Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Pyro said: Tabi bu hayırın nedenlerinden biri de 5 gündür üst üste 5 finale girmenin ve hepsinin bok gibi geçmesi. Sona kalan finaller hep gg olur d: Diğer finaller bitince çalışırım onlara son 1-2 gün en büyük final yalanıdır. Ben öyle vize ortalaması 85 olan nice dersleri gg ettim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 BoaCh said: 250 yapıorm şuan acaba sene sonuna 85 yapabilirmiyim =) yaparsınız.denemelerim 205-215lerde geziniodu össde 250 yaptm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ardeth said: Pyro said: Tabi bu hayırın nedenlerinden biri de 5 gündür üst üste 5 finale girmenin ve hepsinin bok gibi geçmesi. Sona kalan finaller hep gg olur d: Diğer finaller bitince çalışırım onlara son 1-2 gün en büyük final yalanıdır. Ben öyle vize ortalaması 85 olan nice dersleri gg ettim d: İlk finallerdi bunlar. Salı bir başladı ardı ardına 5 gün aralıksız işte. Hepside geçtiğim ve ortalamasını yüksek tuttuğum derslerdi. Asıl komik olan bu 5 dersin 4ünün kredisi 4 er saat. Zaten önceden 4er kredilik 2 dersten kaldığım kesinleşmişti, sınıf tekrarı gözüküyor şimdiki haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 abi bende böyle bi panik bi stres olmak istiyorum artık.hala adam gibi çalışmaya başlayamadım peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 pyro okulda sınıf tekrarı muhabbet ivarsa sen yanmışsın,kesin kazan öss =) bi de bu kayıtlar başvurular ne zaman yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ardeth said: neler yapabileceğini anlamak kendimne koyduğun sınırların az olduğunu anlamaktan geçer. üniversiteye geldiğin zaman 12 saatte gövden kadar kitaptan 200 sayfa okuyacaksın. Bu muhtemelen 128 günde ilk o gün başlıyormuşun gibi össye hazırlanmaya denk gelen bir şey. Dolayısıyla çok vaktin var, biraz kendine güven yeter d: tabi bi de çalış heh. hocam iyi gaz verdin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 BoaCh said: 250 yapıorm şuan acaba sene sonuna 85 yapabilirmiyim =) ı ıh, neyse o. lise3e başladıımda 280 yapıodum, össye saatler kala 290 yapıodum. 285 geldi össde sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 şubat ortasıymış öss başvuruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar