Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makineyi kaç günde bir kapatıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
full time Torrente bağlı makina ama aradıklarım hep rare şeyler olduğu için 600 byte - 1.5 kb arası dl hızı anca alabiliyorum.

Hal böyleyken de makina açık olduğu sürece hep torrentte.

Sormak istediğim siz kaç günde bir kapatıyorsunuz makinayı (ben 3-4 günde bir)
Mesaj tarihi:
5 yıl sonunda, sürekli açık bilgisayarın sadece hdd si patladı. 5 yıl zaten ortalama hdd ömrünü geçen bir süre, yani korkmayın hep açık kalsın bilgisayar bir zararı olmaz.
Mesaj tarihi:
Kork abi kork.
İşletim sistemin onemli tabi burda,
Ama yoruluyor bilgisayarın. Ozellikle Windows kullanıyorsan performansta dususler yasanıyor.
Arada dinlendirmek iyi
Mesaj tarihi:
bende genelde kapatıyorum eğer film falan indirmiosam hatta power supplyi bile kapatıyorum monitörü kapatıyorum bide 5.1 sistem var onun fişini çekiorm buffer dan : d
Mesaj tarihi:
en fazla restart atıyorum :F genelde haftada 1 gece fln kapalı kalıyor [ertesi gün önemli bir iş varsa uykumu alabilmek için]
onun dışında sürekli download upload fln hatta download yoksa bile açık kalıyor ilerisi için ratio kasıom :F
Mesaj tarihi:
eskiden uzuuuun zaman önce, laptobum bozulmadan önce. hiç kapanmıyodu. gerçkten hiç.ekranı kırıldı sıvısı aktı içinden ama ben yine de kapamadım. yaşlı kurt en sonunda pes etti. şimdi elektirik almıyor. diyalize bağlı şu anda. ühü ühü
  • Yeni Oluştur...