xagon Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Selamlar, yakin zamanda 5+1 hoparlor sistemi (muthemelen Creative Inspire 5200) almayi dusunuyorum, ancak kafama takilan bir soru var. On merkez hoparlor nereye konulmali? Monitorun ustune koymak manyetik alandan dolayi monitore zarar verebilir mi? Duvara asmak disaridan goruntu olarak kotu durur diye dusunuyorum, monitorun sol veya sag yanina koyarsam da anlami kalmaz bence. Aranizda 5+1 kullanan varsa fikrini paylasirsa sevinirim. Tesekkurler.. :)[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Arkana koy ben öle yapıom...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 bende bilg masasının altında toschak larım serinliyor sesli dinnerken :P şaka bi yana gerçekten masanın altında çokda güzel walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 monitorun ustunde sorun olmaz zaten pc hoparlorleri monitor etrafına koymak icindir.. manyetik olmazlar.. eğer olsalardı PC Hoparloru olmazlardı[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Center hoparlörlerin tam karşı ortada yani görüntüye en yakın yerde ve direk sesi alabileceğin şekilde olması gereklidir. O yuzden surrround sistemlerde center kabin ya TVnin üstüne yada eğer mümkünse ekran bölümünün hemen altına konulur. Eğer sinevizyon sistem mevcutsa perdenin arkasına kulak hizsına konulabilir. Center kabin surround ses sistemlerinde en önemli kabindir ve manyetik alan cinsinden bir korkun olmasın ama yok illa ki öyle süşünüyorsan ekranın arkasında ekranın hizasının bittiği yerde duvara minik bir raf yaptırarak center kabini üstüne koyabilirsin. Ama center cabini direk olarak görebilmeye dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ben direk üstüne koyuyorum Jazz var bende magnetically shielded hoperlörler[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 arkadaslar 6+1 için ne yapilmali :P[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 6+1 in calışma prensibi nedir? 5+1 de 1 center, 2 ön, 2 arka, bir subwoofer şeklinde dağılır. BU 6+1 de nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 5+1 de subwoofer yerin ustune centerida monitorun arkasndaki duvara yoksa monitorun ustune koymak lazim, dolby digital ve dts de vokal geliyo burdan 6+1 aynisi ama tek kalan hoparlor, arka surroundlarin tam ortasinda tam arkaya konuyo 7+1, thx de falan arkada 4 tane surround biri yaninda biri arkanda gibi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 bugün aldık salona 5.1 center görüntünün geldiği yere konuşur. mümkünse monitörün üstüne[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 bende'de "Creative Inspire 5200" var. Benimki monitor'un üstünde duruyor. Bence herhangi bir zararı yok. Ne bu titizlik xagon'cum ;)[hline]Oky Wan Kenobi [Bu mesaj Oky tarafından 17 Mart 2003 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Ne bileyim pimpirikliyimdir biraz ben. :)[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 tavana yapıştır![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar