Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 onu doldurunca hediye mi aliosun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sanirim o EQ2 deki gibi combo tamamlaninca yuksek bir dmg vuruyorsun, ama bu sadece bir teori :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sitesinde baktım , çözebildiğim kadarıyla partili olunca kombo çekebiliyormuşsunuz. ingilizceye bittim ama heh , rose online beta oynar gibi hissettim bir an. monk ve rogue biraz benziyor sanki ama ? veya mage priest dışındaki karakterler klasik fighter rogue ikilisinden değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 2 charın tek avantajı 2 charın tüm bufflarını 1 charda kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bu arada tek charda tum class lari kasabilirsiniz, ama sadece 2sini kullanabilirsiniz ama degistirmek isterseniz class manager a gidip 2 tiklamayla degistirebiliyorsunuz :) ayrica her class ayni degil, yani oyle gozukuyor ama lvl arttikca farklar ortaya cikmaya basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kıydım zamana indirdim güzelmiş tatlı baya kontrollere alıştım vs. Questler de kolay abartılı bişi çıkmadı karşıma daha. Bide tatiller dışında zamanım olsa da oynasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 level 20 oldum,kuşuma bindim, o günden beri girmiyom :) ehehe hedefime ulaştım diye midir nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ben 16. lvl civarı sıkıldım sildim oyunu.oyun güzel de benden geçmiş artık mmorpg fila...peeehh... priest kasmak da monk dan sonra kasış geldi bea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 oww patidede oynıyanlar varmış ben 24 oldum valla ii sardı oyun questler falan zor deil öyle saçma questlerde yok sro gibi git 5000 tane kes falanda demiyo :) rahat rahat kasıyosun solo kasmak isteyen varsa monk seçsin oyundaki en iyi solo level kasan characther monk yardım lazım olursa pm atın nick WarGod ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 pvp var mı bu oyunda ya? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 var, hatta cok eglenceli bir pk sistemide var hehe :D faction seciyorsunuz ilk once (Premus ya da Ganav) daha sonra premus iseiz ganav larin faction haritasina gidip pvp yapabiliyorsunuz. bende lvl 30 oldum bu arada domuz petimidee aldim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Nasrettin Hoca Hesabi Ters Biniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bu 2. class seçiminin avantajı nedir? Class change 1 dk cd sahibi bi ability ne anladım ben aynı anda 2 classın ability/spellerini kullanamayınca kasmaktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 En azindan bufflarini kullanabiliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kötü tarafı ise :D 2. charı kasarken yaptığın questleri yapamıyorsun uehua grind e dayanacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bi macro programı buldum bırakıon ne bulsan dalıo işte saatlerce :P Ama pek beğenmedim oynamıyorum fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 oyun hack edildi sonra haksız para ve level atlayanları banladılar şuan macrolar artık çalışmıyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Bilmiyorum o günden beridir açmadım oyunu =) Zaten abartı değildi kullanımım ve başında bekliyordum sürekli aynı şeyleri kesmeye kastığımda açıyordum zaten çokda kullanışlı birşey değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 tam zamanında bırakmışım o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 euhe aynen bende büyük bir hevesle oynuyordum bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Ben yeni başladım: yükledim, account aldım, oyunu açtım patchleri filan yaptı, start dedim girdim yükledi filan. Kanal seçme yerine geldi, ilk 2 denememde kanal seçip bağlanmaya çalıştığımda oyun kitlendi, hiçbişey hareket etmiyodu sırf mouse ediyodu, sonra o da kitleniyodu. sonra 3. ve 4. denemelerimde girdim ama bunlar da karakter yok diyodu, new character şeysine tıklayınca yol gibi bişey gösterdi orada takıldı. Bunlar seçtiğim kanallarla mı ilgili yoksa bilgisayarda veya kurulumda bir sorun olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 grafik kartinla yada directx sorunun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar