Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 aynen oyle, super ozetlemissin anlamayan coktu filmden ciktigimizda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ascraeus said: daniel'in yerine kapitalizm, eli'in yerine dini koyarsak güzel bişeyler çıkıyo ortaya. evet galiba tek anlatmak istediği buydu filmin. ama genel olarak hayatımdan çalınan 150 dk idi. bi ara uyudum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Çok karışık duygular içinde bıraktı beni bu filim. No Country for Old Men'i hatırlattı biraz.Çok doğal, gerçekçi ve sade olması en çok hoşuma giden yanlarıydı sanırım. Fakat sanki filim bir 20dk daha kısa olabilirmiş. Biraz fazla uzatmışlar gibi geldi bana. 10/8 uygun bir puan olur sanırım. Edit: Bir de en sonunda "I'm finished" demesi çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 muhteşem film kuşağının bir parçası bu film. hayatımı yiyen filmlerden oldu bu. jesse james-no country for old men-there will be blood-the man from earth-into the wild muhteşem beşli direk. hayatım boyunca sıkılmayacağım filmler. no country for old men'i 3-4 gün önce tekrar seyrettim şu finaller bitsin bu bahsettiğim beşliyi tekrar tekrar ısıtıp ısıtıp bütün yaz birkaç kere daha seyrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ssj4songoku +1. Bendende 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 www.noob.com bu sitedeki olay nedir peki filmle mi alakalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 daha dün akşam yeni izledim filmi. hakikaten etkileyici filmmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 basarili bi filmdi. No Country for old menle ayni zamanda cikmasi, sanssizlik oldu belki bu film icin, ama no country for old men'den daha cok hakketti en iyi film ödülünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 If you have a milkshake, and I have a milkshake, and I have a straw. There it is, that's a straw, you see? You watching?. And my straw reaches acroooooooss the room, and starts to drink your milkshake... I Drink Your Milkshake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 izlediğim en müthiş film sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bence de No Country for old men den daha iyiydi burtonesk said: izlediğim en müthiş film sanırım bu. bunu ciddi söylediysen toplamda 3-5 film izleyip bunu seçmişsin sanırım. bu film uzun bi zamandır harici hard diskimde duruyordu burda güzel yorumları görünce heveslenip izledim, iyi filmdi,farklıydı, izlenmesini tavsiye ediyorum ama filmi de abartmaya gerek yok bence: 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 çok övgüye karşı çıkarak karakteristik yorum sahibi olmanın peşindelik. 3-5 film seyretmişsin ne demek ki? geçen senenin en iyi filmlerinden biriydi ki tüm zamanların en iyi roman uyarlamalarından biri. kişisel olarak not 7 olabilir 1 bile verilebilirde beğeniyi ezmek olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 alperozg said: bence de No Country for old men den daha iyiydi burtonesk said: izlediğim en müthiş film sanırım bu. bunu ciddi söylediysen toplamda 3-5 film izleyip bunu seçmişsin sanırım. bu film uzun bi zamandır harici hard diskimde duruyordu burda güzel yorumları görünce heveslenip izledim, iyi filmdi,farklıydı, izlenmesini tavsiye ediyorum ama filmi de abartmaya gerek yok bence: 7/10 cunku sen otoritesin film konusunda di mi. sen 7 verdin diye o film 7. birak allahiniseversenyaamaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 :) saldırınnnnn öncelikle 7 puanı benim her yorumumda filmler için verdiğim puan, burada yorumları okuyup hani filme sadece güzel demek bi ölçü değil, iyi, güzel vs. bunlar göreceli kavramlar bende kendi güzel veya kötü kavramımı belirtmek için içimden gelen puanı yazıyorum. ayrıca bu forumda adını duymadığım ama yorumlarından dolayı çekip izlediğim filmlerde oldu, amaç bu. evet katılıyorum Vingthor 1 de veren olabilir, orda 3-5 film benzetmesini abarttım özellikle yazdım, birinin çok beğenmesi yada hiç beğenmemesi çokta şaşılacak birşey değil, çok beğenen "en müthiş film" benzetmesinin AŞIRI iddialı olduğunu düşünüyorum hala. no country for old men iğrenç bi filmdi ama sonu saçma sapan biten filmlere milletin "aaaaa süperrr" demesi moda oldu. tabi ki sana iyi battı heralde okuyunca hopladın yerinden birden böyle celallenmişsin Azmodai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 no country for old men'i 2 gün önce beşinci kez falan seyrettim. nasıl iğrenç bir filmdi? sonu için mi sevdik bu kadar filmi? böle yüzeysel bakılır mı? yani nasıl iğrenç bir filmdi. demek ki senin kriterler baya garip afedersinde bari iğrenç yazma yani. beğenmedim yaz geç çünkü iğrenç diyince biraz komik mi oluyor yavan mı kaçıyor ne desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 evet iğrençti bana göre, dünyanın en kötü filmi değildi yada izlediğim en kötü film değildi ama, o flmi "en kötü" film dersem abartılı ve AŞIRI tepki olur, anlarsın inşallah demek istediğimi, bana göre 2/10(en fazla 3) zevk meselesi diyordun ya şimdi kendi fikirlerinle çatış bakalım. edit: Vingthor said: kişisel olarak not 7 olabilir 1 bile verilebilirde beğeniyi ezmek olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 fikirlerimle çatışabileceğim bir nokta yok. filmin sana göre neden iğrenç olduğu tamam, hayır iğrenç diil! falan gibi bir tepki vermiyorum zaten fakat sonu saçma sapan biten filmlerin moda olmasına dedim. kendi fikrin üzerinden genellemeye gidince saçma duruyor yani filmi iğrenç yapan bu mudur? sonu çok saçmaydı tarzı birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bana göre no country for old men başından sona sıkıcı ve iğrenç bi filmdi, benim sevdiğim tarz da değil en azından yani "there will be blood" la kıyaslanamaz bence. Vingthor said: yani nasıl iğrenç bir filmdi. demek ki senin kriterler baya garip afedersinde bari iğrenç yazma yani. beğenmedim yaz geç çünkü iğrenç diyince biraz komik mi oluyor yavan mı kaçıyor ne desem şunları yazıp kendile çelişiyosun işte daha fazla bişey söylemeye gerek yok, yazdıklarınla resmen "hayır iğrenç değil" diyorsun bariz sonrada böyle demedim diyorsun. eğer film saçma sapan gidip sonuda abuk subuk bitiyorsa bana göre iğrenç film budur, bu tarz film de çok. istiyorsan git bi 5 kere daha izle, benim fikrim bu. konu saptı sende alakasız şeyler yazmaya başladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 zevkler ve renkler farklıdır ama bu film güzel değildi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 su "ben begenmediysem kotudur" mentalitesini bir gecin. bir filmin iyi veya kotu olmasi icin belirli kriterleri vardir, begenip begenmemek ise cok ayri bir mevzu ve tamamen kisiseldir. pek zevkime hitap etmedigi icin coen biraderleri pek sevmem. no country for old men'i de sevmedim ama cikip "bayik, igrenc, rezalet film" demek bencil, tarafli ve yanlis olur. sonucta gayet kaliteli bir filmdi. there will be blood icin aynisi gecerli. kimine gore muthisdir kimine gore ise bayik. ortada asmis bir daniel-day lewis performansi gibi kriter var. o yuzden bos yere herseyden bagimsiz kendi kisisel gorusunuzu tutupda insanlara hakli cikarmaya calismayin. ne benim iyi dememle iyi olur ne de senin kotu demenle kotu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ginaly said: ascraeus said: daniel'in yerine kapitalizm, eli'in yerine dini koyarsak güzel bişeyler çıkıyo ortaya. evet galiba tek anlatmak istediği buydu filmin. ama genel olarak hayatımdan çalınan 150 dk idi. bi ara uyudum zaten çok doğru konuşmuşsum zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Innuendo said: su "ben begenmediysem kotudur" mentalitesini bir gecin. bir filmin iyi veya kotu olmasi icin belirli kriterleri vardir, begenip begenmemek ise cok ayri bir mevzu ve tamamen kisiseldir. pek zevkime hitap etmedigi icin coen biraderleri pek sevmem. no country for old men'i de sevmedim ama cikip demek bencil, tarafli ve yanlis olur. sonucta gayet kaliteli bir filmdi. there will be blood icin aynisi gecerli. kimine gore muthisdir kimine gore ise bayik. ortada asmis bir daniel-day lewis performansi gibi kriter var. o yuzden bos yere herseyden bagimsiz kendi kisisel gorusunuzu tutupda insanlara hakli cikarmaya calismayin. ne benim iyi dememle iyi olur ne de senin kotu demenle kotu olur. boşuna yazmışsın bu kadar şeyi, "bayik, igrenc, rezalet film tarafli ve yanlis olur" ve "kimine gore muthisdir kimine gore ise bayik". sende kendi kendinle çelişiosun, bunlar senin cümlelerin öncelikle tarafli ve yanlış olur demişsin, zaten burda kişisel fikrimizi söylüyoruz bayık, iğrenç vs. tarzı kelimeler kullanarak zaten bunu bir taraf söylüyor bunu cümlelere "bence" diye başlamakta kendi fikrini belirtmek için zaten. nasıl basit bir şekilde anlatırım bilmiyorum sana ama bir film biri için 10 puanlık biri için 1 olabilir bu normal bişey, yani 1 puanı savunan iğrenç der 10 puanı savunan süper film der bu normal. "birşey bir filmin iyi veya kotu olmasi icin belirli kriterleri vardir" evet bi filmin iyi ve kötü olması için kendi adıma kriterlerim var o yüzden bi fikir belirtirken "benim için böyle" şeklinde tamamlıyorum cümleleri. "ne benim iyi dememle iyi olur ne de senin kotu demenle kotu olur" bu tamamen saçma sapan bi cümle zaten, yani kendi izlediğin bi filmi de başkaları iyi dedi diye mi belli kriterlere göre değerlendirdi diye mi iyi diyorsun buraya gelip aa bu film hakkten iyi yazıyorsun. tabi ki ben iyi dersem o film benim için iyidir, sen o filmi sevceksin diye kimse birşey söylemedi, banada bi ton yazı yazdırdın burda ama düşünmeden yazma bari, en azından göndermeden önce bir kezdaha oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 alperozg said: boşuna yazmışsın bu kadar şeyi, "bayik, igrenc, rezalet film tarafli ve yanlis olur" ve "kimine gore muthisdir kimine gore ise bayik". sende kendi kendinle çelişiosun, bunlar senin cümlelerin öncelikle tarafli ve yanlış olur demişsin, zaten burda kişisel fikrimizi söylüyoruz bayık, iğrenç vs. tarzı kelimeler kullanarak zaten bunu bir taraf söylüyor bunu cümlelere "bence" diye başlamakta kendi fikrini belirtmek için zaten. nasıl basit bir şekilde anlatırım bilmiyorum sana ama bir film biri için 10 puanlık biri için 1 olabilir bu normal bişey, yani 1 puanı savunan iğrenç der 10 puanı savunan süper film der bu normal. "birşey bir filmin iyi veya kotu olmasi icin belirli kriterleri vardir" evet bi filmin iyi ve kötü olması için kendi adıma kriterlerim var o yüzden bi fikir belirtirken "benim için böyle" şeklinde tamamlıyorum cümleleri. "ne benim iyi dememle iyi olur ne de senin kotu demenle kotu olur" bu tamamen saçma sapan bi cümle zaten, yani kendi izlediğin bi filmi de başkaları iyi dedi diye mi belli kriterlere göre değerlendirdi diye mi iyi diyorsun buraya gelip aa bu film hakkten iyi yazıyorsun. tabi ki ben iyi dersem o film benim için iyidir, sen o filmi sevceksin diye kimse birşey söylemedi, banada bi ton yazı yazdırdın burda ama düşünmeden yazma bari, en azından göndermeden önce bir kezdaha oku. maalesef okudugunu anlamamissin, ustune bir de hirs yapip uzerine alinarak komik duruma dusmussun. tane tane anlatayim belki anlarsin. bir filmin kalitesini senin gorusun degil belirli kriterler belirler. bunlar neler? kurgu, senaryo, oyunculuk, makyaj vs.. simdi bir ornek alalim, mesela the godfather. bahsettigim kriterlerden hepsinden gecer not almis, gelmis gecmis en iyi filmlerden birisi. sinema duayeni olmaya gerekte yok, birkac film izlemis herkes bunu rahatca gorebilir. lakin eski, agir, drama ve crime tarzi film sevmiyorum diyelim. dolayisiyla hic begenmedim filmi. simdi benim "bayik ve kotu" film demem tamamen yanlis ve tarafli olur. cunku kisisel, sinemanin sanat yonunden ziyade kendime gore bakiyorum. benim burada "abi bak bu film kotu cunku hic birsey anlamadim!!" diye arguman yapip, kotulemeye calismam gene ayni sekilde yanlis olur. peki ne yapmam gerekliydi? bu kisisel gorusumu belirtmeden once ne izledigimi veya istedigimi bilseydim boyle aptalca bir yorum yapmazdim. "ne benim iyi dememle iyi olur ne de senin kotu demenle kotu olur" bir ust satirda yazdiklarima referansdi. ama maalesef okudugunu anlayamadan hirsa burunup asil sen okumaya devam etmeden yazmissin. bu onerme apacik kriter ve kisisel gorusun farkliligini belirtiyor. bir baskasina okumadan post atma ahkamini kesmeden once keske okudugundan emin olsaydin boyle bir duruma dusmezdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Innuendo said: bir filmin kalitesini senin gorusun degil belirli kriterler belirler. bunlar neler? kurgu, senaryo, oyunculuk, makyaj vs.. simdi bir ornek alalim, mesela the godfather. bahsettigim kriterlerden hepsinden gecer not almis, gelmis gecmis en iyi filmlerden birisi. sinema duayeni olmaya gerekte yok, birkac film izlemis herkes bunu rahatca gorebilir. ne bu oskara filmi ben mi seçiyorum da kriterlerim bunlar olcak, ben kendi zevkime göre beğenip beğenmediğime bakar yorumumu iyi kötü şeklinde yaparım. diğer yazdıklarına gelince de cidden sana bazı şeyleri anlatmak istiyorum, hakkaten kafanın içinde bişeyler olduğuna inansam, birazcık anlama kabiliyetinin olduğunu görsem inan sırf seni aydınlatmak için sayfalarca yazı yazardım ama değmez hakkaten boş olan boştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben bu filmi bir türlü izleyememiştim fırsat bulup, şansımıza film grammar dersinin vizesinde sınav olarak izledik. filmi ince eleyip sık dokuyarak izledik, her sahnesini inceledik, sonra da toplam olarak anlamını şusunu busunu inceledik. ve bu filmin kusuru yok eğer teknik olarak bıdıbıdısını beğenmedik derseniz. bence anlattıkları açısından da kusursuz, her açıdan kusursuz buluyorum ben bu filmi. bunca zaman izlemediğim için çok üzüldüm, ama sınav sayesinde böyle ince eleyip sık dokuyarak izleyebildiğime de çok sevindim. dümdüz izlesem, sınav olmasa yine eşit derecede beğenirdim ama belki dikkat etmediğim küçük noktaları kalabilirdi. dolayısıyla 3-5 film izlemedim. ama 3-5 film de izlesem 5458797954564 film de izlesem beğenim eşit düzeyde olurdu. bence film kesinlikle müthiş. sevmeyen, bayık bulan olabilir elbette, çünkü herkesi saracak bir atmosferi yok. no country for old man de iyi bir filmdi, eğer karşılaştırma yapıyorsanız. ama bende there will be blood başka bir etki yarattı. zaten iki filmi karşılaştırmamak lazım. film çok güzel lan yine izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar