiniz, ama sadece 2sini kullanabilirsiniz ama degistirmek isterseniz class manager a gidip 2 tiklamayla degistirebiliyorsunuz :)

ayrica her class ayni degil, yani oyle gozukuyor ama lvl arttikca farklar ortaya cikmaya basliyor.
Mesaj tarihi:
kıydım zamana indirdim güzelmiş tatlı baya kontrollere alıştım vs. Questler de kolay abartılı bişi çıkmadı karşıma daha.

Bide tatiller dışında zamanım olsa da oynasam :)
Mesaj tarihi:
ben 16. lvl civarı sıkıldım sildim oyunu.oyun güzel de benden geçmiş artık mmorpg fila...peeehh...

priest kasmak da monk dan sonra kasış geldi bea :P
Mesaj tarihi:
oww patidede oynıyanlar varmış ben 24 oldum valla ii sardı oyun questler falan zor deil öyle saçma questlerde yok sro gibi git 5000 tane kes falanda demiyo :) rahat rahat kasıyosun solo kasmak isteyen varsa monk seçsin oyundaki en iyi solo level kasan characther monk yardım lazım olursa pm atın nick WarGod ^^
Mesaj tarihi:
var, hatta cok eglenceli bir pk sistemide var hehe :D

faction seciyorsunuz ilk once (Premus ya da Ganav) daha sonra premus iseiz ganav larin faction haritasina gidip pvp yapabiliyorsunuz.

bende lvl 30 oldum bu arada domuz petimidee aldim :P
Mesaj tarihi:
Bu 2. class seçiminin avantajı nedir?
Class change 1 dk cd sahibi bi ability ne anladım ben aynı anda 2 classın ability/spellerini kullanamayınca kasmaktan?
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum o günden beridir açmadım oyunu =)
Zaten abartı değildi kullanımım ve başında bekliyordum sürekli aynı şeyleri kesmeye kastığımda açıyordum zaten çokda kullanışlı birşey değildi.
Mesaj tarihi:
Ben yeni başladım: yükledim, account aldım, oyunu açtım patchleri filan yaptı, start dedim girdim yükledi filan.
Kanal seçme yerine geldi, ilk 2 denememde kanal seçip bağlanmaya çalıştığımda oyun kitlendi, hiçbişey hareket etmiyodu sırf mouse ediyodu, sonra o da kitleniyodu.
sonra 3. ve 4. denemelerimde girdim ama bunlar da karakter yok diyodu, new character şeysine tıklayınca yol gibi bişey gösterdi orada takıldı.

Bunlar seçtiğim kanallarla mı ilgili yoksa bilgisayarda veya kurulumda bir sorun olabilir mi?
  • Yeni Oluştur...