Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son 148 gün

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

Pyro said:

Tabi bu hayırın nedenlerinden biri de 5 gündür üst üste 5 finale girmenin ve hepsinin bok gibi geçmesi.

Sona kalan finaller hep gg olur d:
Diğer finaller bitince çalışırım onlara son 1-2 gün en büyük final yalanıdır. Ben öyle vize ortalaması 85 olan nice dersleri gg ettim d:
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Pyro said:

Tabi bu hayırın nedenlerinden biri de 5 gündür üst üste 5 finale girmenin ve hepsinin bok gibi geçmesi.

Sona kalan finaller hep gg olur d:
Diğer finaller bitince çalışırım onlara son 1-2 gün en büyük final yalanıdır. Ben öyle vize ortalaması 85 olan nice dersleri gg ettim d:

İlk finallerdi bunlar. Salı bir başladı ardı ardına 5 gün aralıksız işte. Hepside geçtiğim ve ortalamasını yüksek tuttuğum derslerdi. Asıl komik olan bu 5 dersin 4ünün kredisi 4 er saat. Zaten önceden 4er kredilik 2 dersten kaldığım kesinleşmişti, sınıf tekrarı gözüküyor şimdiki haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
neler yapabileceğini anlamak kendimne koyduğun sınırların az olduğunu anlamaktan geçer.

üniversiteye geldiğin zaman 12 saatte gövden kadar kitaptan 200 sayfa okuyacaksın. Bu muhtemelen 128 günde ilk o gün başlıyormuşun gibi össye hazırlanmaya denk gelen bir şey. Dolayısıyla çok vaktin var, biraz kendine güven yeter d:

tabi bi de çalış heh.

hocam iyi gaz verdin ha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...