Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Tv de gördüğünüz ve izlemeye tahammül edemediğiniz reklamları buraya yazın :P Mesela son zamanlarda kıl olduğum bi reklam var bi velet çıkıyo ve "Tak CD yi Kap Bilgiyi" diyo ama onu derken yaptığı parmak hareketine dikkat edin[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 vizyonluk bu konu ama yinede soyliyeyim. şu wanted çikolata reklamına deli oluyorum.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bir bilmecem var veletler. Çoko Kerem reklamları. Nerdeyse TV yi her actıgımda karşıma cıkan Orkid reklamları. 3 aylık e kolay paketi 36 mılyon reklamları. Vestele gelin reklamları.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 o wanted a zamanında bende gıcık oluyodum zaten wanted yediyseniz reklamda anlatılan ile aynı olduğunu görürsünüz yani iğrenç..[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 +1 harbi igrenc.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Son zamanlarda kaliteli reklam çıkmıyo zaten sırf yapmış olmak için yapıyolar bi aralar tansaş reklamları vardı süperdi mesela :) müdür bu buna konuş hehe[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 deterjan reklamları yetiyor zaten.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 yok ya clio nun bi reklamı var, çok eski bi reklam ama türkiyede yeni, adam şehirlerarası yol kenarında bi benzincide çalışıyo yandan hersabah aynı saatte bi araba geçiyo ve adam sadece çalan şarkının bi kısmını duyuyo... süfer bi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Divin, 14 January 2004 11:27 tarihinde demiş ki: yok ya clio nun bi reklamı var, çok eski bi reklam ama türkiyede yeni, adam şehirlerarası yol kenarında bi benzincide çalışıyo yandan hersabah aynı saatte bi araba geçiyo ve adam sadece çalan şarkının bi kısmını duyuyo... süfer bi reklam getuppa :)) o reklam türkiyedede vardı eskiden tekrar yayınlıyolar sanırım yada yabancı bi kanalda gördüm karıştırıyoda olabilirim[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 yok o reklam çook eski ama türkiyede yeni :) ama süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bi aralar uno reklamı vardı bilmem hatırlar mısınız ekmeğinize elletmeyin olayı yüzde 100 saf bir kıro arkadaş çıkıyo gördüğü herşeye elliyo falan[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 lolipop reklamı var Rocco diye "şşeeekkkeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr" şok şeeeeekkeeeeeerrrrrrrrrrrr" reklam iğrenç, hemde adamlar lolipopun adını çok ünlü bir "film" yıldızından almışlar, artık bişey mi ima ediyolar bilemiyorum Ama bir sigorta reklamıo var öldüm öldüm dirildim "Halanızın bıyığı olsa amcanız olurdu" ne maktıktır yaw:D adamların hacıyatmazı zaten ayrı bir komedi:D[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bütün omo reklamlarına ve lalllalala la llallalala şarkılarına acaip kıl oluyorum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Su siralar en cok biskrem reklamina kil oluyorum -bi biskrem wersem ? :hrr:[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 o meretin müziği sinirlerime dokunuyo zaten hele hele reklam panoları adamı öldürüyo"halı sahada kaleci olur musun bıdı bıdı" bana olsa "yaw kardeşim hep kadınlar çıkıyor da bıdı bıdı" "bi biskrem versem??" "*!ZBAMMM(aniden yapıştırılan yumruk efekti)* veeeee veeeeeeeeeeeeeee Rüştünün bütün reklamları: "Gol yemem, SÖRF; tabi ki yerim" adm sevdiğim tek futbolcu idi, yazık oldu bi de çamaşır makinasına rüştü diyen velet vardı, o güzeldi:)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 rüştünün reklamı inanılmaz zaten bi insan anca bu kadar hödük gözükebilir tvde ben rüştünün yerinde olsam oynamazdım o aptal reklamda[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 unuttum: DAN-KEK reklamlarınının hepsi REZALET, pompalıyla reklama katılmak geliyo içimden *!DAN!!çkçk*(pompalı tüfek efekti) ".............................................................." ve köpekli Çamlıca reklamı yalnız amma uyuz oluyomuşum be, televizyondan uzak durayım bu aralar[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bence Dankek reklamları güzel[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 dankek reklamı kısa sürdüğü için fazla takmıyodum :) bu aralar cola turka reklamlarınada gıcık kapmaya başladım ilk başlarda güzeldi[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 vizyona taşınsın hatta vizyonda da bi sürü böle topic olduğundan silinsin demekteyim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Her evin bir imparatoru olabilir ama benim evimin imparatoru sensin.. *! dıı dıdıı dıı tri dıı*[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Sıyahbuz +sonsuz[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Black1ce, 14 January 2004 13:38 tarihinde demiş ki: Her evin bir imparatoru olabilir ama benim evimin imparatoru sensin.. *! dıı dıdıı dıı tri dıı* ewt ya onu unutmuşum bak :)[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bir de bi yatak reklamları var böyle adam yatağa yapışıyo kalkamıyo , karısı geliyo kalk artık hede hödö falan diyo çok iğrenç onlarda..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 tansaşın tüketici hakları reklam serisi gıcık kasiyer vs süper sünepeeee![signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar