Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıl olduğunuz Reklamlar

Petrus

Öne çıkan mesajlar

yapıkredinin VADAAAA ları!!! nefret ediyorum hepsini ezip öldürmek istiyorum. sesleri kulağımı tırmalıyor berbat ya!
Ped reklamları var hepsi birbirinden rezil..
bide uno nun ekmeğinizi elletmeyin reklamlarında sağı solu elleyen tek kaş tipe kılım..

[Bu mesaj Jasco tarafından 18 January 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jasco, 18 January 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
yapıkredinin VADAAAA ları!!! nefret ediyorum hepsini ezip öldürmek istiyorum.

LoL :lol:[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

Ben şu ikinci bahar emeklilik reklamında, hani adamın binadan çıkıp yelkenliye binip gittiği reklamda, o camdan bakıp zorla ağlayan üveyiğe deli oluyorum.. Her defasında burada siz sevgili paticik üyelerinin önünde söyleyemiyeceğim ağırlıkta küfürler ediyorum..

Ayrıca
-molped taşıyan sefiller
-duble angutlu komırşıl yunyın
-bol angutlu kekstra reklamları hakikaten iğrenç. :hrr:[signature][hline]---------------------------------------------
Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Reklamcı derneklerinin bir sayfası yada tartışma platformu varmı acaba? Kendi ortamlarında rezil etsek bu herifleri..[signature][hline]---------------------------------------------
Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WinterWolf, 18 January 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
Bu aralar birde bireysel emeklilik reklamları var hepsi birbirinden berbat. Özelliklede şu iki zıt karaterin binbirtürlü şaklabanlıklar yaptığı reklam, hem çok uzun hemde boktan direk başka kanala geçiyorum bitene kadar:).

ayyynen abi bu ne yav deli oluyom onları gorunce[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

reklam mı nefret ederim reklam seyretmekten abi
kıl olduğum reklamlar mı hepsi len hepsi
tamam gereklidir yapılması lazımdır da
diziden yada filmden çok reklam olayıda b*kunu çıkarıyor hani

o yüzden protesto ediom
mesela maç seyrederken altan geçen ürünlerin hiç birini almıyorum protesto ediyorum:)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

o çocuğu bi bulsam kıçında cd çalcam ...... anneside ayrı bi vakka kadın oğlu abuk sabuk konuşurken arkadan okşayıp okşayıp sırıtıyor .... reklamı izledikçe deli oluyor insan yakında televizyona saldıracam.....[signature][hline]:yapma:
Sayılmasam kaç olsam
Toprakdaki güç olsam
Aptal gibi suç olsam
Yine de oynar mısın benimle
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu Özgür Kız hırbosunun amfiyi istila ettiği reklam çok sinir bişey

nerde tüm üniversite öğrencilerinde öyle resim çeken telefonlar.

bide hepsi birden hocayı deli ediyolar ya orası çok sinir.Ulan hoca o adam biraz saygın olsun anlattığını dinle odun olma.

zaten espritüel ve sempatik gözükmek isteyenler hocayı eziyo hep. Spor ayakkabım var sıraya bile çıkarım, telefonum var ukalaık yaparım ehi ehi[signature][hline]Aket Atum

Sosyal ağlarda paylaş

Ben reklam ızlemeye gıcık oluorum hele ızledıgım bır dızı ve fılmın arasında gırınce ıste o zaman etmedıgım kufur kalmıo

AZ SONRA!!!! :P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de şu kocakarılı Lays reklamına tav oluyorum. "Yeyin Gari" olanına. Tav olmayı geçtim seyredince midem bulanıyor.

Gerçi avantajı da çok oldu canım deliler gibi cips istesede reklamı gördüm mü tüm isteğim gidiyor ve midem bulanıyor. Bit kaç gün de canım cips felan istemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...