SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 full time Torrente bağlı makina ama aradıklarım hep rare şeyler olduğu için 600 byte - 1.5 kb arası dl hızı anca alabiliyorum. Hal böyleyken de makina açık olduğu sürece hep torrentte. Sormak istediğim siz kaç günde bir kapatıyorsunuz makinayı (ben 3-4 günde bir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 elektrik kesilince ben farketmessem anca öyle, topladigim gunden beri acik hep. hiç kapanmiyor denilebilir, korkuyosan korkma ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ben de hiç kapamıyorum neredeyse, anca işte elektrik falan gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 5 yıl sonunda, sürekli açık bilgisayarın sadece hdd si patladı. 5 yıl zaten ortalama hdd ömrünü geçen bir süre, yani korkmayın hep açık kalsın bilgisayar bir zararı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kork abi kork. İşletim sistemin onemli tabi burda, Ama yoruluyor bilgisayarın. Ozellikle Windows kullanıyorsan performansta dususler yasanıyor. Arada dinlendirmek iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 her gece yatarken kapatırım ^_^ ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Suark sana bilgisayar diye Cylon verdiler heralde euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bende diom benimki nie ben iyi davranınca çalışıyor O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 global ısınmanın sorumlularından birisi de benim bilgisayarım.. evet, kapatılmıyor genellikle. 24/7açığız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 olm skynetten korkun biraz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 her gece 2-3 arası kapanıyo ve sabah 7de tekrardan açılıyo.. geçen yıl 7/24 açıktı ve sorun olmuyodu, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 256 varken 2 ay reset atmadan durdu. emule o zamanlar iyiydi güzel oluyodu. şimdi iş dolayısıyla evde olmadığımdan kapatıyorum her gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 7/24.... ayıp aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 kapa monitörü, tüm gün download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Penthesilea said: Suark sana bilgisayar diye Cylon verdiler heralde euhe gercek degil onlar ilke korkma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bende genelde kapatıyorum eğer film falan indirmiosam hatta power supplyi bile kapatıyorum monitörü kapatıyorum bide 5.1 sistem var onun fişini çekiorm buffer dan : d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 en fazla restart atıyorum :F genelde haftada 1 gece fln kapalı kalıyor [ertesi gün önemli bir iş varsa uykumu alabilmek için] onun dışında sürekli download upload fln hatta download yoksa bile açık kalıyor ilerisi için ratio kasıom :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 2 hafta bir kapatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 her akşam yatmadan once sdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Thermaltake kasa alana kadar benimde surekli açıktı ama bu kasadan sonra her gece uyuyabilmek için kapatıyorum. Yoksa havaalanında pistte uyuyormuş gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Masaüstü hep açık,notebook çantaya gireceği zaman sadece kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 eskiden uzuuuun zaman önce, laptobum bozulmadan önce. hiç kapanmıyodu. gerçkten hiç.ekranı kırıldı sıvısı aktı içinden ama ben yine de kapamadım. yaşlı kurt en sonunda pes etti. şimdi elektirik almıyor. diyalize bağlı şu anda. ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 laptop, sunucu olarak da kullanıyorum, yaklaşık 3 günde bir genelde birşeyleri test etmek için yeniden başlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kapanmaması için ups aldım. Yoksa elektrik kesilince kapanıyodu böyle haftada bi filan. Açması zor geliyo bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 3 yıldır bende elektrik gitmedikçe kapatmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar