Jasco Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yapıkredinin VADAAAA ları!!! nefret ediyorum hepsini ezip öldürmek istiyorum. sesleri kulağımı tırmalıyor berbat ya! Ped reklamları var hepsi birbirinden rezil.. bide uno nun ekmeğinizi elletmeyin reklamlarında sağı solu elleyen tek kaş tipe kılım.. [Bu mesaj Jasco tarafından 18 January 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 . [Bu mesaj Jasco tarafından 18 January 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bu aralar birde bireysel emeklilik reklamları var hepsi birbirinden berbat. Özelliklede şu iki zıt karaterin binbirtürlü şaklabanlıklar yaptığı reklam, hem çok uzun hemde boktan direk başka kanala geçiyorum bitene kadar:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 biskrem commercial union bize pedler hakkında herşeyi öğreten reklamlar[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 şampuan reklamları çoko kerem[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 her gordugumde cok yaratici ve akilli oldugunu dusunen embesil reklamcilari gozumun onune getiren reklamlar. cok var, baslamiyim saymaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Jasco, 18 January 2004 20:37 tarihinde demiş ki: yapıkredinin VADAAAA ları!!! nefret ediyorum hepsini ezip öldürmek istiyorum. LoL :lol:[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ben şu ikinci bahar emeklilik reklamında, hani adamın binadan çıkıp yelkenliye binip gittiği reklamda, o camdan bakıp zorla ağlayan üveyiğe deli oluyorum.. Her defasında burada siz sevgili paticik üyelerinin önünde söyleyemiyeceğim ağırlıkta küfürler ediyorum.. Ayrıca -molped taşıyan sefiller -duble angutlu komırşıl yunyın -bol angutlu kekstra reklamları hakikaten iğrenç. :hrr:[signature][hline]--------------------------------------------- Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Reklamcı derneklerinin bir sayfası yada tartışma platformu varmı acaba? Kendi ortamlarında rezil etsek bu herifleri..[signature][hline]--------------------------------------------- Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Colgatein bi reklamı vardı Yatmadan önce unutma Dişlerinii Colgatele fırçala Çiki çiki çiki çik O çocuklara o şarkıları söylettirip eğlenen yapımcıları yolda görsem napcağımı tahmin bile edemiyorum. Uyuz oluyorum uyuzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: WinterWolf, 18 January 2004 22:43 tarihinde demiş ki: Bu aralar birde bireysel emeklilik reklamları var hepsi birbirinden berbat. Özelliklede şu iki zıt karaterin binbirtürlü şaklabanlıklar yaptığı reklam, hem çok uzun hemde boktan direk başka kanala geçiyorum bitene kadar:). ayyynen abi bu ne yav deli oluyom onları gorunce[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Hülya Avşar dan zaten nefret ediyorum birde çıkıp Molped reklamında görünce direk zaplıyorum. Birde Şoko Kerem.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Petrus, 14 January 2004 10:36 tarihinde demiş ki: o wanted a zamanında bende gıcık oluyodum zaten wanted yediyseniz reklamda anlatılan ile aynı olduğunu görürsünüz yani iğrenç.. Elini öpebilirmiyim :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Molped.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ve Bireysel emeklilik reklamlar çok dengesiz yerliyerinde olmayan sözler kullaniliyor.. Misal.. "Çünkü babalar hep ayakta kalır" Bu nedemek Allah A$kına ? ? (mantıklı olsunlar biraz)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 reklam mı nefret ederim reklam seyretmekten abi kıl olduğum reklamlar mı hepsi len hepsi tamam gereklidir yapılması lazımdır da diziden yada filmden çok reklam olayıda b*kunu çıkarıyor hani o yüzden protesto ediom mesela maç seyrederken altan geçen ürünlerin hiç birini almıyorum protesto ediyorum:)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ulenn ya katil olacam bi daha kek yemicem neredeyse bi insan bu kadar mı gıcık reklam sunar şu kekstra reklamını sunan adama delı oluyom[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bizde 30umuza gelince boylemi olacaz.. * Ahhh KEŞKE * Bu reklam kadar kıl reklam yok ya [signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 o çocuğu bi bulsam kıçında cd çalcam ...... anneside ayrı bi vakka kadın oğlu abuk sabuk konuşurken arkadan okşayıp okşayıp sırıtıyor .... reklamı izledikçe deli oluyor insan yakında televizyona saldıracam.....[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 DIŞBANK!! birde toplu gösterimi yapılıcakmış. Cinnet geçiriyordum :) [Bu mesaj Twilight tarafından 26 January 2004 06:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ya şu Özgür Kız hırbosunun amfiyi istila ettiği reklam çok sinir bişey nerde tüm üniversite öğrencilerinde öyle resim çeken telefonlar. bide hepsi birden hocayı deli ediyolar ya orası çok sinir.Ulan hoca o adam biraz saygın olsun anlattığını dinle odun olma. zaten espritüel ve sempatik gözükmek isteyenler hocayı eziyo hep. Spor ayakkabım var sıraya bile çıkarım, telefonum var ukalaık yaparım ehi ehi[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 şu akbank'ın reklamına gıcık oluyorum hep iyimserim hep iyimserim bende şans çok işte ona :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ben reklam ızlemeye gıcık oluorum hele ızledıgım bır dızı ve fılmın arasında gırınce ıste o zaman etmedıgım kufur kalmıo AZ SONRA!!!! :P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ben de şu kocakarılı Lays reklamına tav oluyorum. "Yeyin Gari" olanına. Tav olmayı geçtim seyredince midem bulanıyor. Gerçi avantajı da çok oldu canım deliler gibi cips istesede reklamı gördüm mü tüm isteğim gidiyor ve midem bulanıyor. Bit kaç gün de canım cips felan istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 rocco reklamı[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar