Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 eheh videoya tesadüfen rastladım. çocukkene nası ezberler sölerdik. şimdi bu yaşta dinleyince meğer sözler ne farklıymış, ne başka şeyler anlatıomuş diyo insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Dönemin kılık-kıyafet, saç-makyaj anlayışı falan süpermiş :D Tiplerin hareketlerine yorum bile yapmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 efsaneymiş. düşündüm de, bu kadar basit geçilebilecek bir topic değil bu. cidden efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 eyy gidi rahmetli.ben bu adam olünce gozümden 2 3 damla yaş düşürdüydüm:/ bu arada vidyoda: -mançonun robot dansına benzer dansı -cocukların bi sağa bi sola olan dansı -kızların dansı -+18 vidyo gibi gösteren seksi sekterer -bıyığını ceviren pala -arkada seken hakim -kaslarını göstererek saçını geriye atan artiz abimiz ve şarkı ÜBERMİŞ FGHGDDDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yalnız soyle bişey var, o zaman herkese bu klip normal geliyordu. yani bizim gibi böyle klibi izleyip gülen eden yoktu. şimdi düşünüyorum da acaba bugun izledigimiz kliplerde 15 sene sonra böyle komik mi gelecek gözümüze. çok garip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hacı o zamanki insanlar söylemesi ayıp biraz salakmış, aptal anlamında yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yapma yahu, seni leylekler getirdi herelde, bi akıllı sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ozamanların en iyi klibi bence şimdi bile saçma gelmedi bana tarkanın kıl oldum abi falan vardı onlardan 1000 kat iyi.. ruhun şâd olsun barış abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 mükemmelmiş:)şarkı da klip de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 kızların o dansı nedir ya ahaha hala gülüyorum ah barış abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 toggie said: yapma yahu, seni leylekler getirdi herelde, bi akıllı sensin. bunu kamera önünde de söyler misin? okuldakileri inandıramadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 gülme krizine sokuyorsun bizi =/ topiğe gelince barış manço her zaman bir numaradır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 cicibebe said: .. biraz salakmış, aptal anlamında yani O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar