Zegna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ilk fantastik cocuk filmiymis tr nin. babam ve oglumdaki egemen tani??? hatirlayamadim, hayko cepkin ve tuba unsal oynuyorlar. dun galasi vardi iş yerinde, sadece tuba unsali izlemeye gittim filme girmedim o yuzden bilemiyorum nasi bisi sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 said: babam ve oglumdaki egemen tani??? hatirlayamadim "baba insanlar büyüdükce hayalleri küçülür mü?" sorusunu soran velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ege tanman miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 oha ilk defa senden duydum. Reklamı falan yapıldı mı hiç yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 degisik bi film. plato ilginc projelere imza atiyor. polis'te platodandi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 file dair hiçbirşey yok, bari tuba ünsal fotosu koysaymışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 afis veya fragman varsa elinizde paylasma sansiniz varmi? bide bu film vizyondami yoksa gelcekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 fragmanı selana adlı dizi tadında komedi dükkanının reklam aralarında rastladım, iğrenç bişey gibi duruyor fantastik cocuk filmi olması belki kaldırabilinir ama öyle fragman hazırlamasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hiç hoş bişiye benzemiyo . sinan çetin reklam çekmeye devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 türkiyenın ilk fantastik cocuk filmimiymiş bu? oha yalanın görgüsüzlüğün yüzsüzlüğün böylesi.. sinirlendim resmen, filmde bok gibi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Breedan said: hiç hoş bişiye benzemiyo . sinan çetin reklam çekmeye devam etsin. Reklamda çekmesin. Para versin yapımcı olsun yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar