Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 xpye çok geç geçmiş olsam da, en son 98de oynamıştım gfyi. az önce oturdum kastım tweaklerle falan anti aliasinge kadar yaptım. şimdi oynıcam cıstak cıstak yea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 hacı bende çalışmıyor :( indirdim nerolink i olarak indi cd ye yazdı 2cd ilk cdyi takıyorum bilgisayar kitleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 oy oy oy kıyamam sana. hocam bisürü yeni şey çıkmış grim fandango launcher falan diye. bak buraları oku biraz linkten linke gezerek kesin çözersi sorununu. adamlar vistada bile çalıştırıyo http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=171217 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bu oyunu hatırlıyorum çooooook uzun süre once oynamıştım baya sarmıştı hmm download linki varsa atarmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 kankut benim çözüm orda yok :/ ben indirdim torrentten nero superlink olarak indir tıkladım cd ye yazdı şimdi cdleri takıyorum okumuyor cdyi bilgisayar kitleniyor hiç açılmıyor cd içeriği indirdiğim dosyalarıda sildim =) napcas kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 cd si olmayana orjinal kopya verebilirim ayrıca louncher falanda mevcut... ankara mevkii not- bende şimdi oynuodm hehe(türkçe) adamlar türkçeye başarılı çevirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 türkçesi beni rahatsız etti be. türkçe karakter olmayınca eheh. gerçi kıllısını istiyorum galiba :D benim ikinci cd'm bozuktu emuleden çektim. ama googlea direkt olarak grim fandango rapidshare.com yazın bisürü link çıkıyo. indirilebıl ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 rapidden bi asır sürüyo başka bişii yapmalı :s ya yine cd ye çekicem yine çalışmazsa üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 oh bebek 4. yılın sonundayım. ama yeter uyucam şimdi. yarın bitiririm artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 1. yıldayım ben daha topikten habersiz download etmiştim iyi oldu gördüğüm, takılıyor oyun zaman zaman bunun xp den kaynaklı olduğunu düşünüyorum? ne derece doğrudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Türkçesi bence baya iyiydi. Daha 3 gün önce bitirdiydim bende. gsdfds Glottisi özledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya bende heryerde takılıyodu sinirlerim bozuldu sildim, patch falan yapmıştım nasıl düzeltebilirim ya bilen gören duyan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 xpde oynadım, hayvan gibi oynadım, hiç sorun yaşamadım, sadece official patchi kurdum, bi de girm fandango launcher sayesinde bilgisyara attım cdleri bilgisyardan oynadım takılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kingpin said: ahah gaza bak aavatar yapmış mahmut karamelayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Glottis efsane repliği geldi aklıma mmaaaaannnnnyyyyy what are you doooiiiinggg ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar