Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son 148 gün

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

neler yapabileceğini anlamak kendimne koyduğun sınırların az olduğunu anlamaktan geçer.

üniversiteye geldiğin zaman 12 saatte gövden kadar kitaptan 200 sayfa okuyacaksın. Bu muhtemelen 128 günde ilk o gün başlıyormuşun gibi össye hazırlanmaya denk gelen bir şey. Dolayısıyla çok vaktin var, biraz kendine güven yeter d:

tabi bi de çalış heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Vay be açılmış gene bu başlık :) Geçen sene ben de girer bu tarz başlıklarda zaman geçirirdim de emin on daha çok fazla zaman var ver herşeyin 2 şer kez tekrarını bile yaparsın inanırsan. Ünide finallere kastığım kadar öss'ye kassaydım ilah olabilridim şimdi ya neyse. İş işten geçince ah vah etme, sakin sakin çalış :)
Sosyal ağlarda paylaş

robinson said:
Vay be açılmış gene bu başlık :) Geçen sene ben de girer bu tarz başlıklarda zaman geçirirdim de emin on daha çok fazla zaman var ver herşeyin 2 şer kez tekrarını bile yaparsın inanırsan. Ünide finallere kastığım kadar öss'ye kassaydım ilah olabilridim şimdi ya neyse. İş işten geçince ah vah etme, sakin sakin çalış :)

hayatımda ilk kez 3 gün üst üste 4er saat ders çalıştım finaller için yani üniye kapak atmakla iş bitmiyor
daha yolunuz uzun herşey yatişir ense yapmayın günde 2-3 saat planlı çalışın yeter ben yapmadım zamanında siz yapın şimdiden kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

çalışın arkadaşlar.
biz nasıl 1 senemizi finallere veriyorsak aynı mantık sizde de öyle olsun .

tabi bekara karı boşamak kolay da bizde geçtik ordan en azından :)

çalıştığınız vakit , akıllı davrandınız vakit , daha iyi yerler , daha güzel üniversitelerde olacaksınız.

buna siz karar vereceksiniz .
Sosyal ağlarda paylaş

daha çok var aga ama şimdi ooo çok var yarın başlarım fln deme direk bir program oluştur.
önünde hem yarıyıl tatili var hem de sanırım 30gün fln rapor alabiliyorsun temiz mayıs tatilin var.
ancak bu tatiller herkese var o yüzden rakiplerini iyi tanı yani ilk 5,000e mi girmen lazım ilk 10,000e mi girmen lazım ya da daha altlar da yetiyor mu onu belirle
günde 10 saat evet 10 saat çalışan insan!lar tanıdım onun için ayağını denk al. Sınav imkansız fln değil bir öğrencinin çözemeyeceği zorlukta sorular yok ilk başta o konuda emin ol doğru düzgün çalışırsan 240 soru da çözülebilecek zorlukta
program fln hazırlamakta zorlanıyorsa ayrıca pm den sorabilirsin öss zamanı çok kral rehberlikçimiz vardı aklımda kaldığı kadarıyla yardımcı olurum
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
Ardeth said:
üniversiteye geldiğin zaman 12 saatte gövden kadar kitaptan 200 sayfa okuyacaksın.

Yok öyle birşey.

haha birinci sınıf .. zavallım

3 gün içersinde quantum, olasılık ve genetik finallerin (yerlerine kendi kazık derslerini koy) olunca anlarsın.

1. sınıfta tüm dönem işlediğiniz konular genelde 200 sayfa oluyor bu benim 200 sayfa dediğim 2. vize ile final arası işlenen konulardı.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şöyle oluyor.
okunması gereken 600 sayfa oluyor final dönemi sınav başına.
buna problem çözümleri falan dahil.
son gece artık salıvermiş (4. senenin verdiği pro duygusu ile) bir halde 3-5 saat 1/3 ünü üstün körü okuyup sınava girip rastgele yapıosun. haha.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Pyro said:
Ardeth said:
üniversiteye geldiğin zaman 12 saatte gövden kadar kitaptan 200 sayfa okuyacaksın.

Yok öyle birşey.

haha birinci sınıf .. zavallım

3 gün içersinde quantum, olasılık ve genetik finallerin (yerlerine kendi kazık derslerini koy) olunca anlarsın.

1. sınıfta tüm dönem işlediğiniz konular genelde 200 sayfa oluyor bu benim 200 sayfa dediğim 2. vize ile final arası işlenen konulardı.

1. sınıf diyip geçme, kaldım resmen tüm derslerden şaka gibi. Ayrıyetten geçen gece yok öyle birşey demişim de bu sabahki tarih finaline 293 sayfa var okumam gereken. Ha okur muyum? Hayır. Tabi bu hayırın nedenlerinden biri de 5 gündür üst üste 5 finale girmenin ve hepsinin bok gibi geçmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

BoaCh said:
250 yapıorm şuan acaba sene sonuna 85 yapabilirmiyim =)

Aynen, 255 etrafında geziniyorum. Bu deneme 280 üstüne çıkarsam çok güzel olur da, ikidebir dikkatsizlik hataları yapıyorum. Pef :/ Geçen deneme 14 tane dikkatsizlik hatam vardı. (n=2 olaraak işlem yaparken yazarken n=1 yazma, 6r=R+r den 6r=R ye geçip yanlış yapma, hangisi doğruduru bulmam gerekirken bir anda yanlışları bulup işaretlemem, 2x6=16 gibi bir hata yaptıktan sonra cevap kağıdına işaretlememek dasfsd)
Tavsiyelere açığım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...